- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
-
- Konu Sahibi Pembepanterr
İşte budur tebrik ederim canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip eder sağ salim inşallahHamileyim 706 çıktı degerim cnm iki gün sonra tekrr kan vercm
Ya ben dr pnu merk ediyorum cnm çok yüsek sanki ikiz gibi rabbim hayırlısını versinİşte budur tebrik ederim canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip eder sağ salim inşallahikiz gibime geldi ama hayırlısı bakalım
Kaç embriyo transfer edilmişti canım sana?Ya ben dr pnu merk ediyorum cnm çok yüsek sanki ikiz gibi rabbim hayırlısını versin
2 tane çözdüler içinden en kalitelisini 1 tane transfer ettik digerini tekrr dondurdukKaç embriyo transfer edilmişti canım sana?
Oooo tek yumurta ikizi geliyo sanırım2 tane çözdüler içinden en kalitelisini 1 tane transfer ettik digerini tekrr dondurduk
Valla bilmiorum heyecanla bekliorumOooo tek yumurta ikizi geliyo sanırımhadi hayırlısı inşallah canım
İki gün sonraki kan sonucum bugün 2249 olmuşumOooo tek yumurta ikizi geliyo sanırımhadi hayırlısı inşallah canım
Oooooo tamam şimdi kesinleşti canım ikizler yolda hayırlısıyla gelsinler inşallahh gözünüz aydın olsunİki gün sonraki kan sonucum bugün 2249 olmuşum
Tşk ederim ama ikiz oldugı şüpheli bilmiorm onu araştırmya başladımOooooo tamam şimdi kesinleşti canım ikizler yolda hayırlısıyla gelsinler inşallahh gözünüz aydın olsun
Değerler çok yüksek canım ikiz olduğu zaman bu kadar yüksek oluyo ultrasonda iki kese görünür aha buraya yazdımTşk ederim ama ikiz oldugı şüpheli bilmiorm onu araştırmya başladım
Merhaba tedavi süresince yumurtalarının takibi yapılıp örneğin tekrar seni arayıp 4 yumurta gelişti ve ya 6 yumurta gelişti bilgiler verilecek 15 yumurtadan sadece 2 tanesi de gelişebilir o seninle alakalı bi durum stres yapmamanı öneririm çünkü çok etkiliyoYeni üye oldum. İlk tüp bebek denememiz. Reglimin 2.günü hormon iğnelerine başladım (Gonal F 450- günlük 300) , ultrasonda yaklaşık 15 yumurta görülüyordu. Tedavinin 5.gün sabahında kontrolümde 2 yumurtanın geliştiğini (13mm) iki tanesinin de geriden geldiğini (10mm) söylendi. Gonal F’e ek olarak çatlamayı önleyici iğne de verdi. İki gün sonra yine kontrol var. Gelişen yumurtalar bununla mı sınırlı kalacak yoksa daha sonra gelişiyor mu? Deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok ama çok sevinirim
Değerler çok yüksek canım ikiz olduğu zaman bu kadar yüksek oluyo ultrasonda iki kese görünür aha buraya yazdım
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bugün kontrolüm vardı. Dr pazartesi toplamayı yapmayı planlıyordum ama cmtsi yine kontrol edelim ona göre toplamıyı çarşambaya erteleyebiliriz dedi. Aynı dozda ilaçlara devam edeceğim. Umarım hepimiz için güzel olur..Merhaba tedavi süresince yumurtalarının takibi yapılıp örneğin tekrar seni arayıp 4 yumurta gelişti ve ya 6 yumurta gelişti bilgiler verilecek 15 yumurtadan sadece 2 tanesi de gelişebilir o seninle alakalı bi durum stres yapmamanı öneririm çünkü çok etkiliyo
Çok zor bi dönem biliyorum ama herşey geçiyo buna emin olabilirsin herşey gönlünüzce olsun olumlu düşün çok rahat ol bebeğin çok uzak biyerden sana geleceğini hayal et kavuşmanız muhteşem olucakYanıtınız için çok teşekkür ederim. Bugün kontrolüm vardı. Dr pazartesi toplamayı yapmayı planlıyordum ama cmtsi yine kontrol edelim ona göre toplamıyı çarşambaya erteleyebiliriz dedi. Aynı dozda ilaçlara devam edeceğim. Umarım hepimiz için güzel olur..
Ben bile heyecanlandım inşallah 1 oğlan , 1 kız olurbak şimdi 10 gün nasıl geçer çatlıcam siz böyle yazdıkça
Çok şükür iyi teyzesi 6 hafta 3 günlük olmuşuz kap atışını finledik bugün
Ohhh çok şükür canım çok sevindim tek mi çiftmi?Çok şükür iyi teyzesi 6 hafta 3 günlük olmuşuz kap atışını finledik bugün
Tek cnm tek valla kan degeri yüksek çıkınca çift sandım ama tekmişOhhh çok şükür canım çok sevindim tek mi çiftmi?tek bebiş gibi cvp yazmışın ama bilemedim