• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket TÜP BEBEK

canım ben bahçecide tedavi oluyorum doktorum mehmet bey yumurtalarım toplandı işte 6 yumurtam çıktı daha transferim olmadı ama çok memnunum genel anlamda

Ben Didem Kurban'ı öneriyorum. Yaşadığım kentte iki başarısız aşılama tedavisinden sonra Ankara'da Didem Kurban'a gittim ve tüp bebek tedavisi gördüm. Kendisi engin bilgisi, deneyimi, güler yüzü, sonsuz ilgisi, sabrı ve idealizmiyle tedavimi üstlendi ve 5 seans da akupunktur ekledi. Akupunktur tüp bebek tedavisinde yumurta sayısını arttırma, stresi azaltma ve rahmi kalınlaştırma gibi kritik işlevlere sahip. Ben de akupunkturun bu faydalarını gördüm ve 2 adet dondurulmuş embriyo transferiyle, ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk:) Şu an tek bebeğime, altı haftalık hamileyim:) Tedavi sürecinde Didem Hanım en büyük destekçim oldu, her istediğim an kendisine ulaşabildim. Didem Hanım mesleğine, hastalarına son derece bağlı, çok başarılı bir doktor. Birlikte çalıştığı Genart Tüp Bebek Merkezi de çok iyi, başarılı ve ilgili bir personele sahip.

Ben Didem Kurban'ı öneriyorum. Yaşadığım kentte iki başarısız aşılama tedavisinden sonra Ankara'da Didem Kurban'a gittim ve tüp bebek tedavisi gördüm. Kendisi engin bilgisi, deneyimi, güler yüzü, sonsuz ilgisi, sabrı ve idealizmiyle tedavimi üstlendi ve 5 seans da akupunktur ekledi. Akupunktur tüp bebek tedavisinde yumurta sayısını arttırma, stresi azaltma ve rahmi kalınlaştırma gibi kritik işlevlere sahip. Ben de akupunkturun bu faydalarını gördüm ve 2 adet dondurulmuş embriyo transferiyle, ilk tüp bebek denememizde başarılı olduk:) Şu an tek bebeğime, altı haftalık hamileyim:) Tedavi sürecinde Didem Hanım en büyük destekçim oldu, her istediğim an kendisine ulaşabildim. Didem Hanım mesleğine, hastalarına son derece bağlı, çok başarılı bir doktor. Birlikte çalıştığı Genart Tüp Bebek Merkezi de çok iyi, başarılı ve ilgili bir personele sahip.
İstanbulda yaşadığım için İstanbul daki tüp bebek merkezlerini düşünüyorum canım

canım benim bahçecideki tedavim 9 bin transfer falan dahil ama ilaçlar içinde eczaneye bi 4 bin falan ödedik parça parça aldık çünkü ilaçları

İlk tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür 🙏 Doktorum Ömer Faruk Vanlıoğlu.. ben tavsiye ile gittim kendisine ama orada karşılaştığım hikayeler inanılmazdı. Sonuca odaklı , her türlü imkansızı ortadan kaldırmaya çalışan bir hekim. Kişiye göre tedavi ve ilaç uyguluyor . Çok mağdur olup giden ve pozitif sonuç alanlar var bunlara kendim şahit oldum.

Ben bir merkeze degil muayenehane ye gittim hala doktoruma devam ediyorum. Ilkinde tuttu 8. Haftada kalbi durdu yapacak bisey yok sonraki de tuttu devam ediyoruz.. herseyi muyanehanede yapiyor yumurta toplama trasnfer gibi seyleri de medamericanda yapiyor.

Merhaba arkadaşlar :KK25:
Önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Bana iyi bir doktor önerebilir misiniz?
Merhabalar. Ben cem fıçıcıoğlu na gittim. Yeditepe deydi ama şimdi kozyatağı acıbadem'e geçmiş. Tek embriyo ile dondurulmuş transferde hamile kaldım. Yaşım 37. Daha önce farklı yerlerde 4 kez denemiştim. Sonuç hep olumsuzdu. Hatta menapoza girdiğimi, yumurta donasyonundan başka çarem olmadığını söylemişlerdi. Ama şimdi hamileyim.

Ben Florence Nightingale'de profesör Bülent Baysal'da tedavi gördüm. Doktordan memnun kaldım. İşine hakim olması güven veriyor. ilk denemem tutmadı, 2. denemem dondurulmuşla oldu, 2 5. gün embriyosu konuldu, teki tuttu. Tavsiyem o kadar iğneden ve ilaç tedavisinden sonra hemen embriyolarını yerleştirtme, en az 2 ay rahmin dinlensin ondan sonra daha çok şansın oluyor. Vücut dinlendiği için embriyoyu daha kolay kabul ediyor.

Back