- 13 Ocak 2020
- 44.402
- 166.752
- 33
GELİŞMELERİ ÜSTE YAZACAĞIM İLK MESAJDA
HAMİLEYİM
Sadece saizen kullandım bu ay. O da yumurtlamadan sonra idi. Katkısı oldu mu emin değilim.
2. tedavimde Saizen kullanacağız. 12 mg ve 3e bölüp vuracağım. 22. Gün vurdum birinci dozu. 3 er gün arayla diğerlerini de vuracağım. Ve arısütü aldım. Prowomen kullammaya devam ediyorum. İnşallah rabbim vesile kılsın.
Histeroskopimi oldum. Mart sonu yeni tedavime başlamayı planlıyorum.
Histeroskopi tarihim 8 Şubat Pazartesi.
Histeroskopi olacağım. Rahimde üstte kemerli yapı mevcut. Sonra ise saizen büyüme hormonu kullanacağım 2. tedavide ek olarak. Şu an plan bu şekilde. Belki birine fikir olur diye hsg görüntüsünü ekliyorum.
1. Tüp Bebek Tedavim Negatif Sonuçlandı.
Tek 3.gün embriyosu transfer olmuştum.
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
HAMİLEYİM
Sadece saizen kullandım bu ay. O da yumurtlamadan sonra idi. Katkısı oldu mu emin değilim.
2. tedavimde Saizen kullanacağız. 12 mg ve 3e bölüp vuracağım. 22. Gün vurdum birinci dozu. 3 er gün arayla diğerlerini de vuracağım. Ve arısütü aldım. Prowomen kullammaya devam ediyorum. İnşallah rabbim vesile kılsın.
Histeroskopimi oldum. Mart sonu yeni tedavime başlamayı planlıyorum.
Histeroskopi tarihim 8 Şubat Pazartesi.
Histeroskopi olacağım. Rahimde üstte kemerli yapı mevcut. Sonra ise saizen büyüme hormonu kullanacağım 2. tedavide ek olarak. Şu an plan bu şekilde. Belki birine fikir olur diye hsg görüntüsünü ekliyorum.
1. Tüp Bebek Tedavim Negatif Sonuçlandı.
Tek 3.gün embriyosu transfer olmuştum.
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Son düzenleme: