- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
Allah sağlıkla mutlulukla kavuştursun yavrunuza.Evet, hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla mutlulukla kavuştursun yavrunuza.Evet, hamileyim
Yok hasarı zaten biliyorduk tekrar DNA hasar testi yaptırmadık. İlk denemeydi. Sadece imsi kullanıldı. 10 yumurta alındı benden. Benim tedaviye verdiğim cevap iyiydi. Toplanan yumurta sayım çok yüksek olmasa da opu öncesi e2 değerim 2000 in üzerindeydi. 10 yumurtadan 9u olgun çıktı.8 tanesi de döllendi, 4tanesi 5.güne ulaştı. 6aa ve 6ab kalitede idi. Sperm sayısı 67 milyon/ml motilite %74 imiş. Epikriz raporuna baktım siz soruncaÇok sevindim. Peki eşinizin sayı ve hızını da yazabilirmisiniz? Birde sadece imsi mi kullandınız? Yüzde 26 dna hasarını tedavi anında mı öğrendiniz daha önce mi k.bakma çok sordum böyle benzer durum olunca umutlanıyor insan. Ha birde ilk denememiydi?
Motilite hareket sanırım o çok iyiymiş bizimki sıfır malesef. Ama sayımız ve morfolojimiz sizinki gibi. Ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız bizlere de nasip olur inşallah. Teşekkür ederim.Yok hasarı zaten biliyorduk tekrar DNA hasar testi yaptırmadık. İlk denemeydi. Sadece imsi kullanıldı. 10 yumurta alındı benden. Benim tedaviye verdiğim cevap iyiydi. Toplanan yumurta sayım çok yüksek olmasa da opu öncesi e2 değerim 2000 in üzerindeydi. 10 yumurtadan 9u olgun çıktı.8 tanesi de döllendi, 4tanesi 5.güne ulaştı. 6aa ve 6ab kalitede idi. Sperm sayısı 67 milyon/ml motilite %74 imiş. Epikriz raporuna baktım siz sorunca
3 günde de gidebilirsin, tabi doktorun da teyd etsin. Tedaviye başlamak için kontrol ediyor ve iğne protokolünü başlatıyor. Tabi kist varsa ya da yumurta boyutları düzensizse önce doğum kontrol hapı verir ve diğer ay başlatır.Doktor adetin 2. Günü çağırmıştı ama pazara geliyor. P.tesi 3. Günüm de gitsem geç mi olur? Bir de ilk gitmede ne oluyor doktor muayene tahlil filan mı istiyor yoksa sadece ilaç mı yazıyor?
Anladım teşekkür ederim.3 günde de gidebilirsin, tabi doktorun da teyd etsin. Tedaviye başlamak için kontrol ediyor ve iğne protokolünü başlatıyor. Tabi kist varsa ya da yumurta boyutları düzensizse önce doğum kontrol hapı verir ve diğer ay başlatır.
Merhaba progesteron degeriniz kac cikmisti? Benim yumurta toplamadan önce 2,9 cikmisti. Oncesi 1 in altındaydı ama.. Dun transfer oldummm, kafam allak bullak. Ertelenio dio herkes..Merhabalar opu oncesi progesteron degeri kac olmali .yuksekligi sıkınti yaratir mi?
Merhaba progesteron degeriniz kac cikmisti? Benim yumurta toplamadan önce 2,9 cikmisti. Oncesi 1 in altındaydı ama.. Dun transfer oldummm, kafam allak bullak. Ertelenio dio herkes..
