Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yapanlar ve yaptırmak isteyenler. Tüm detaylarıyla soru cevap paylaşımında bulunalım
- Konu Sahibi Smyra2323
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embriyo dondurma transfer tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
4 kez mi tüp bebek yaptınız?Hayirli olsun canim insallah tutun sana bende 4 cu tuo bebek ile yeni hamileyim ben bu kez cok rahattim tabiki dikat etriklerim oldu rabbimde nasip edince oluyo rabbim sana da nasip etsin
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Evet canim 4 cu tutu sukur4 kez mi tüp bebek yaptınız?
Bahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dedilerİnşallah güzel haber alırsın sen de. Duşa girme transferden sonra uzun bir süre bide dinlen bol bol etkilemiyor dense bile bence çok etkiliyor. Bol bol meyve ye kabız olma gerisi kısmetse olur zaten
Nasıl dayandınız o acıya ben bi tane yaptım yumurta toplama işleminde mahvoldum. Zaten iki y embriyo dondurdular yeni transfer oldu benimEvet canim 4 cu tutu sukur
Ve kabızlık sorunum var malesefBahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler
- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Is yapma bence dusuda ilik ve 6 veya 7 xi gunu yapmistim ben yarimsat yatim oturup bi 2 3 dk evde gezdimBahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Öyle diyorlar zaten herkese ama çok etkiliyor normal hayatına hemen dönmeBahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
9 yildir daha o kadar cok acilae cektimki tup bebek hafif kalir onlarin yaninda rabbim herkese beklemeden nasip etsin insallah kacinci gun embiriyosu ve kactane trasfer oldun birde bugun kacinci gunu trasferinNasıl dayandınız o acıya ben bi tane yaptım yumurta toplama işleminde mahvoldum. Zaten iki y embriyo dondurdular yeni transfer oldu benim
- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Bense hayatim boyunca kabizlik cekmisimdir ve bu sefer cok sukur cok cekmedim meyva kuruyemis ve lifli gidalar tuketmeye calis kayisi ye sabahlari insallah bu sorun cozulurVe kabızlık sorunum var malesef
- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
- 158
Bildigim kadariyla nar ve greyfut hamilelik doneminde xok zararli dusuk sebwbi diye duymustum ve hic yemedim benTransfer sonrasi yatmadim. Hergun kabak cekirdegi nar suyu havuç suyu greyfurt portakal suyu içtim. Bol bulgur pilavi bol sebze yedim.
Şöyle diyim 4.gün embriyosu cumartesi transfer oldu bugün 4. Günüm9 yildir daha o kadar cok acilae cektimki tup bebek hafif kalir onlarin yaninda rabbim herkese beklemeden nasip etsin insallah kacinci gun embiriyosu ve kactane trasfer oldun birde bugun kacinci gunu trasferin
Nelere dikkat etmem gerek meselaa kızlar özellikle şunu yapma şuna dikkat et dediğinizÖyle diyorlar zaten herkese ama çok etkiliyor normal hayatına hemen dönme
1 tane transfer oldu yaşım küçük olduğu için9 yildir daha o kadar cok acilae cektimki tup bebek hafif kalir onlarin yaninda rabbim herkese beklemeden nasip etsin insallah kacinci gun embiriyosu ve kactane trasfer oldun birde bugun kacinci gunu trasferin
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Sağlıklı embriyo her türlü tutunur eğer sağlıksız ise ne yaparsan yap tutmaz tutsa da düşer. Pgt yapılmayan her embriyo da risk var bu yüzden özel olarak bisey yapmadım ben üç transferde pozitifi ikisi düşük oldu sagliksizdi yaniNelere dikkat etmem gerek meselaa kızlar özellikle şunu yapma şuna dikkat et dediğiniz
Sağlıklı embriyo her türlü tutunur eğer sağlıksız ise ne yaparsan yap tutmaz tutsa da düşer. Pgt yapılmayan her embriyo da risk var bu yüzden özel olarak bisey yapmadım ben üç transferde pozitifi ikisi düşük oldu sagliksizdi yani
Üç transfer derken üç tane mi embriyo yerleştirdilerSağlıklı embriyo her türlü tutunur eğer sağlıksız ise ne yaparsan yap tutmaz tutsa da düşer. Pgt yapılmayan her embriyo da risk var bu yüzden özel olarak bisey yapmadım ben üç transferde pozitifi ikisi düşük oldu sagliksizdi yani