• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Bu saatte yazdım size ne olur bir yol gösterin transferim 9.günü beta hcg testi 39 çıktı
Çarşamba yaptım cumartesi sağlık ocağı kapalı olduğu için pazartesi yapmam lazım yani 2 günde bir olamıyor özelde de maalesef param yok yani pazartesi yaptırmam lazım
Bana yüklenen iki embriyo idi ikiside 5.gün embriyosu ama çok kaliteli değillerdi ,embriyoloğun dediğine göre istedikleri gibi gelişmemiş ve tam olarak 5.gün embriyosu gibi değildi biliyorum şansım yok ne yapmam lazım yani ben pazartesi bu testi yaptığımda ortalama değerim kaç olmalı tşk

Tüp bebek icin farkli mi oluyor bilgim yok fakat benimde degerim 40 cikmisti ilk ogrendigimde. Bir gun ara verip diger gun kan verdim saglikli bir gebelikse iki katina cikmasi gerekiyor demislerdi. Toplam 3 kez baktirmistim. Cuma gunu kan verip iki katina cikip cikmadigina bakabilirsiniz.

Degerleri bilmiyorum İnşallah Tutar Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.
Çok stres yapma herşeyin hayırlısı :KK19:

2ye katlayarak artmalı canım bı gun 30 sa atyrm 2gunsonrakınde 90 olmalı gıbı dıye bılıyorum.2 embrıyodan tekı tutunmus olabılır bu degere gore sankı

Arkadaşlar bilmiyorum bende anlamadım yani perşembe ve cuma oluyor cuma ikinci gün mi oluyor acaba çarşamba akşam yaptım .Prşrmbe cuma 2.gün oluyor yarında mı versem acaba

2 günde 1 2ye katlamalı canım
Senin ilk test çarşamba 39 , ikincisi 2 gün sonra yani cuma 78 , 2 gün sonra pazar 154 hayırlı haberler ver inş. Ve ayrıca illa özelde yaptırmana gerek yok bulunduğun yerdeki herhangi bi devlet hastanesinin acil inde yaptırabilirsin

Devletin acilin e git yaptır canım 1 saatte çıkar. Gününde yaptır. Acildekilere söyle

İstanbul gibi bir yerde acilden giriş yaptım maaleesef yapmıyoruz dediler biz bana yapmadılar ona ayrı sinirlendim zaten sağlık ocağına yönlendirdiler beni direk
Sağlık ocağıda sabak 9-11 arası yapıyor birgün sonra veriyor sonucu sana
Tüp bebek yapıp bu değer olan ve hamile olan var mı

İstanbul gibi bir yerde acilden giriş yaptım maaleesef yapmıyoruz dediler biz bana yapmadılar ona ayrı sinirlendim zaten sağlık ocağına yönlendirdiler beni direk
Sağlık ocağıda sabak 9-11 arası yapıyor birgün sonra veriyor sonucu sana
Tüp bebek yapıp bu değer olan ve hamile olan var mı
Canım Bn hep hastanede acilde yaptırdım sarıyerde. yapmak zorundalar diye dusunuyorum sen takma kafanı yinede olumlu ol zaten tutunmuş bebeğin inşallah sağlıkla devam etsin senin hamilelerin ve tüm isteyenlerinde tez günde inşallah

Canım Bn hep hastanede acilde yaptırdım sarıyerde. yapmak zorundalar diye dusunuyorum sen takma kafanı yinede olumlu ol zaten tutunmuş bebeğin inşallah sağlıkla devam etsin senin hamilelerin ve tüm isteyenlerinde tez günde inşallah
Çok tşk ederim cuma bir daha vereceğim kan hayırlısı olsun

Back