Tüp bebek

mrvtk17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
7
1
1
25
Merhaba arkadaşlar 5. Gün dondurulmus ebriyosu ile transferimin 6. Günü idrarda test yaptim hafif silik cikti sonraki bir kac günde tekrarladim testi bir miktar rengi koyulasti bugün 10. Günü aksam saatlerinde tekrardan testi yaptim ama diğerleri kadar koyu olmadi rengi sizce dis gebelik falan mi geciyorum yoksa aksam saatlerinde test yaptigm icin mi öyle oldu

Öncelikle Allah korusun insallah diş gebelik değildir ben geçirdim çok kötü bir şey. Gün içinde sıvı aldığınız için öyle olmuş olabilir. Hep sabah saatlerinde yapmaya gayret edin. Kan tahlili gününüz gelmiş aslında kan verseydiniz keşke bugun

Aslinda zaten günüm yaklasti diye yapmak istemedm bende umarım değildir yoksa gerçekten cok üzüleceğim kimyasal yada bos gebelikte kac gün sonrasinda deger sıfırlanıyor acaba

Aslinda zaten günüm yaklasti diye yapmak istemedm bende umarım değildir yoksa gerçekten cok üzüleceğim kimyasal yada bos gebelikte kac gün sonrasinda deger sıfırlanıyor acaba
Kimyasal gebelikte yavaş yavaş düşüyor. Diş gebelik işlem gerektiriyor o çok farklı bir durum

Kan testi yaptirdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…