- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
Merhaba arkadaşlar
Önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Bana iyi bir doktor önerebilir misiniz?
Önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Bana iyi bir doktor önerebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki eğer sorun değilse sormam toplam ücreti ne kadar?canım ben bahçecide tedavi oluyorum doktorum mehmet bey yumurtalarım toplandı işte 6 yumurtam çıktı daha transferim olmadı ama çok memnunum genel anlamda
İstanbulda yaşadığım için İstanbul daki tüp bebek merkezlerini düşünüyorum canımBen Didem Kurban'ı öneriyorum. Yaşadığım kentte iki başarısız aşılama tedavisinden sonra Ankara'da Didem Kurban'a gittim ve tüp bebek tedavisi gördüm. Kendisi engin bilgisi, deneyimi, güler yüzü, sonsuz ilgisi, sabrı ve idealizmiyle tedavimi üstlendi ve 5 seans da akupunktur ekledi. Akupunktur tüp bebek tedavisinde yumurta sayısını arttırma, stresi azaltma ve rahmi kalınlaştırma gibi kritik işlevlere sahip. Ben de akupunkturun bu faydalarını gördüm ve 2 adet dondurulmuş embriyo transferiyle, ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk:) Şu an tek bebeğime, altı haftalık hamileyim:) Tedavi sürecinde Didem Hanım en büyük destekçim oldu, her istediğim an kendisine ulaşabildim. Didem Hanım mesleğine, hastalarına son derece bağlı, çok başarılı bir doktor. Birlikte çalıştığı Genart Tüp Bebek Merkezi de çok iyi, başarılı ve ilgili bir personele sahip.
Anlıyorum, ne yazık ki istanbul'da bildiğim bir yer yok ama başarı şansı yüksek olur muhakkak orada iyi merkezler vardır. Sana bol şans dilerim :)İstanbulda yaşadığım için İstanbul daki tüp bebek merkezlerini düşünüyorum canım
İstanbulda yaşadığım için İstanbul daki tüp bebek merkezlerini düşünüyorum canım
Teşekkür ederimFatih Bezmiâlem Hastanesi'nde oldum doç. doktor Pınar Özcan
Raporunuz varmıydıcanım benim bahçecideki tedavim 9 bin transfer falan dahil ama ilaçlar içinde eczaneye bi 4 bin falan ödedik parça parça aldık çünkü ilaçları
Merhabalar. Ben cem fıçıcıoğlu na gittim. Yeditepe deydi ama şimdi kozyatağı acıbadem'e geçmiş. Tek embriyo ile dondurulmuş transferde hamile kaldım. Yaşım 37. Daha önce farklı yerlerde 4 kez denemiştim. Sonuç hep olumsuzdu. Hatta menapoza girdiğimi, yumurta donasyonundan başka çarem olmadığını söylemişlerdi. Ama şimdi hamileyim.Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Teksen Bey mi acaba sizin doktorunuz da :)Ben bir merkeze degil muayenehane ye gittim hala doktoruma devam ediyorum. Ilkinde tuttu 8. Haftada kalbi durdu yapacak bisey yok sonraki de tuttu devam ediyoruz.. herseyi muyanehanede yapiyor yumurta toplama trasnfer gibi seyleri de medamericanda yapiyor.
Canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama artık randevu aldım cem beyeCanım benim doktorum Teksen Çamlıbel ben çok memnunum ondan ve ekibinden Avrupa yakasında Amerikan hastanesinde oluyor Anadolu yakasında da Medamerikan Tıp Merkezinde
Var tabii.Bir sorum var transferde 1 tane embiriyo konulunca bolunme ikiz olma riski varmi