En güzel ve heyecanlı kısma gelmişsiniz ne güzelmerhaba arkadaşlar
memorialde son tedavimi oldum
pazartesi günü transferim vardı sonuc beklıyorum
En güzel ve heyecanlı kısma gelmişsiniz ne güzelhayırlı sonuçlar alursın inşallah :) ben tedavi aşamasındayım,ilk denemeniz mi ,tüp bebek sebebiniz neydi ?
Hayırlı olsun canım zor kısmını atlatmissin az kalmış sonuç ogrenmene inşallah pozitifi görürsün ilk denemen mi
Hayırlı olsun, bu son tedaviniz olur inşallah. Çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyor 8 günden önce güvenme canım, doktor en erken 9.gün kan testi yaparız diyor benimki. Gün geçtikçe o çizgi koyulaşır inşallahmerhaba bu yedinci tedavim
kısmet bakalım
4. gün embrıyosu
transferinde 4. günü
erken gebelik testi yaptım gözle görülür çokkkk silik bi çizgi var ama fotografta cıkmıyor
çatlatma iğnesi yuzunden mi silik çizgi çıkıo yoksa belirtimi anlayamadım
daha onceki altı tdavim başka merkezlerdeydı
Ozaman işler değişir :) çatlatma hangi gün yapıldı tam olarakçatlatma iğnesini olalı bugün 10. gün yınede etkılermıymiş ?
Ozaman işler değişir :) çaylatma hangi gün yapıldı tam olarak
Ozaman iğnenin etkisi çıkmıştır vücuttan :) ay çok heyecanlı.1-2 gün sonra iyice netleşirgecen hafta salı saat 22,30 da
İnşallah hamilelik belirtileridir.ilk günden beri sag kasıkta batma
devamlı esneme hali
normalde uykuya zor dalan insanımdır
ama transfer gununden beri yataga yatınca ne zaman uyudugumu hatırlayamayacak kadar cabuk uyuyorum
hareket ettıkcede basım donuyor
daha görüşme asamasina gelemedm klomen arti catlama ignesi 4 ay kullandm test yaptrdm kan normaldi benm pko var esiminde daha yenilerde sperm sayisi dusuk cikti kismetse urolojiye gidp ordan kemal beye gidecegim bakalimHiç bu açıdan düşünmemiştim o zaman tüp bebek yaptıranlar olarak 1-0 ondeyiz :) sen hangi asamadasin canım
Haklısın canım ben 2 kere aşılama yaptırdım 2 sinde de negatif olunca umutsuzluk tavanda, doktor yüp bebekle %100 sonuç alırız dese bile ben kendimden şüphe edecem, ben de kesin bi aksilik çıkarmış gibivalla o kadar cok dılım yandıkı
bebegimin kalp atışlarını alıp 9 ayı dolup kucagıma almadan inanamayacagım benim olduguna
malesef kayıplar ve yasanmıslıklar ınsanı korkularından alıkoyamıyor
yedinci tedavim
il gebeliğmde 8 haftalık kaybım var
daha oncekier başka merkezlerdeydi
ancak özel doktorların bu işi çok ticarete doktugunu duusnuyorum
ve tam teşekküllü ve başarının daha onemli oldugu bır hastaeneli merkez secmek istedim ve çok memununum tum işleyısten
4. gün embriyosuydu
bugun tarnsferın dördüncü gunu
erken gebelik testlerinden yaptım çooook silik bi çizgi çıktı ama yanıltıcı olabılır
çatlatma iğneside silik çizgi çıkartıyormus sanırım
KuzuHaklısın canım ben 2 kere aşılama yaptırdım 2 sinde de negatif olunca umutsuzluk tavanda, doktor yüp bebekle %100 sonuç alırız dese bile ben kendimden şüphe edecem, ben de kesin bi aksilik çıkarmış gibipsikoloji yerle bir.insan pozitifi görse bile rahatlayamayacak dediğin gibi kucağa almadan
Kuzu naptın sonucu yazmadinHaklısın canım ben 2 kere aşılama yaptırdım 2 sinde de negatif olunca umutsuzluk tavanda, doktor yüp bebekle %100 sonuç alırız dese bile ben kendimden şüphe edecem, ben de kesin bi aksilik çıkarmış gibipsikoloji yerle bir.insan pozitifi görse bile rahatlayamayacak dediğin gibi kucağa almadan
Ayyy en güzel gun canım inşallah yarından sonra 9 ay boyunca seninle olur bebisin :)Kızlar yarın sabah transfere çağırdılar dua edin bana olur mu? Korkuyorum inşaallah herşey yolunda gider ve tutunur bebişim. bu mübarek cuma günü dua eden herkese Rabbim kat kat fazlasını versin inşaallah.
Beni de aranıza alır mısınız? Muhtemelen haftaya başlayacağım. 4. Denemem olacak. sorun çikolata kisti.