valla ben degil ama akrabam Dr sami cengiz e (istanbulda )gittiler oldu çocukları allah olmayanlara versin herkese insallah..
canım bende bahcecıde ıkı defa denedım ama ıkısıde basarısaız malesef hemde ıkıncı transferım ıkız oldu aama tutmadılar nasip deilmiş yapacak bişey yok tabiki
benim iki tane dondurulmusum daha var bahcecıde ama ben onları kullanmayı dusunmuyorum bakalım istanbul tüp bebek merkezinde tekrar baslayacagım bende bu ay daha 12sınde ogrendım tutmadıgını ve bende bayramdan sonra gıtmeyı planlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun tatlım
Bende 11ogrenmistim benim bi akrabam jinemed de yapti iki kere ikiside tuttu oyuzden umitliyim burdan:))
iyimiş bazı merkezlerde ılaclar dahıl deıl ben nahcecıde yaptırdım ıkı denememıde 4500 ılaclar dahıl deıl ama ılaclar cok tutuyor 1500 2000 arasıda ıalc parası verdık
sen basladınmı tedavıye baslayacakmısın daha burda bızımle devam etmek ıstermısın beraber paylasalım yaptırdıklarımızı
ben daha yeni bu ay aşılama yaptım negatifle sonuçlandı ondan bi iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşünüyoruz ramazandan sonra yani
Ben Simdi dinlenme donemindeyim tatlim agustosta ins dondurulmusum var yeni yasadan dolayi sansimizda dusuk malesef ama hersey allahin takdiri bekliyoruz bakalim
Sen hangi asamadasin cnm
ben daha yeni bu ay aşılama yaptım negatifle sonuçlandı ondan bi iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşünüyoruz ramazandan sonra yani
ooo beraber baslıcaz zamna nasipse allah bu sefer yuzumuzu guldurur ınsallah
inş. canım hayırlısı bakalım
Oooo kizlar supermis hepimiz ayni anda basliyoruz tedaviye hadi bakalim ins bebisler gelicek bu sefer
Zaten tedavi deil sonucu insani yipratiyo yikiyo resmen ben ilk negatifi aldigimda dunya basima yikildi sandim sanki hayat durdu nefes alamiyorum sanmistim buyuk bi bosluga dusmus gibiydim allah kimseye yasatmasin zor cok zor hala toparlanamadim yanliz kalinca niye gelmedin annem diyip agliyorum tutamiyorum kendimi
Oooo kizlar supermis hepimiz ayni anda basliyoruz tedaviye hadi bakalim ins bebisler gelicek bu sefer
Zaten tedavi deil sonucu insani yipratiyo yikiyo resmen ben ilk negatifi aldigimda dunya basima yikildi sandim sanki hayat durdu nefes alamiyorum sanmistim buyuk bi bosluga dusmus gibiydim allah kimseye yasatmasin zor cok zor hala toparlanamadim yanliz kalinca niye gelmedin annem diyip agliyorum tutamiyorum kendimi
arkadaşlar merhaba. tüp bebek merkezleri hk. bilgi verebilirmisiniz?
canım sende tüp bebkmi deneyeceksin
ben bahcecı fulya tüp bebek merkezinde iki defa denedim tutmadı malesef orasınıda biraz ilgisiz buldum istanbul tüp bebek merkezinde devam edecegim nasipse bayramdan sonra[/QUOT
inş. canım bu sefer olur. rabbım gönlune gore verır. benım durumum nasıl anlatsam doktora 1 defa gıttık ve sorun varmı yokmu onu bıle bılmıyoruzesımle gemıdeyım o yuzden doktora bırdaha gıtme ımkanım olmadı ama bebk de olmadı ( ne yapıcam dusunuyorumm ben
istanbul tüp bebek merkeziyle telefonda görüştük şehir dışından geleceğiniz için size 4250 yaparız dediler
canım sende tüp bebkmi deneyeceksin
ben bahcecı fulya tüp bebek merkezinde iki defa denedim tutmadı malesef orasınıda biraz ilgisiz buldum istanbul tüp bebek merkezinde devam edecegim nasipse bayramdan sonra[/QUOT
inş. canım bu sefer olur. rabbım gönlune gore verır. benım durumum nasıl anlatsam doktora 1 defa gıttık ve sorun varmı yokmu onu bıle bılmıyoruzesımle gemıdeyım o yuzden doktora bırdaha gıtme ımkanım olmadı ama bebk de olmadı ( ne yapıcam dusunuyorumm ben
seninde esin japtan filanmı canım benim esimde kaptan 5 yıl gezdık beraber uzak doguda calıstık hep ama artık yerlestık karaya denıze cıkmayı dusunmuyoruz
bizimde belli bi sebep yok gibi ama olmuyor malesef yaklasık 3 yıldır denıyoruz ama olmayınca tüp bebek denedik iki kere onlarda tutmadı bakalım hakkımzda hayırlısı
evt aynen katılıyorum bende bi aşılama geçirdim ondan sonra çok kötü olmuştum kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır tedavi görüyorsunuz?
ayyy canım aynen ılk tutmadıgında okadar cok agladım kı 10 gun dısarıya cıkmadım kımseyı gormek ıstemedım cok zor gelmıstı ıkıncıde kasarlandım galıba 2 gun agladım sonucta kocalarımız ve bız saglıklıyız olur hayırlısıyla
ben bizim bebiişlerimiz dogru zamanı beklıyor dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?