• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve kanama

irmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
15
7
86
32
Herkese merhaba tüp bebekte 3. Deneme de pozitif sonuç almıştım fakat kanama oldu ve kese bozukluğu yaşandı. 1 yıl sonra 4. Denemede pozitif sonucu aldım ve 1 hafta sonra kamamam oldu. Kırmızı ve pıhtısı yoğun bir şekilde. İğne yapardım bir gün sonra kontrole gittim. Bebek ve kese duruyor. Henüz kalp atışı duyamadık 10 gün sonra bakılacak. Ama kanama tamamen kesilmedi peçeteye sildikçe leke halinde geliyor benzeri durum yaşayanlar var mı ???

Herkese merhaba tüp bebekte 3. Deneme de pozitif sonuç almıştım fakat kanama oldu ve kese bozukluğu yaşandı. 1 yıl sonra 4. Denemede pozitif sonucu aldım ve 1 hafta sonra kamamam oldu. Kırmızı ve pıhtısı yoğun bir şekilde. İğne yapardım bir gün sonra kontrole gittim. Bebek ve kese duruyor. Henüz kalp atışı duyamadık 10 gün sonra bakılacak. Ama kanama tamamen kesilmedi peçeteye sildikçe leke halinde geliyor benzeri durum yaşayanlar var mı ???
Merhaba karı koca gen testi ve kendiniz için pıhtılaşma testi yapıldı mı?

Merhaba. Yapılmadı aslında bir çocuğum var o normal yolla oldu. Bende ooo var kan pıhtılaşması çıkmadı
Anladım gebeligin başlarinda lekelenmeler kanamalar olabiliyor, bende de olmustu. Bol bol istirahat edin doktorunuzun verdigi ilaclari kullanin gerisi nasip. Inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci.

Bende tül bebek ile hamileyim 1 haftadır ara ara aynı durumu yaşıyorum. 6+4 günlük olduk bugün.
Şuan ne durumdasın doktorunuz ne dedi acaba
Birde hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Merhaba. Benim maalesef sağlıksız gebelik olmuş kese gelişmemiş bozulmuş. Şimdi ilaç yardımı ile vücuttan atmaya çalışıyorum. Siz kanamalardan sonra tekrar kan verdiniz mi

Merhaba. Benim maalesef sağlıksız gebelik olmuş kese gelişmemiş bozulmuş. Şimdi ilaç yardımı ile vücuttan atmaya çalışıyorum. Siz kanamalardan sonra tekrar kan verdiniz mi
Ya çok geçmiş olsun çok zor bi sınav🥺 kaç günlükken yaşadınız bu durumu
Transfer sonrası Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben kan testi vermedim tekrar alttan muane olarak kontrol ettirdim

Aynısını yaşadım 9. Haftada ve kızım şükür 3 yaşında suanda 35 hafta da doğum yaptım genelde hep kanamam oldu ıns sızın de bırsey olmadan evladınıza kavuşursunuz

Ya çok geçmiş olsun çok zor bi sınav🥺 kaç günlükken yaşadınız bu durumu
Transfer sonrası Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben kan testi vermedim tekrar alttan muane olarak kontrol ettirdim
Aslında ilk kanamada bozulmuş o zaman sadece prolutex iğne kullanıyordum kanama olunca bana proluton vermişti

Aslında ilk kanamada bozulmuş o zaman sadece prolutex iğne kullanıyordum kanama olunca bana proluton vermişti
Anlaşılmamış mı o zamn bozulduğu
Çok üzgünüm gerçekten
Siz fitil kullanıyormuydunuz
Bana da verilmedi ama galiba en etkilisi progestan fitilmiş

Bende 11+4 haftalık hamileyim 3 kez kanama geçirdim hatta bugün yine hastaneden geldim bende korkuyorum artık neden böyle oluyo tüp bebek diyemi varsa bilen yaşayan anlatsın lütfen

Back