- 11 Kasım 2024
- 10
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi neslihanecel
Merhabalar, şimdi sürecimi anlatmak istiyorum fikriniz almak istiyorum. 2.5 senedir evliyim korunmasız ilişki olmasına ragme gebe kalamadım. Gebze özel bir hastaneye gittim yumurtlalıklarım gayet iyi oldugu. Hamile kalmayı engelemicek pcosum oldugu söylediler. Daha sonra inslim direnciö sınırda cıktı âdet düzensizligim var glifor kullandım adetim düzene girdi. Ama yine gebe kalamadım sonra. Kocaeli üniversitene Aydın hocaya gittim pcosum yok ama yumurlamanda yok dedi adet öncesi gitmiştim Özge hocaya yönelendir. Özge hoca çok iyiydi. Ve yumurtalıklarım normal oldugunu söyledi ama perde görüyorum dedi rahim filmi çektir. Bakalım dedi özelde Emek hocaya film çektirdim filmde rahimde 7 cm polip ve rahim perdesi çıktı. Daha sonra özel muanesi gittim Emek hocanın yumurtalıklarımda pcos olduğum dogal yollardan gebe kalmam imkansız ve düşük riskim çok oldugunu söyledi. Polip ve rahim perdesi almak için bana histeroskopi yapacak ve kilolu oldugum için mide ameliyatı önerdi kilom 90 60 kg olmamı istiyor yoksa hamile kalmamın zor oldugu söylüyor. Ve ameliyat sonra aşılam yapıcak agustosta tüp bebek. Size sorum sizce tüp bebek olmalımıyım yoksa polip aldırıp kendiliginden kalmayı denemiyim benim olup gebe kalan varmı. Tahlillerimide paylaşıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.