Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

Bende 11ogrenmistim benim bi akrabam jinemed de yapti iki kere ikiside tuttu oyuzden umitliyim burdan:))

Ben Simdi dinlenme donemindeyim tatlim agustosta ins dondurulmusum var yeni yasadan dolayi sansimizda dusuk malesef ama hersey allahin takdiri bekliyoruz bakalim
Sen hangi asamadasin cnm

ben daha yeni bu ay aşılama yaptım negatifle sonuçlandı ondan bi iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşünüyoruz ramazandan sonra yani

Ben Simdi dinlenme donemindeyim tatlim agustosta ins dondurulmusum var yeni yasadan dolayi sansimizda dusuk malesef ama hersey allahin takdiri bekliyoruz bakalim
Sen hangi asamadasin cnm

canım ben ıkı defa tüp bebk denedım tutmadı bende dınlernıyorum nayramdan sonra ist tüp bebkte devam edıcem

Oooo kizlar supermis hepimiz ayni anda basliyoruz tedaviye hadi bakalim ins bebisler gelicek bu sefer

Zaten tedavi deil sonucu insani yipratiyo yikiyo resmen ben ilk negatifi aldigimda dunya basima yikildi sandim sanki hayat durdu nefes alamiyorum sanmistim buyuk bi bosluga dusmus gibiydim allah kimseye yasatmasin zor cok zor hala toparlanamadim yanliz kalinca niye gelmedin annem diyip agliyorum tutamiyorum kendimi

evt aynen katılıyorum bende bi aşılama geçirdim ondan sonra çok kötü olmuştum kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır tedavi görüyorsunuz?

ayyy canım aynen ılk tutmadıgında okadar cok agladım kı 10 gun dısarıya cıkmadım kımseyı gormek ıstemedım cok zor gelmıstı ıkıncıde kasarlandım galıba 2 gun agladım sonucta kocalarımız ve bız saglıklıyız olur hayırlısıyla

ben bizim bebiişlerimiz dogru zamanı beklıyor dıyorum

arkadaşlar merhaba. tüp bebek merkezleri hk. bilgi verebilirmisiniz?

canım sende tüp bebkmi deneyeceksin

ben bahcecı fulya tüp bebek merkezinde iki defa denedim tutmadı malesef orasınıda biraz ilgisiz buldum istanbul tüp bebek merkezinde devam edecegim nasipse bayramdan sonra

istanbul tüp bebek merkeziyle telefonda görüştük şehir dışından geleceğiniz için size 4250 yaparız dediler

ooooo falla bedava demiş. hiç kaçırma oraya git derim. zaten çok tavsiye edlien ve rağbet gören biyer. ama özellikle aret kamardan al randevunu. ben memorial de yaptırıyorum. ilgi alaka süper ama ona göre fiyatı da bize 2000 euro artı 1500 lira ilaç parasına patladı

İns cnm ya uzulmemek elde deil ama iste dayanmak zor negatif aldigimda esim saolsun cok destek oldu arada bebek gordugumde agliyorum esim saolsun yine deneriz uzulme diyo eslerin destegi cok onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…