Buraya insanlara destek olmaya mı geldiniz akıl vermeye mi her yorumda şu caiz bu caiz değil,herkes herşeyi biliyor farkında ve tercihleri kendilerine aitNisaiyede, erkek doktoru değil, kâfir de olsa kadın doktoru tercih etmelidir diyor Diğer hastalıklarda da, mecbur kalmadıkça erkek doktora gitmemelidir. Aynı işi yapan kadın doktor bulamazsa, hastalık da önemli olup, muayene ve tedavi şartsa o zaman caiz olur diyor yani tüp bebek tedavisinde uzman doktorlar var iken bayanlar neden Bülent tıraş ı yada Mehmet hocayı tercih ediyor bunlarda caiz olmuyor ama tüp bebek tedavisi gören kadınlar durumun caziligine bakmıyor bir an önce sağlam tedavi görüp iyi bir doktora gidip ilk tedavisinde pozıtıf görebilecek doktor arıyor erkek kadın olması fark etmiyor
Bak bunda çok haklısın kesinlikle alanında uzman kadın Dr a gidilmeli. Hiçbir çare kalmaz ve tek çözüm yöntemler bülent tıraş vs ise danışılmalı ama muayene sıkıntı caiz değil. Aslında biz Allah a tevekkül eder yasaklarına dikkat eder sadece ondan beklersek Allah bir kolaylık veriyor ve kapıları açıyor. Sen Allah ın rızasını gözet Allah da kulunu mahrum bırakmaz.Nisaiyede, erkek doktoru değil, kâfir de olsa kadın doktoru tercih etmelidir diyor Diğer hastalıklarda da, mecbur kalmadıkça erkek doktora gitmemelidir. Aynı işi yapan kadın doktor bulamazsa, hastalık da önemli olup, muayene ve tedavi şartsa o zaman caiz olur diyor yani tüp bebek tedavisinde uzman doktorlar var iken bayanlar neden Bülent tıraş ı yada Mehmet hocayı tercih ediyor bunlarda caiz olmuyor ama tüp bebek tedavisi gören kadınlar durumun caziligine bakmıyor bir an önce sağlam tedavi görüp iyi bir doktora gidip ilk tedavisinde pozıtıf görebilecek doktor arıyor erkek kadın olması fark etmiyor
Öyle birşey demiyorum estağfurullah. Kesin konuşuluyor bende İslama kesin çizgiler var net herşey diyorumEvet bazı hastalıklara özel izin oldugunu biliyorum araştırmıştım,ama görünen o ki sadece siz okuyup doğruyu siz biliyorsunuz en inançlı sizsiniz
Bir sürü tüp bebek doktoru var hepsi alanında uzman ama insanlar yine de gidip isim yapmış 2 3 tane erkek doktoru seçiyor caizligini kimse düşünmüyor düşünmemeli de emeğimize paramıza yazık bu ülkede kimse eşit degil Ayşe zengin iken ben orta halliyim Zeynep te fakir o yüzden her sene tedavi görebilecek parayı bulamıyoruz iş bu sebeple de durumun caizligine bakmayıp tek tedavi ile bir an önce pozıtıf almaya çalışıyoruz bu sayfalara girip en iyi doktoru bulmaya çalışıyoruz borç harç toplayıp o doktora tedavi oluyoruz o yüzden ben bu işlerin caizligine çok takılmıyorum çoğu insanın da takıldığını da düşünmüyorum çünkü herkes zor durumda burdaBak bunda çok haklısın kesinlikle alanında uzman kadın Dr a gidilmeli. Hiçbir çare kalmaz ve tek çözüm yöntemler bülent tıraş vs ise danışılmalı ama muayene sıkıntı caiz değil. Aslında biz Allah a tevekkül eder yasaklarına dikkat eder sadece ondan beklersek Allah bir kolaylık veriyor ve kapıları açıyor. Sen Allah ın rızasını gözet Allah da kulunu mahrum bırakmaz.
