Prednol djyabette kullanılmaması gereken bir ilac
Mrb canım bende bu ay transfer oldum sonuç bekliyorum. Diyabet hastasıyım. 2 düşüğüm oldu. Dikkat etmeye çalışıyorum. Şeker hamilelikte çok önemli. Sen ne durumdasınKötüleşen diyabetim var çok yükseliyor doktorum da kullami söylüyor sekerini de düzenli tut diyor nasil olacak bilemiyorum endokrinoloji uzmanina gidiyorum. Bakalım
başından benim durumumda olan ne yaptı merak ediyorum.
Mrb canım bende bu ay transfer oldum sonuç bekliyorum. Diyabet hastasıyım. 2 düşüğüm oldu. Dikkat etmeye çalışıyorum. Şeker hamilelikte çok önemli. Sen ne durumdasın
4 hafta 3 gün olduk diyabet için diyetisyene artı endokrin doktoruna git gel yapıyorum prednol mahvetti diyabetimi simdi onu duzelttim şimdide çok dikkat etmeme rağmen bir anda yükselişe geçiyor bebeklerden mi bilemedim ne yapacağım. Dikkat et sende ölç sürekli not al şekerini inş bu sefer sorunsuz ilerler gebeliğin canm. Kucağımıza sağ salim alirir inş .
Sen tip 2 diyabetlisin galiba :) ben tip 1 ömür boyu insülin aşkı :) diyet listem var mayıs 4 de yeni liste alacağım.İnşallah canım. Dıyabetı bebekte çok etkiliyor ayrıca ydıgımız yıceklerde. Sadece sekerli gıda olması gerekmıyor. Sen ünsilün kullanıyosundur değilmi canım. Ben ilk hamilwliğimden beri kullanıyorum. Kilo aldırdı bayagı bana. Şimdi hamile kalıp anne olduktan sonra ünsilünü bırakmak istiyorum. İnşallah pozitifi görürüm bende. Sende çok dikkat et yedıklerıne canım. Haberleşwlim inşallah. Diyetisyenin bi liste verdimi?
Evt canım. Ben 37 yaşındayım. 2 bucuk yıldır unsılun kullanıyorum. Belirli bi dıyet listem yok. Hergün ölcüyorum. Gunde 4 sefer kullanıyorum. Normalde cok ıyı çıkıyordu ama bi kaç gündür yüksek çıkıyo nedense. Senin daha zor tabi. Şeker çok illet bi hastalık 25 yaşımdan berı diyabetliyim. Allah yatdım etsın. Bide ben yurtdışındayım 3 yıldır bi taraftan diyabete hakım ol bi taraftan hamilelikle ugras dil ögren stres hat safhada.Sen tip 2 diyabetlisin galiba :) ben tip 1 ömür boyu insülin aşkı :) diyet listem var mayıs 4 de yeni liste alacağım.
Diyet listen kilo aldırmamalı canm fazla geliyordur o zaman birde önermem insülin bırakmanı kontrol senin elinde oluyor, insülin de ,hapta onu sağlayamazsın. Bu arada yas kaç ben 28
Listemden birde karbonhitrat sayımını ogretcek doktorum bahsederim sanada birde gece yaptığım insülini 2 ye çıkardı doktorum gebelerde genellikle yapıyorlar yükseldiği için.Aslhnozel yok canım henüz baktırmadım. 11 nisanda transfer oldu. 25 nisanda bthcg yaptırcam. Daha var zaman. Diyet listesi kişiye özel oluyo ama sen yeni diyet listeni alınca biraz bahsedersen çok sevinirim.
Tmm canim cok tsk ederim.Tip
Listemden birde karbonhitrat sayımını ogretcek doktorum bahsederim sanada birde gece yaptığım insülini 2 ye çıkardı doktorum gebelerde genellikle yapıyorlar yükseldiği için.