- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 36
Amin cnm saol Allah razı olsn ismim GülşahDoktorum alsancakta volkan dede.
ederiz tabi.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm saol Allah razı olsn ismim GülşahDoktorum alsancakta volkan dede.
ederiz tabi.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
Tabiki ederim canm benm inş Rabbim hayırlı sonucu sana da göstersin:)İns guzl haberi Alican cnm benim banada dua edermisin haziran 20.25 gibi transferm olucak
Allah razı olsun cnm sağolTabiki ederim canm benm inş Rabbim hayırlı sonucu sana da göstersin:)
Gurbet zor cnm, bide üstüne bebek uğraşı tabi ki gel gitler yaşayacaksın.Evet canım keşke... benim de yine moralim bozuldu biraz.. iyi gidiyordum. Şimdi bu saatte uyandım. Uyuyamıyorum. Ağladım, yine buraya sığındım. Başka problemlerim de gözümde büyüyor. Zaman durdu sanki. Hayatımızı buna göre ayarlıyoruz.
Evet canmİstanbuldamısın cnm?
Gonalf 150 menopur 150 cetrotide 1tane günde. Adını unuttum çatlaması için verildi 2 iğne bide yumurta toplama dan sonra Hibor 7gün kullandım şimdi beklemedeyim ameliyat olucam ozsmana kadar folik asit kullancmHangi ilacı kullanmıştın , dozu ne kadardı ?
Gonalf 150 menopur 150 cetrotide 1tane günde. Adını unuttum çatlaması için verildi 2 iğne bide yumurta toplama dan sonra Hibor 7gün kullandım şimdi beklemedeyim ameliyat olucam ozsmana kadar folik asit kullancm
Pazartesi başlamıştın dimi tedaviye :) ilk kontrolün sanırım , heyecanlı oluyor :)Geçmiş olsun canım inş bu ameliyatın be tedavin bebeğine kavuşmana vesile olur.
Benim kontrolüm bugün , çok heyecanlıyım ne durumda acaba yumurtalar
Benim de doktorlar tüpünü alıcam, hatta açık tüpünü dahi alırım diyen doktorlar oldu. Bu doktorlar doç ve yar doç doktorlar ve alanlarında isim yapmış kişiler isimlerini yazsam ağzınız açık kalır.Evet canm
Ay, ne güzel yazmışsın. İyi ki burası var. Bı durumu yaşamayanlar tam anlayamıyor...Gurbet zor cnm, bide üstüne bebek uğraşı tabi ki gel gitler yaşayacaksın.
Her moralim bozulduğunda yaz cnm.
Bu senin ilk tedavin mi?
İlk tedavi de bende böyle oldum.
Ağlama krizleri, gece uyanma çok olmuştu.
Ama bu ikinci tedavimde ne ilaçların etkilerini salladım nede gece uyandığım da kalktım. Tekrar uykuya dalmaya çalıştım.
Hatta bu sefer ilaçlari her gittiğimde yükselttiler yumurtalar olumlu tepki verince ay nasıl oldum anlatamam patlayacak gibiydim, ateş basması kalp çarpıntısı, mide bulantısı, dikkat bozukluğu.
Tevekkül et biz sana dua edeceğiz cnm.
Canını sıkma.
Biz buradayız.
4. Güne geldiyse morula olmustur, hücre bölünmeleri başlamıştır.Ay, ne güzel yazmışsın. İyi ki burası var. Bı durumu yaşamayanlar tam anlayamıyor...
Canım 2 tane embriyo transferi yapıldı bu sabah çok acayip bir duygu.
4. gün olmuş oldu. Cumartesi yapamayacakları için bugün yapmışlar.
selam canım :) bugün yaptırdım ve sonuc 61 :)) sağlıklı ilerlediğinin göstergesi midir acabaevanescence10 , 5.gün test yapmıştın sonrasında tekrarladın mı nasılsın ? İnşallah hamilesindir
Yükseliyor maşallah güzel bence normalselam canım :) bugün yaptırdım ve sonuc 61 :)) sağlıklı ilerlediğinin göstergesi midir acaba
Pazartesi başlamıştın dimi tedaviye :) ilk kontrolün sanırım , heyecanlı oluyor :)
Evet, biri iyi diğeri ondan bşraz daha geride. Fotoğrafını gösterdiler bize çok tuhaf oldum. İnşallah tutunurlar.4. Güne geldiyse morula olmustur, hücre bölünmeleri başlamıştır.
İyi iyi süper.
3. Günü geçip 4 gelmesi çok iyi.
Hadi hayırlı olsun.
Bölünmemiş olan moruladir. Bölünmüş olanın artık hücreleri sayilamaz 4. Gün embriyosudur.Evet, biri iyi diğeri dsha tam bölünmrmiş. Fotoğrafını gösterdiler bize çok tuhaf oldum. İnşallah tutunurlar.
Bölünmemiş olan moruladir. Bölünmüş olanın artık hücreleri sayilamaz 4. Gün embriyosudur.
Ama ikisi de iyidir cnm.
Evet ilk denemen sen farklı olmuşsundur.
Ben artık alıştım kendim soruyorum kaçıncı gün kaçıncı kalite, fragmantasyonu, birbirine oranlarını.
İnşallah tutarda bir daha uğrasmazsin.
Benim test günü 9 nda cnm.Evet evet, aynen dediğin gibi.. inşallah senin de tutar bu kez.. ikimiz aynı zamanda öğrenicez sonuçları değil mi? Sana da yeni konuldu..
Evet çok farklı hissettim, hala da hissediyorum.