• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptırmalımıyım?

Arkadaşlar kimseyle dertleşemiyorum 3 yılı geçti evliliğim hala çocugumuz olmuyor. 2 yıl eşinde sende sağlıklısınız diyerek zaman geçti aşılama oldum bu süreçte tutmadı bütün tedavileri gördüm. 3. Sene eşimin sperm hareketliliği az dediler varikosel ameliyatı oldu 6 ay içinde hamile kalırsın dediler 5. Aydayız hala gebe kalamadım. Yaşım 30 artık zaman kaybetmek istemiyorum yıllar çabuk geçiyor önerileriniz nedir artık çok bunaldım çocuk soranlardan bn çocuk sevmem zaten diyip eve gelip ağlıyorum. Tekrar aşılamamı denemeliyim tüp bebekmi?
Ovulasyon testi denedin mi canim ben oyle hamile kaldim 4 tup bebek denemesinden sonra dogal gebelik oldu

3 kez denedim hic bisi kaybetmezsin Allah tez vakitte nasip etsin. Ben iki tupun tikali dedikleri halde dogal gebelik yasadim Rabbim sana da mucizesini gosterir insallah

3 kez denedim hic bisi kaybetmezsin Allah tez vakitte nasip etsin. Ben iki tupun tikali dedikleri halde dogal gebelik yasadim Rabbim sana da mucizesini gosterir insallah
Amin inşallah 😍 özellikle uymam gereken konu nedir peki bu testte siz nasıl uyguladınız ?

Amin inşallah 😍 özellikle uymam gereken konu nedir peki bu testte siz nasıl uyguladınız ?
Spermin icerde 3 gun canli durabildiği unutma. Sigara varsa birak meyve tüketmeye ozen göster yumurtlama ve catlama günlerinde iliskiye ozen göster. Hamile kalicaksin diye şartlama kendini Allaha birak yeter😉

Spermin icerde 3 gun canli durabildiği unutma. Sigara varsa birak meyve tüketmeye ozen göster yumurtlama ve catlama günlerinde iliskiye ozen göster. Hamile kalicaksin diye şartlama kendini Allaha birak yeter😉
[/QUOTEkarantina bitene kadar deniyeceğim teşekkürler🙂

bence aşılamayla vakit kaybetme yaşın 30 aşılama baya vaktini alır boşuna imkan varsa direkt tüp bebek bence
erkek kaynaklı olunca tüp bebek daha mantıklı

Back