Ben erkek doktoruna giderek caiz olmayanı tercih ettim iyiki de ettim sagolsun doktorum çok ilgilendi ve ilk transferimde hamile kaldım herkese de bu doktoru öneriyorum umarım senin tercih ettiğin doktor kadındır.Çaba ile Allah ın takdirini ayırt edemiyorsanız konuşmaya gerek yok. Allah her şeyde vesilelerle kılmış tedavi olun diyor ama şifayı benden bilin diyor. Ben diyanete değil ehli sünnet alimleri ne diyor ona bakarım.
Hayırlı ve sağlıklı evlat istiyorsanız eğer Allah ın rızasını gözeten herşeyde kazanır. Para maliyet konusunda haklı olabilirsiniz ama yine Allah ın elinde olduğunu bilin. Gittiniz orda da Dr sayesinde başarılı hemen oldu diyelim sonrası için garanti var mı? Başka şeyle imtihan olmayacağınızın garantisi yok.Belki düşer belki sağlıksız olur vs vs. Allah isterse her türlü imtihan eder. Önemli olan Allah rızasını gözetip elinden geleni yapmaya çalışmak olmuyorsa da Allah ın vardır bir hikmeti bildiği hayırlısı demek. Unutmayın ki direk Bülent tıraş vs gidip olmayıp sonra tedavisiz bebek sahibi olanlarda var.Bir sürü tüp bebek doktoru var hepsi alanında uzman ama insanlar yine de gidip isim yapmış 2 3 tane erkek doktoru seçiyor caizligini kimse düşünmüyor düşünmemeli de emeğimize paramıza yazık bu ülkede kimse eşit degil Ayşe zengin iken ben orta halliyim Zeynep te fakir o yüzden her sene tedavi görebilecek parayı bulamıyoruz iş bu sebeple de durumun caizligine bakmayıp tek tedavi ile bir an önce pozıtıf almaya çalışıyoruz bu sayfalara girip en iyi doktoru bulmaya çalışıyoruz borç harç toplayıp o doktora tedavi oluyoruz o yüzden ben bu işlerin caizligine çok takılmıyorum çoğu insanın da takıldığını da düşünmüyorum çünkü herkes zor durumda burda
Elbette kadın her adımda kadın tercih ediyorum. Kan almaya bile kadın hemşire getirtiyorum :)Ben erkek doktoruna giderek caiz olmayanı tercih ettim iyiki de ettim sagolsun doktorum çok ilgilendi ve ilk transferimde hamile kaldım herkese de bu doktoru öneriyorum umarım senin tercih ettiğin doktor kadındır.
Herhangi bir doktora gidip tedavi gördükleri İçin akabinde normal yolla bebek sahibi olabiliyorlar benim doktorum her zaman der belli bir yaşın altındaki hastalar regl olduğu sürece tedavi ile çocuk sahibi olabilir benim için önemli olan doğru laboratuvar ı ve doğru doktoru bulabilmek ve öyle de davrandım doğru doktoru doğru laboratuvar ı buldum herkesin kendi tercihi olmadığı takdirde nasıl evlatlık alabiliyorsam yurt dışına gidip farklı tedavi türlerini de deneyebilirdim konu hep aynı noktaya geliyor doktor tercihinde nasıl caizlige önem vermedi isem ileriki tedavi yöntemlerinde de önem vermezdim benim için önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat o yüzden siz kadın doktorunuzda tedavi olmaya devam edin oda sizin tercihinizHayırlı ve sağlıklı evlat istiyorsanız eğer Allah ın rızasını gözeten herşeyde kazanır. Para maliyet konusunda haklı olabilirsiniz ama yine Allah ın elinde olduğunu bilin. Gittiniz orda da Dr sayesinde başarılı hemen oldu diyelim sonrası için garanti var mı? Başka şeyle imtihan olmayacağınızın garantisi yok.Belki düşer belki sağlıksız olur vs vs. Allah isterse her türlü imtihan eder. Önemli olan Allah rızasını gözetip elinden geleni yapmaya çalışmak olmuyorsa da Allah ın vardır bir hikmeti bildiği hayırlısı demek. Unutmayın ki direk Bülent tıraş vs gidip olmayıp sonra tedavisiz bebek sahibi olanlarda var.
