A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 120 42 98 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #1 Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem
Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem
K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.923 63 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #2 Asobjk .!.: Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem Genişletmek için tıkla... Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil
Asobjk .!.: Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem Genişletmek için tıkla... Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 1 2.215 133 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #3 Asobjk .!.: Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem Genişletmek için tıkla... Çoğu hastane direkt tüp bebek yapmıyor öncelikle aşılamaya yönlendiriyor.ben tüp bebeğe 6 bin küsür verdim ilaçlar içerisinde. Ama her şehirde her hastanede her doktorda fiyatlar değişiyor. Allah yardımcınız olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
Asobjk .!.: Merabalar hanımlar. Ben 2 senedır evlıyım. Evlılıgım boyunca hıc korunmadım ama hamıle kalamadım. Rahmımde perde vardı onu aldırdım yıne gebe olamadım. Yılbaşından sonra eşimde bende bi tüp bebek merkezıne gıdıp muayene olucaz. Bızı neler beklıyo. Tüp bebek yapılacagı zaman hangı tedavıler uygulanıyo. Bide yeni tüp bebege baslayanlar ne kadar ücret verdı Bılgılerınızı benımle paylasır mısınız rıca etsem Genişletmek için tıkla... Çoğu hastane direkt tüp bebek yapmıyor öncelikle aşılamaya yönlendiriyor.ben tüp bebeğe 6 bin küsür verdim ilaçlar içerisinde. Ama her şehirde her hastanede her doktorda fiyatlar değişiyor. Allah yardımcınız olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz
A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 120 42 98 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #4 Benım ınanın hıcbıseyden bılgım yok. Iyı bı prof . Doktora gıdıcem öncelikle aşılama mı olur tüp bebek mı olur bılemıcem
Benım ınanın hıcbıseyden bılgım yok. Iyı bı prof . Doktora gıdıcem öncelikle aşılama mı olur tüp bebek mı olur bılemıcem
A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 120 42 98 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #5 Tahlıllerım rahım fılmlerım war. Nasıl bı tedavı uygulanıcak bılmıyorum.
E elmeh Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 304 149 33 35 3 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #6 Kapikulpu .!.: Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil Genişletmek için tıkla... Hangi doktor Adana da acaba ? İlk deneme de tuttu mu? 2 embriyo yerleştirmek istesek yaparlar mı doktorlar acaba
Kapikulpu .!.: Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil Genişletmek için tıkla... Hangi doktor Adana da acaba ? İlk deneme de tuttu mu? 2 embriyo yerleştirmek istesek yaparlar mı doktorlar acaba
E elmeh Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 304 149 33 35 9 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #7 Kapikulpu .!.: Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil Genişletmek için tıkla... Merhaba. Adana da hangi doktora gittiniz ve hamile misiniz suan acaba ? Özelden de cevap verebilirsiniz
Kapikulpu .!.: Adana da prof a gittim acibadem de yapıldı toplam 18 bin falan gitti canim ilaclar dahil Genişletmek için tıkla... Merhaba. Adana da hangi doktora gittiniz ve hamile misiniz suan acaba ? Özelden de cevap verebilirsiniz