slm kader arkadaşlarım rabbim en kısa zamandan kucaklarınızı bebeklerle doldursun inş.4 kez tüp bebek yaptırdım 1. düştü 2-3 tutmadı 4. denememde bebegimi dünyaya getirdim şükürler olsun.tüp bebekte labaratuar doktordan daha önemli bunu unutmayın arkadaşlar tüm denemelerimi ist. yaptırdım ilk denemem memorial dördüncü denemem amerikan hast. her ikisininde labaratuvarı gayet iyi bol şanslar hepinize
arkadaşlar size birşey soracağım rahim filmini kim çekiyor doktor mu yoksa?
ordaki yetkili doktor aret kamar canım. benim arkadaşım gitti. döllenen yumurtaların durumu çok ii olmadığı halde ilk seferinde tuttu :) tabi herşey Allahtan. ama maliyet olarak da orası daha ii.
2 ve 3. denemelerin nerde oldu? bide amerikan hastanesinde kaça mal oldu?
film çeken özel yerler var. ordaki yetkili doktorlar çekiyor canım. yalnız senı korkutmak istemem ama işin ehli olmayan insanlar çok can yakabiliyormuş. ben radyomar da çektirdim. fiyatı 370 lira idi.
ben ist. oturmuyom o yüzden kendi memleketimde çektireceğim içinde bi hastanede çektireceğim burda 400 den aşağı yok o yüzden merak ettim doktor mu çekiyor yoksa radyoloji uzmanı mı?
bende çektirmiştim.doktor çekiyor cnm.anestezili fiyatımı 400.
400 tl pahalı geldide bana ondan sordum.bilmiyorum hiç sormadım yani doktor çekiyor iyi bari sen anestezili mi çektirdin peki ne zaman çekiliyor?
bilmiyorum hiç sormadım yani doktor çekiyor iyi bari sen anestezili mi çektirdin peki ne zaman çekiliyor?
üniversite hastanelerinde de mi ücret alıyorlar?
özellerde 300 350 tl civarı. ünv hastaneleri yarı yarıya demekki.bide anestezili anestezisiz fiyatlar değişiyor..
2. deneme ist cerrahi hast. başarısız. 3. deneme bahçeci klinigi başarısız . amerikan hast beşbuçuk verdim ilaçlar kişinin durumuna göre değişiyor bana çok yüksek doz kullanıldı bin tlde ilaçlar tuttu
canım bende ist tüp bebek diyorum kesinlikle,benim doktorum aret kamar,hem doktor olarak hem insan olarak mükemmel birisi.
merhaba 4 kere tüp bebek yaptırdım
ilk üçünü trabzonda yaptırdım ikincide hamile kaldım bebeğimi kaybettim ama ordan memnun kalmıştım
3. denememi istanbul memorialde yaptırdım ama hiçbirşekilde memnun kalmadım
bütün düzenimi yalnış tedavilerle mahvettiler
ama şimdi ben çok şükür 6 aylık hamileyim doğal hamile kaldım
inşallah sende hastane dr ların en iyisine rastlarsın ve bebeğine kavuşursun...
merhaba 4 kere tüp bebek yaptırdım
ilk üçünü trabzonda yaptırdım ikincide hamile kaldım bebeğimi kaybettim ama ordan memnun kalmıştım
3. denememi istanbul memorialde yaptırdım ama hiçbirşekilde memnun kalmadım
bütün düzenimi yalnış tedavilerle mahvettiler
ama şimdi ben çok şükür 6 aylık hamileyim doğal hamile kaldım
inşallah sende hastane dr ların en iyisine rastlarsın ve bebeğine kavuşursun...
kızlar slm bende tüp bebek düşünnlerdenim ist tüp bebek merkezine gdecem inşallah ama benım bır sorum olacak o ncelıkle adetım suan ve bırıncı gunum pazar gunu 3. günüm olacak ve ben aret beye ozaman gıtmeyı dusunuyorum...daha once asılama falan yapılmadı sadece takıp yapıldı bırkereeye mahsuss (catlama ıgnesı ) negatif oldu benım sorum asılama ıslemı yapılmadan tüp bebek ıstesem yaparlarmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?