• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi

Dnz1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
445
245
103
31
Kızlar bundan önce 5 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim önce kurtaj sonra iğne kurusun diye kese kurumadı sonra tüpümü patlattı sağ tüpümü aldılar 1 sene sonra tedaviye başladık geçen ay klomen + çatlatma iğnesi oldum yine 5 kimyasalımı geçirdim bu ay aşılama yaptık büyük ihtimalle oda tutmadı çünkü bugün 11. Günüm ve kananmam var azar azar artık doktorumla tüp bebeği konuşmak istiyorum yarın bu sürek nasıl ilerliyor kaç ayda tüpbebeği transferi oluşuyor uzun sürüyor mu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Adetle birlikte başlıyor. 10_12 gün kadar göbekten iğne. Doktorun belirlediği aralıklarla yumurta takibi. Yumurtalar sanırım 18mm. e ulaştığında çatlama iğnesi. Sonra yumurta toplama. Aynı gün 3-5 gün cinsel perhizli eşinden sperm alınacak. Sonra laboratuvar ortamında embriyolar oluşturuluyor. Taze transfer se eğer 3-5 gün sonra transfer olacak değilse doldurulup uygun zamanda... transferden yaklaşık 2 hafta sonra kan testi. Hayırlısıyla olsun inşallah

Merhaba arkadaslar
Tüpbebek tedavisinde 14 dondurulmuş emriyom var ilki gecen ay transver edildi ve kimyasal gebelik le sonuclandı. Merak ettiğim şu interneten arastırdıgımda tüpbebekte kimyasal gebeligin nedeni labatuvar ortamında emriyolsrın saglıksız döllenmiş olması yazıyor. Ozamn geri kalan 13 emriyodada aynı durum söz konusu mu olacak yani onlardada kimyasal gebelik mi yasanacak. Hıc dondurulmuş emrıyolarla transver yaptırıp pespese kimyasal yasayan varmı.

Back