Vallahi bu düşünceden Allah muhafaza etsin. Çaresiz kaldım nefsime uydum Allah affetsin tabi bu doğru değil diyeceğinize bir de savunuyorsunuz. Tövbe etmeyi tavsiye ederim. Ağır konuşuyorsunuz ilerde başka şeyle imtihan olursanız şaşırmayın. Hiçbir şeyin garantisi yok.Herhangi bir doktora gidip tedavi gördükleri İçin akabinde normal yolla bebek sahibi olabiliyorlar benim doktorum her zaman der belli bir yaşın altındaki hastalar regl olduğu sürece tedavi ile çocuk sahibi olabilir benim için önemli olan doğru laboratuvar ı ve doğru doktoru bulabilmek ve öyle de davrandım doğru doktoru doğru laboratuvar ı buldum herkesin kendi tercihi olmadığı takdirde nasıl evlatlık alabiliyorsam yurt dışına gidip farklı tedavi türlerini de deneyebilirdim konu hep aynı noktaya geliyor doktor tercihinde nasıl caizlige önem vermedi isem ileriki tedavi yöntemlerinde de önem vermezdim benim için önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat o yüzden siz kadın doktorunuzda tedavi olmaya devam edin oda sizin tercihiniz
Gerekiyorsa tedavi görülsün tabi ama ben bir tedavi görmeden sebepsiz olup bekleyerek yıllar sonra olanları okudum biliyorum. Tedavisiz kesinlikle olması imkansız deyip imkansızın olmasını da duyuyoruz. Allah ol deyince olur çünkü bu kadar basit.Herhangi bir doktora gidip tedavi gördükleri İçin akabinde normal yolla bebek sahibi olabiliyorlar benim doktorum her zaman der belli bir yaşın altındaki hastalar regl olduğu sürece tedavi ile çocuk sahibi olabilir benim için önemli olan doğru laboratuvar ı ve doğru doktoru bulabilmek ve öyle de davrandım doğru doktoru doğru laboratuvar ı buldum herkesin kendi tercihi olmadığı takdirde nasıl evlatlık alabiliyorsam yurt dışına gidip farklı tedavi türlerini de deneyebilirdim konu hep aynı noktaya geliyor doktor tercihinde nasıl caizlige önem vermedi isem ileriki tedavi yöntemlerinde de önem vermezdim benim için önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat o yüzden siz kadın doktorunuzda tedavi olmaya devam edin oda sizin tercihiniz
Yahu herkesin kendi tercihi diyorum kimse kimsenin hayatına karışamaz kimse kimsenin hareketlerini sorgulayamaz yani tüp bebek tedavisi gören kadınların yüzde 80 i embriyolara pgt yaptırıyor bütün tüp bebek merkezlerinde pgt uygulaması var Buda caiz değil ama kimse bunun caizligine bakmıyor yani bende diyorum ki bunun önüne geçemezsin Türkiye’deki tıp dünyası bilimsel olan çalışmaları alıp Türkiye’de uygulamaya başlıyor senin benim gibi çaresiz kadınlarda bunları kabul ediyor bir zaman sonra da diyanet bunu caiz olarak kabul ediyor yani tekrar ediyorum kimsenin tercihine kimse karışamaz o yüzden sen kendi bildiğin yoldan şaşma yeterliVallahi bu düşünceden Allah muhafaza etsin. Çaresiz kaldım nefsime uydum Allah affetsin tabi bu doğru değil diyeceğinize bir de savunuyorsunuz. Tövbe etmeyi tavsiye ederim. Ağır konuşuyorsunuz ilerde başka şeyle imtihan olursanız şaşırmayın. Hiçbir şeyin garantisi yok.