çok üzgünüm 25 Mayısta transferim oldu 5. Gün embriyosu 4aa kalite onun öncesinde 4 ay hazırlık 2 ay yumurta toplama süreci 6 ay bekledik ve sonunda transfer gerçekleşmişti. 3 Haziranda transferimin 9. Günü yani dayanamadım kan verdim ve 279 ile hamile olduğumu öğrendim bebeğim benimleydi 5 haziranda 816 ya çıktı her şey çok güzel ilerliyordu her şeye dikkat ediyordum evde işleri eşim yapıyor yemeğimi kayınvalidem yapıp getiriyor kendimi tehlikeye atacak zorlayacak hiçbir şey yapmıyordum hafif yürüyüşler yapıyor transferin ilk gününden itibaren bebeğimle konuşuyor onunla uyuyor onunla uyanıyordum 15 haziranda keseyi görmek için gittik ama doktor emin değilim dedi beta istedi çok korktum gerçekten çok korktum ama beta 9183 çıkmıştı bir sorun yoktu başka bir doktor keseyi gördü 5 mm olduğunu söyledi içimiz çok rahatlamıştı 21 inde kalp atışını duymaya gidecektik ta ki dün akşama kadar… 17 Haziran akşamı saat akşam 6 ydı hiçbir ağrım yoktu hiçbir belirti yoktu annecimle konuşuyorduk birden bi ıslaklık hissettim progestanı vajinadan koyuyorum o akıntı yapıyor zannettim ama baktım kıpkırmızı kan ve o andan itibaren çok fazla kanamam oldu parçalar geliyordu çok aşırı kanamam oldu hemen hastaneye gittik testler yaptılar muayene ettiler beta 9272 çıktı çok düşüktü 2 gün önce 9183 çıkmıştı çünkü ultrasonla baktıklarında doktor keseyi gördüğünü 7mm olduğunu söyledi ama kanamam durmadı azaldı tabiki ama durmadı hala daha devam ediyor proluton iğne yaptırdık doktorumun söylediği gibi progestanı ağızdan alıyorum ama sanırım bebeğim beni bırakıyor hiçbir şey yapamayıp beklemek çok zor. Çok üzgünüm çok dua ettim ama nasip değilmiş demek ki Rabbim böylesini uygun gördü