Ben de 31 ağustostan beri aynı iğneyi her gün yaptırıyorum haftada bir de proluton depot yaptırıyorum 12.haftaya kadar yapılacak dedi doktorum buz koyuyorum iyi geliyor akşam 6 gibi iğneyi yapıyoruz ertesi sabah buz uyguluyorum bir de hemşirem kolonyalı pamuk koyup yat dedi o da iyi geldiKızlar ayın 1 inden bu yana Protestan iğne vuruluyorum 6sında transfer oldum ve doktor bana 3 ay iğne vurulacaksın hergün diyor şimdiden çok berbatım vurulan varmı benim durumumda olan ve benim iğne fobim var
Cnm arnica die bir jel var onu da alabilirsin tavsiye ederim iyi geliyor. Ben dün Protestan ilaç aldım 200mg iğne yerine ilk defa ilacını içtim. Bakalım arada böyle yapıcam iğneden dinlenmek için doktorun Hbri yok tabii. İnşAllah kötü bişey olmaz.Ben de 31 ağustostan beri aynı iğneyi her gün yaptırıyorum haftada bir de proluton depot yaptırıyorum 12.haftaya kadar yapılacak dedi doktorum buz koyuyorum iyi geliyor akşam 6 gibi iğneyi yapıyoruz ertesi sabah buz uyguluyorum bir de hemşirem kolonyalı pamuk koyup yat dedi o da iyi geldi
Canım progestan 200mg yumuşak kapsül sabah iki akşam iki kullanıyorum zaten bunun yanında iğne de var her günCnm arnica die bir jel var onu da alabilirsin tavsiye ederim iyi geliyor. Ben dün Protestan ilaç aldım 200mg iğne yerine ilk defa ilacını içtim. Bakalım arada böyle yapıcam iğneden dinlenmek için doktorun Hbri yok tabii. İnşAllah kötü bişey olmaz.
Cnm sen çok fazla alıyorsun ilaç ben normalde günde 1 defa 2 ampül iğne oluyorum. Arnica jel iğne yerlerine sürmen için cnm rahatlatıyor kasları azda olsa.Canım progestan 200mg yumuşak kapsül sabah iki akşam iki kullanıyorum zaten bunun yanında iğne de var her gün
Dediğin jeli duymadım ama
Anladım canım onu da deneyeyim yapmadığım kalmadıCnm sen çok fazla alıyorsun ilaç ben normalde günde 1 defa 2 ampül iğne oluyorum. Arnica jel iğne yerlerine sürmen için cnm rahatlatıyor kasları azda olsa.
Canım başıma gelmedi ama her adet dönemi birbirinden farklıdır bazen yumurta olur bazen olmaz bazen döllenme olur bazen döllenmez. Yumurta ve sperm kalitesini iyileştirmek için takviye alıyorsanız bir sonrakinde iyi bir sonuç elde edebilirsiniz belki. Kesinlik taşımaz yani her çift kendi içinde özeldir. En net örnek ben pko sendromu olan biriyim normalde yumurta geliştirmek için takviye gerekiyor illaki ama ben kendiliğinden bir kez gebe kaldım. Yani yılda bir veya iki kez yumurta gelişebilirmis ama bunu kestirmek zor. İmkansız diye bir şey yok Rabbim ol derse olur. İnşallah sonrakinde çok daha iyi bir sonuç alırsın.Merhaba benim de bir ay önce ilk denemem döllenme olmadığı için iptal edildi. Şimdi ikinci için gidicem bu ay kontrole kasım ayında başlarım herhalde. Aranızda döllenme olmayıp sonraki denemesinde tutan var mı acaba?
Çok saol içim rahatladı canımCanım başıma gelmedi ama her adet dönemi birbirinden farklıdır bazen yumurta olur bazen olmaz bazen döllenme olur bazen döllenmez. Yumurta ve sperm kalitesini iyileştirmek için takviye alıyorsanız bir sonrakinde iyi bir sonuç elde edebilirsiniz belki. Kesinlik taşımaz yani her çift kendi içinde özeldir. En net örnek ben pko sendromu olan biriyim normalde yumurta geliştirmek için takviye gerekiyor illaki ama ben kendiliğinden bir kez gebe kaldım. Yani yılda bir veya iki kez yumurta gelişebilirmis ama bunu kestirmek zor. İmkansız diye bir şey yok Rabbim ol derse olur. İnşallah sonrakinde çok daha iyi bir sonuç alırsın.