Kaç yıllık evlisin kaç yıldır vajinusmussun altında yatan sebepler kim bilir neler önce evliliği yaşamayı öğren denecek bir şey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Karşı cins eşinde olsa bir birlikte sağlayamayabilirsin bu da bir hastalık ve maalesef çok zor bir hastalık. Evlat hasreti çekmen bu durumu atlatmanda belki yardımcı olabilir diye düşünüyorum direkt tüp bebeğe yönelmek değilde cinsel ilişkini bebeğim olacak düşüncesiyle yapma yoluna girmeyi denemelisin:) Tüp bebek maalesef en ucuz yerde 50bin tutan masraflı bir tedavi, üstelik hormon ilaçları bazı yan etkilere sahip olabiliyor maalesef. Benim tüp bebek serüvenim de en az 10-15 kere alttan muayene edildi yumurta sayımı yapıldı. Buradaki tüm kadınlara aynısı yapıldı. Ve bu işlem anestezi ile yapılan bi işlem değil bunu kaldırabilr misinz bilemiyorum. Ayrıca transfer de anestezisiz yapılır normalde ama siz isterseniz anestezi ile yapılır tabii. Tüp bebeğin ilk muayenesinden sın muayenesine kadar defalarca özel bölgemizi açıyor hatta içerisinde uzun bir muayene aracı dolaştırtıyoruz :) Allah şifa versin :)