• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptıranlar bakarmısınız....

xbaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
266
-13
96
İstanbul
arkadaşlar ben 21 yaşındayım dün görüştüm bi doktorum anne olabilmem için en sağlıklı yolun tüp bebek olduğunu söyldi ben pko hastasıymışım tahlilerime falan baktı bende düşünüyorum ...

sigara kullanıyorum tüp bebek işlemlerime başlamadan bıraksam olurmu yada tüp bebek döneminde içipte hamile kalan?

tutması için ek bişey yapan?

transfer olduktan sonra nekadar süre yatlıyor?(doktorum bana bi anesteziden sonra 3 gün dinlenicemi ve sonra çalışma hayatıma devam edebileceğimi söyledi)

görüşlerinizi alabilirmiym...?

xbaharr canım bence sigarayı hemen bırak zaten çok fayadalı bişey değil sence sigaramı önemli tedavinmi benim 2.denemem olacak şimdi ben hazırlık olarak bal ,çörek otuve tarçın karışımı yiyorum yumurtaları daha kaliteli yapıyormuş bence sende yap biir zararı olmaz transferden sonra bi arkadaşım 12 gün yatmıştı onu doktorun sana söyler ..........benim yatmama gerek kalmadan tedavim sonlanmıştı canımAllah kolaylık versin duaların kabul olsun:Saruboceq:

Bende bal tarcın ve ÇÖrek otunu yemeĞı dÜŞÜnÜodum saol.....azracım ınŞ.sende bebeĞıne kavuŞursun senın yaŞ kaÇ sorması ayıp olmasa........

selam canım bende yaptıracagım nasıp olursa tup bebek bızde esımde sorun 22 yasındayım ben1.5 senelık evlıyım 1 senedır olmadı bebegımız raporda olmadı ıcın 5 bını buluyo ankarada dusunuyorum ben ben bal pekmez ananas ıncır yemenı tavsıye ederım bol sebze meyve balık beyaz et ben ole yapıcam baslamadan 1 ay once esımde bal kecıboynuzu kuru sıgara bıraktım ben ıcıyodum allahım bu ayın hurmetıne dualarımızı kabul etsın bebeklerımızı gondersın ıns herkesın amın allah yardımcın olsun canım

merhaba canım bende temmuz ayında tup bebek yaptırdım ılk denememde tuttu sukurler olsun
bence sıgarayı bırakmanı tavsıye ederım cunku olumsuz etkılıyor ben tedavı asamasında pek bırsey yapmadım duzenlı beslendım sadece transfer yapıldıktan sonra ananas suyu ıctım kabız olmamaya dıkkat ettım agır kaldırmadım yuksege uzanmadım evde bol bol dınlendım tabı dısarıda cıktım ama dıkkat ettim vaktı zamanı geldıyse hersey bos ama yınede dıkkat etmek gerekır ıhsallah hayırlı haberler alırsın sende

canım bende 22 yaşındayım.şuanda hamileyim.önce kendin için sonra gelecek bebeklerin için sigarayı bırkman lazım.uzun bir süreç.Allah ım sabır versin.düzenli beslenmen lazım.bide transferde sonra 3 gün istirahat etsen yeter.herşey gönlünce olsun canım.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Bende bal tarcın ve ÇÖrek otunu yemeĞİ dÜŞÜnÜodum saol.....azracım İnŞ.sende bebeĞİne kavuŞursun senİn yaŞ kaÇ sorması ayıp olmasa........

canım yazını daha yeni gördüm benim yaşım 28 ve bizdeki sorun hem bende hemde eşimde sormamışsın ama yazıyım dedim inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben 21 yaşındayım dün görüştüm bi doktorum anne olabilmem için en sağlıklı yolun tüp bebek olduğunu söyldi ben pko hastasıymışım tahlilerime falan baktı bende düşünüyorum ...

sigara kullanıyorum tüp bebek işlemlerime başlamadan bıraksam olurmu yada tüp bebek döneminde içipte hamile kalan?

tutması için ek bişey yapan?

transfer olduktan sonra nekadar süre yatlıyor?(doktorum bana bi anesteziden sonra 3 gün dinlenicemi ve sonra çalışma hayatıma devam edebileceğimi söyledi)

görüşlerinizi alabilirmiym...?

yaşın çok genç büyük olasılık olur ama sigarayı mümkünse başlamadan mümkün olduğu kadar önce bırakman lazım. hem yumurtaların kaliteli olmasını engelliyor hem de embriyoların tutunmasını. çok zararlı. yaşın genç sana da çok zararlı. zaten bebeğin olursa içemezsin. hamilelikte emzirirken yasak. ömrün boyunca çok zararlı.

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim
hamile arkadaşlar inş.bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar
bu yola yeni başlıyanlar olması için uğraşanlara
Rabbim hem sabır versin hemde tez zamanda hepimiz anne oluruz inş...:ecrin_bebek:

merhaba ben 30 yaşında 9 yıllık evli bir bayanım 3 kez tüp bebek deneyimim oldu ama ilk 2.de sonuç alamadım ama 3. de çok şükür hamileyim şuan da 11 haftalık ve çok mutluyum bahçelievler medicana Dr.SÜHA SÖNMEZ zin hastasıydım çok güzel ilgilen di hastene çok güzel tüm personel olsun hepsi çok ilgilendi eğer tüp bebek yaptırmak isteyen yada düşünen varsa tavsiye ederim ben çok memnun kaldım aynı şekilde sizinde memnun kalacağınıza eminim tavsiye ederim

Back