Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

2 ve 3. denemelerin nerde oldu? bide amerikan hastanesinde kaça mal oldu?

arkadaşlar size birşey soracağım rahim filmini kim çekiyor doktor mu yoksa?

film çeken özel yerler var. ordaki yetkili doktorlar çekiyor canım. yalnız senı korkutmak istemem ama işin ehli olmayan insanlar çok can yakabiliyormuş. ben radyomar da çektirdim. fiyatı 370 lira idi.

ordaki yetkili doktor aret kamar canım. benim arkadaşım gitti. döllenen yumurtaların durumu çok ii olmadığı halde ilk seferinde tuttu :) tabi herşey Allahtan. ama maliyet olarak da orası daha ii.

teşekkür ederim canım,listemde adı olan bir doktor,pazartesi bir doktorla görüşücem,kafama yatmazsa aret kamarı düşünebilirim.

2 ve 3. denemelerin nerde oldu? bide amerikan hastanesinde kaça mal oldu?

2. deneme ist cerrahi hast. başarısız. 3. deneme bahçeci klinigi başarısız . amerikan hast beşbuçuk verdim ilaçlar kişinin durumuna göre değişiyor bana çok yüksek doz kullanıldı bin tlde ilaçlar tuttu

merhabalar ben 5 yillik evliyim endometriozsim var lupus antikoagulan yuksek
protein s protein ce dusuk bende..
ilk denememi pembe mavide yaptirdim bursada gebelik oldu ama atim olmadan dusuk oldu
klomenle birkez kendiliginden gebe kaldim od kimyasal oldu tupten onceydi
3 asilamam tutmadi
bunladan sonra 2 kezde memorial cem demirelde tedavi oldum yine kimyasal oldu
cem beyden memnunum ama kimyasllarla basedemdim
gerekli hersey yapiliyo ama nasip iste eartik sallamiyorum cunku elimden geleni yaptim
yine tup bebge gidecem cem beye olmazsa tup bebk haklarimi kullanip bu defteri kapatmak istiyorum..

Merhaba arkadaşlar.bende 12 yıllık evliyim.eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği vardı.ANKARA Gazi hastanesinde tedavi oldum.1.tedavim tüp bebek yaptırdık tuttu ama gelişmedi. 11 haftalık düşük yaptım.2. tedavim tüp bebek biyokimyasal gebelik oldu.3. tedavim dondurulmuşlarımı aldım tutmadı.4. tedavimde tüp bebek şükürler olsun tuttu ve şimdi 19 haftalık hamileyim..son tüp bebek tedavimde muayenelerimi hastanede yumurta toplama ve transferi özel bi merkezde yaptı.maliyeti 3000 bin tl ilaçlar hariç.
ALLAH ım isteyen dileyeyen herkese nasip etsin.emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.BEBİŞLERİMİZE kavuşmamız dileğiyle..

Son düzenleme:
film çeken özel yerler var. ordaki yetkili doktorlar çekiyor canım. yalnız senı korkutmak istemem ama işin ehli olmayan insanlar çok can yakabiliyormuş. ben radyomar da çektirdim. fiyatı 370 lira idi.

ben ist. oturmuyom o yüzden kendi memleketimde çektireceğim içinde bi hastanede çektireceğim burda 400 den aşağı yok o yüzden merak ettim doktor mu çekiyor yoksa radyoloji uzmanı mı?

bilmiyorum hiç sormadım yani doktor çekiyor iyi bari sen anestezili mi çektirdin peki ne zaman çekiliyor?
400 tl pahalı geldide bana ondan sordum.
ben Ankara da FATİH ünv hastanesinde 165 tl ye çektirmiştim 6 ay önce anestezisiz. adet bitiminden sonraki 1 hafta 10 gün içinde çekiliyor.

canım bende ist tüp bebek diyorum kesinlikle,benim doktorum aret kamar,hem doktor olarak hem insan olarak mükemmel birisi.

kızlar slm bende tüp bebek düşünnlerdenim ist tüp bebek merkezine gdecem inşallah ama benım bır sorum olacak o ncelıkle adetım suan ve bırıncı gunum pazar gunu 3. günüm olacak ve ben aret beye ozaman gıtmeyı dusunuyorum...daha once asılama falan yapılmadı sadece takıp yapıldı bırkereeye mahsuss (catlama ıgnesı ) negatif oldu benım sorum asılama ıslemı yapılmadan tüp bebek ıstesem yaparlarmıııı

Merhaba canım bende memorialde 2 kere denedim memnun klmadım maddi manevi çok üzdüler beni

canım doktorun kımdı bende memorıale gıtmek ıstıyorum cok basarılı dıyorlarda

mrb arkadaşlar bizimde ilk tüp bebek denememiz salı günü eşim ameliyat oldu mikro tese ameliyatı allaha şükür güzel sonuçlar aldık bende jinemed meriç karacan doktorum çok memnunum cuma günü iğnelerime başladık salı günü tekrar gidicem rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba,

Ben de İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görmüştüm. Sonucum pozitif cıkmıstı ilk denemde simdi de bir bebek sahibiyim zaten:)
Sen durumunu ve tahlilleri ve testlerinle gittigin zaman zaman sana en uygun tedavinin ne oldugunu sana söylüyor Aret Bey merak etme.

herkeze ıyı gunler benıde lısteye alırsanız sevınırım ılk denemem umut tup bebek kımıyasal olustu 1 kere dondurulmuş sonuc negatıf 3.cu denemem zeynep kamılde yaptırdım sonuc negatıf dun gata ya gıttım 2.cı rapor cıkartmak ıcın acıkcası cok memnun kaldım herkeze tşk ederım cok guzel karsıladılar bu sefer ıns olur allah herkeze yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…