• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapanlar ve yaptırmak isteyenler. Tüm detaylarıyla soru cevap paylaşımında bulunalım

Smyra2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
94
1
3
29
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Tüp bebek yaptırdım ve nelere dikkat etmem gerek konusunda bilgilerinize ihtiyacım var. Tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlara da neler yaşadıysam bilgi vermek isterim

Hayirli olsun canim insallah tutun sana bende 4 cu tuo bebek ile yeni hamileyim ben bu kez cok rahattim tabiki dikat etriklerim oldu rabbimde nasip edince oluyo rabbim sana da nasip etsin

İnşallah güzel haber alırsın sen de. Duşa girme transferden sonra uzun bir süre bide dinlen bol bol etkilemiyor dense bile bence çok etkiliyor. Bol bol meyve ye kabız olma gerisi kısmetse olur zaten

İnşallah güzel haber alırsın sen de. Duşa girme transferden sonra uzun bir süre bide dinlen bol bol etkilemiyor dense bile bence çok etkiliyor. Bol bol meyve ye kabız olma gerisi kısmetse olur zaten
Bahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler

Transfer sonrasi yatmadim. Hergun kabak cekirdegi nar suyu havuç suyu greyfurt portakal suyu içtim. Bol bulgur pilavi bol sebze yedim.

Nasıl dayandınız o acıya ben bi tane yaptım yumurta toplama işleminde mahvoldum. Zaten iki y embriyo dondurdular yeni transfer oldu benim
9 yildir daha o kadar cok acilae cektimki tup bebek hafif kalir onlarin yaninda rabbim herkese beklemeden nasip etsin insallah kacinci gun embiriyosu ve kactane trasfer oldun birde bugun kacinci gunu trasferin

9 yildir daha o kadar cok acilae cektimki tup bebek hafif kalir onlarin yaninda rabbim herkese beklemeden nasip etsin insallah kacinci gun embiriyosu ve kactane trasfer oldun birde bugun kacinci gunu trasferin
Şöyle diyim 4.gün embriyosu cumartesi transfer oldu bugün 4. Günüm

1 tane transfer oldu yaşım küçük olduğu için

Nelere dikkat etmem gerek meselaa kızlar özellikle şunu yapma şuna dikkat et dediğiniz
Sağlıklı embriyo her türlü tutunur eğer sağlıksız ise ne yaparsan yap tutmaz tutsa da düşer. Pgt yapılmayan her embriyo da risk var bu yüzden özel olarak bisey yapmadım ben üç transferde pozitifi ikisi düşük oldu sagliksizdi yani

Sağlıklı embriyo her türlü tutunur eğer sağlıksız ise ne yaparsan yap tutmaz tutsa da düşer. Pgt yapılmayan her embriyo da risk var bu yüzden özel olarak bisey yapmadım ben üç transferde pozitifi ikisi düşük oldu sagliksizdi yani
Üç transfer derken üç tane mi embriyo yerleştirdiler

Back