Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur Allah bilirTek embriyo transferi ile ikiz gebelik olur mu fikri olan var mı
olmaz.. embriyo haline geldikten sonra artık yumurta bölünemez zaten döllenmiş gelişmiş. döllenmeden hemen sonra bölünüp ikiz olabilir ama embriyo oluşunca artık bölünmez.Tek embriyo transferi ile ikiz gebelik olur mu fikri olan var mı
simdi araştırdım %1 tek yumurta ikizi olma ihtimali varmis. özür dilerimolmaz.. embriyo haline geldikten sonra artık yumurta bölünemez zaten döllenmiş gelişmiş. döllenmeden hemen sonra bölünüp ikiz olabilir ama embriyo oluşunca artık bölünmez.
Hayir rahime konduktan sonrada bolunuyor buna çok kez şahit olduk burdasimdi araştırdım %1 tek yumurta ikizi olma ihtimali varmis. özür dilerim
Evet tek yumurta ikizi oluyor onlar ikisi de aynı cinsiyeti taşırlar mış. Ya iki kız olur yada iki erkekTek embriyo transferi ile ikiz gebelik olur mu fikri olan var mı
Kan değerlerim de çok yüksek doktorumda keseyi görelim dedi ayın 27 sinde belli olcakEvet tek yumurta ikizi oluyor onlar ikisi de aynı cinsiyeti taşırlar mış. Ya iki kız olur yada iki erkek
O hiç belli olmaz 27 martta haber veririm %1 ilk ihtimali sizesimdi araştırdım %1 tek yumurta ikizi olma ihtimali varmis. özür dilerim
Bilemem hakkınızda hayırlısı olsunBenim 2 deneme de başarısız sonuclandi. Ilk 5.gun dondurulmus ikincisi 3. gun dondurulmus embiriyolar
Ikisinde de hic belirti yasmadim..
3. Denemem 16 mart 3.gun taze embiriyo yapıldı..
18 martta itibaren alt karin şişlik ve hafif ağrı
Yürüyüş sonrasi belimde ufak batma var..
Bugün 5. Günüm
Belirtim var ama korkuyorum..
Son denemem.. baska denemeyecem..
Sizce bu belirtilerden pozitif midir??
niallah istediğiniz gibi olur. sağlıkla kucağınıza alırsınız.O hiç belli olmaz 27 martta haber veririm %1 ilk ihtimali size