• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yardım ricası

Zeyyneap

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
19
28
8
31
Merhaba arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım. 29 yaşındayım. 9 aylık evliyim.5 aydır bebek istiyorduk olmayınca amh değerime baktırmak istedim. Amh 0.9 geldi. Doktorum tüp bebek e yönlendirdi. Ancak fazla kiloluyum bmi:3 Tüp bebek e başvurmadan önce kendime kilo verme hedefi koydum . Sizden ricam benim gibi olan varsa ya da tüp bebek sürecinde nasıl beslendiniz. Hangi besinlerden fayda görüp hangilerinden uzak durdunuz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum 💮💮💮💮💮

Merhaba arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım. 29 yaşındayım. 9 aylık evliyim.5 aydır bebek istiyorduk olmayınca amh değerime baktırmak istedim. Amh 0.9 geldi. Doktorum tüp bebek e yönlendirdi. Ancak fazla kiloluyum bmi:3 Tüp bebek e başvurmadan önce kendime kilo verme hedefi koydum . Sizden ricam benim gibi olan varsa ya da tüp bebek sürecinde nasıl beslendiniz. Hangi besinlerden fayda görüp hangilerinden uzak durdunuz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum 💮💮💮💮💮
İmkanınız varsa diyetisyen+spor salonuna gidin diyetisyenle çalışmak daha istikrarlı yol almanızı sağlar aynı şekilde spor salonu da büyük katkı verir yaz geliyor dışarda sıcakta bigün çıksanız bigün çıkmak istemez canınız. İmkanınız veya vaktiniz yoksa karbonhidrattan uzak durup sebze protein ağırlıklı beslenin pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyin ekmekten tatlıdan uzak durun arada bir kendinize ödül olarak yalnızca sütlü tatlı yiyin. 3 kez tüp bebek yaptırdım son doktorum kesinlikle kilo verip öyle tedaviye başlamamız gerektiğini söyleyince aynı gün gidip spor salonuna yazıldım ve salonun sağladığı diyetisyenle çalıştım 7 kilo verdim o arada doktorun verdiği folikasit vitamin vs kullandım kilo verdikçe stres seviyemde vakit geçirdikçe yeni insanlar tanıdıkça sosyalleşip psikolojimi düzelttim. sonra çokta uzatmak beklemek istemedim gidip tedaviye başladım tedavi devam ederken yine spora diyete devam ettim ta ki transfere kadar

Teşekkür ederim iki kg kadar verdim ama daha yolumuz uzun . Amh düşük olduğu için de acele etmek istiyorum

Teşekkür ederim iki kg kadar verdim ama daha yolumuz uzun . Amh düşük olduğu için de acele etmek istiyorum
Size tavsiyem kendinize her öğünde bir tabak hazırlayıp mesela 3 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık sebze yemeği biraz haşlanmış fasülye yada nohut vs şeklinde tek tabakta toplayıp o tabağı bitirmeniz hem insanın açıkçası gözü de doyuyor hem tabağı bitirince psikolojik karnı da doyuyor insanın. inşallah herşey gönlünüzce olur tez vakitte Rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun

Arkadaşlar nerhaba tüp bebek ilacı iğne ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz ( tüp bebek tedavim yeni bitti transfer bekliyorum ) elimde kalan ilaçlar var satış fiyatından daha uyhuna veririrm reçeteli hepsi

Back