- 8 Mayıs 2023
- 29
- 8
- 1
- 44
- Konu Sahibi sibelsibos
Tüpbebek 2ci deneme 7ci gün 1 Mayıs'ta trasfer oldum ilk gün sayillmiyormus evde idrar testi yaptım biri çift çıktı sonrakiler belirsiz en son yok hiçbir şey umudum yıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç ne kullanıyorsun iğnelerde pozitif yapabilir Didem ama pozitif gördüysen sonuç belliTüpbebek 2ci deneme 7ci gün 1 Mayıs'ta trasfer oldum ilk gün sayillmiyormus evde idrar testi yaptım biri çift çıktı sonrakiler belirsiz en son yok hiçbir şey umudum yıkıldı
Ya inşallah bugün erken geblik testi yaptım negatif 2 tane kaset test yaptım silik iki çizgi çıktı iyice muallakta kaldım bunlaldım yeminleİlk gün sayılmıyor.. Hayırlısı olsun senin için idrar testine güvenme kan tahlil gününü bekle çünkü idrarda görünmeyin kanda görünen çok var
Estrofem fitil olarak pregestoron günde 2 tane sabah aksamİlaç ne kullanıyorsun iğnelerde pozitif yapabilir Didem ama pozitif gördüysen sonuç belli
7.günde mi yapıyorsunuz bu testleri?Ya inşallah bugün erken geblik testi yaptım negatif 2 tane kaset test yaptım silik iki çizgi çıktı iyice muallakta kaldım bunlaldım yeminle
Benim transferi saymazsak 9cu gün ama yinede Dr. Erken diyor ama anlamıyorum çıkan bayanlarda nasıl çift kıpkırmızı çizgi çıkıyor7.günde mi yapıyorsunuz bu testleri?
Benim 7.gün ovulasyon testi yapmıştım, çıkmamıştı ( ovulasyondan testinde daha erken görüldüğüne dair bir şeyler okumuştum) yok sanırım diye ağladım, sonra eşim 8.gün sabahı gebelik testi yap dedi, korktum ama yine de yaptım silik çıktı. 9.gün sabahı bir tane daha yaptım biraz daha koyulaşmıştı. 10.gün de ( Salı günü) kanımı verdim şükür pozitif ama o kadar çok kişiden kişiye değişiyor ki teste çıkmayıp kanda pozitifi görenler de oluyor ya da tam tersi. Test yapın ama karalar bağlamayın test gününe kadar umudunuzu yitirmeyinBenim transferi saymazsak 9cu gün ama yinede Dr. Erken diyor ama anlamıyorum çıkan bayanlarda nasıl çift kıpkırmızı çizgi çıkıyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla ben hep silik çizgi yada negatif bı köyü çift çizgiyi göremedim testlerde bana oyun oynuyor bı var bi yok inşallah süpriz yapar bana kan testi güzel haberle dua niza muhtacım lütfenBenim 7.gün ovulasyon testi yapmıştım, çıkmamıştı ( ovulasyondan testinde daha erken görüldüğüne dair bir şeyler okumuştum) yok sanırım diye ağladım, sonra eşim 8.gün sabahı gebelik testi yap dedi, korktum ama yine de yaptım silik çıktı. 9.gün sabahı bir tane daha yaptım biraz daha koyulaşmıştı. 10.gün de ( Salı günü) kanımı verdim şükür pozitif ama o kadar çok kişiden kişiye değişiyor ki teste çıkmayıp kanda pozitifi görenler de oluyor ya da tam tersi. Test yapın ama karalar bağlamayın test gününe kadar umudunuzu yitirmeyin
Aminn isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın aslında şundan anlattım 7.gün çoğu kişinin testte çıkıyor ama benim çıkmadı. Çok değişken o yüzden test gününe kadar umudunuzu yitirmeyin, güzel sonuçlarınızı bekliyoruzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla ben hep silik çizgi yada negatif bı köyü çift çizgiyi göremedim testlerde bana oyun oynuyor bı var bi yok inşallah süpriz yapar bana kan testi güzel haberle dua niza muhtacım lütfen
Çok tşkler canım içim rahatlıyor inan böyleAminn isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın aslında şundan anlattım 7.gün çoğu kişinin testte çıkıyor ama benim çıkmadı. Çok değişken o yüzden test gününe kadar umudunuzu yitirmeyin, güzel sonuçlarınızı bekliyoruz