- 7 Nisan 2024
- 120
- 95
- 31
Memnun kaldınız mı acaba eger olumlu olmazsa bende İstanbul düşünüyorumBnde kayseri liyim istanbul a bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun kaldınız mı acaba eger olumlu olmazsa bende İstanbul düşünüyorumBnde kayseri liyim istanbul a bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım
Aynen güzel ilgilendiler her anı bilgilendirdi ler ama doktor ilk görüşmeye gittiğimde sürekli odasına davet eder eşimle orda konuşmaya gidersin doktorla ama tedavıye başlayınca sadece asistanın odasında durumu bilgilendirip geri kalanı asistan ilgileniyordu sadece ondan memnun kalmadımMemnun kaldınız mı acaba eger olumlu olmazsa bende İstanbul düşünüyorum
İlk deneme mi kaç yasındasın canım tabikı cevaplamak istersen soruyorum demek istemezsen kusura bakmaMemnun kaldınız mı acaba eger olumlu olmazsa bende İstanbul düşünüyorum
Evet bu olmamalıydı canım profesyonel degil yani insan maddi manevi bütün herşeyini bu yola baş koyuyor sen oraya gidiyorsan profesyonel davranmalılarAynen güzel ilgilendiler her anı bilgilendirdi ler ama doktor ilk görüşmeye gittiğimde sürekli odasına davet eder eşimle orda konuşmaya gidersin doktorla ama tedavıye başlayınca sadece asistanın odasında durumu bilgilendirip geri kalanı asistan ilgileniyordu sadece ondan memnun kalmadım
Evet canım ilk deneme tabiki cevaplarım sen bana umut oldun 31 yaşındayımİlk deneme mi kaç yasındasın canım tabikı cevaplamak istersen soruyorum demek istemezsen kusura bakma
24 yaşındayım bende ☺ bizimde ilk denememizEvet canım ilk deneme tabiki cevaplarım sen bana umut oldun 31 yaşındayım
Özelden yazdım canım zahmet olmazsa bakar mısn24 yaşındayım bende ☺ bizimde ilk denememiz
Özelden yazdım canım zahmet olmazsa bakar mısn Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah24 yaşındayım bende ☺ bizimde ilk denememiz
12 ekimBana da aynısını dediler ne zaman transfer oldun acaba
Yaa şimdi gördüm bu yorumunuzu tebrik ederim darısı başıma benimde 4.gğn embriyosuydu acaba transferden kaç gün sonra nasıl öğrendiniz sonucuÇok şükür pozıtıf keseyi gördük kalp sesini duymak için gidicem 6 haftalıgım şuan Doktor'un dediğine gore
24 Ekim için tarif verdiler test yaptırdım çok yüksek çıkmadı Birkaç gün bekledim keseyi görmek için doktora gittim yani Transferden 2 hafta Yani toplam bir ay içinde net görüldü yaYaa şimdi gördüm bu yorumunuzu tebrik ederim darısı başıma benimde 4.gğn embriyosuydu acaba transferden kaç gün sonra nasıl öğrendiniz sonucu
Sana da tavsiyem Hemen bekleme yani acele etme24 Ekim için tarif verdiler test yaptırdım çok yüksek çıkmadı Birkaç gün bekledim keseyi görmek için doktora gittim yani Transferden 2 hafta Yani toplam bir ay içinde net görüldü ya
Sana tavsiye veriyorum sakin ol bekleme yaniOf çok heyecanlı 10 gün nasıl dayanacağımmmm
Kayseri'deki merkezleri neden tercih etmediniz ?Bnde kayseri liyim istanbul a bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım
Kayseri'deki merkezleri neden tercih etmediniz öyle olması gerekti yoksa bi yerle görüşmüştük acıbadem mustafa taş ile ama nasip olmadı İstanbul'a gittik
Bu yüzdn işteKayseri'deki merkezleri neden tercih etmediniz ?