Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Ben de az önce transferimi olup geldim çok güzel bir andı:) açıkcası canım yandı biraz ama içim de kıpır kıpırdı zaten doktorum hemşirem hepsi çok pozitifti enerji verdiler diyebilirim:) 2 tane yerleştirildi, sağlıcakla ve hayırlısıyla tutunurlar inşallah❤️

İnşallah tutarlar Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

İnşallah, doktor da öyle diyor 2 transfer mi yapıldı benim tek olacak büyük ihtimal ilkndeneme e devlette çünkü:KK16:
Evet canım devlette 35 yaşın altına tek bırakıyorlar ama özelde iki olabiliyor, biz özelde yaptırdık, hayırlısıyla sende güzel bir sonuca ulaşırsın inşallah

arkadalrar selam sabah komtrol vardı sağ da 3 sol da 3 toplam 6 yumurta olusmus normalmi sizce? doktor hersey Yolunda dedi ama

Ben de az önce transferimi olup geldim çok güzel bir andı:) açıkcası canım yandı biraz ama içim de kıpır kıpırdı zaten doktorum hemşirem hepsi çok pozitifti enerji verdiler diyebilirim:) 2 tane yerleştirildi, sağlıcakla ve hayırlısıyla tutunurlar inşallah❤️
Hayirlisi olsn canim bende ayni seleri yasadm superdi moral enerji harikaydi:) pzt transfer oldum benimde 2 tane ins guzel haberler aliriz :)

Rabbim ol desin yeter ki neler olmazki. banada tahmini pazartesi demislerdi yarın belki olacak inşallah

Hayirli olsn senin icinde canim o gelen telefonlar cok heyecanli oluyo:))
Okadar yoruldum ki 5 yıldır bu ana ulaşmak için birsürü operasyon geçirdik, sanırım içime kapanmaya başladım dışarı çıkmıyorum telefonları açmıyorum, korku da değil değişik hisler içindeyim, umarım heyecanım geri gelir

X