Tüp bebek ve diyabetli anneler

Açlık şekeri 123 çıkan bi anne kaç ünite insülin yapmalıdır?.

• 6 ünite

OY: 0 0,0%
  • 10 ünite

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Aslhnozel

:)
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
50
177
34

Destek ve yardım formu
soru ve cevaplarımızla birbirimize yardımcı olalım hanımlar çünki bizi bizden baska kimse anlayamaz. Meşakatli bi süreç bizleri bekliyor , bu süreçte doğru bildiğimiz yanlışlar, yanlış bildiğimiz doğruları konusmak , dertlesmek iyi gelecektir.

Son düzenleme:
Prednol djyabette kullanılmaması gereken bir ilac

Kötüleşen diyabetim var çok yükseliyor doktorum da kullami söylüyor sekerini de düzenli tut diyor nasil olacak bilemiyorum endokrinoloji uzmanina gidiyorum. Bakalım
başından benim durumumda olan ne yaptı merak ediyorum.

Mrb canım bende bu ay transfer oldum sonuç bekliyorum. Diyabet hastasıyım. 2 düşüğüm oldu. Dikkat etmeye çalışıyorum. Şeker hamilelikte çok önemli. Sen ne durumdasın

Mrb canım bende bu ay transfer oldum sonuç bekliyorum. Diyabet hastasıyım. 2 düşüğüm oldu. Dikkat etmeye çalışıyorum. Şeker hamilelikte çok önemli. Sen ne durumdasın

4 hafta 3 gün olduk diyabet için diyetisyene artı endokrin doktoruna git gel yapıyorum prednol mahvetti diyabetimi simdi onu duzelttim şimdide çok dikkat etmeme rağmen bir anda yükselişe geçiyor bebeklerden mi bilemedim ne yapacağım. Dikkat et sende ölç sürekli not al şekerini inş bu sefer sorunsuz ilerler gebeliğin canm. Kucağımıza sağ salim alirir inş .

İnşallah canım. Dıyabetı bebekte çok etkiliyor ayrıca ydıgımız yıceklerde. Sadece sekerli gıda olması gerekmıyor. Sen ünsilün kullanıyosundur değilmi canım. Ben ilk hamilwliğimden beri kullanıyorum. Kilo aldırdı bayagı bana. Şimdi hamile kalıp anne olduktan sonra ünsilünü bırakmak istiyorum. İnşallah pozitifi görürüm bende. Sende çok dikkat et yedıklerıne canım. Haberleşwlim inşallah. Diyetisyenin bi liste verdimi?

Sen tip 2 diyabetlisin galiba :) ben tip 1 ömür boyu insülin aşkı :) diyet listem var mayıs 4 de yeni liste alacağım.
Diyet listen kilo aldırmamalı canm fazla geliyordur o zaman birde önermem insülin bırakmanı kontrol senin elinde oluyor, insülin de ,hapta onu sağlayamazsın. Bu arada yas kaç ben 28

Evt canım. Ben 37 yaşındayım. 2 bucuk yıldır unsılun kullanıyorum. Belirli bi dıyet listem yok. Hergün ölcüyorum. Gunde 4 sefer kullanıyorum. Normalde cok ıyı çıkıyordu ama bi kaç gündür yüksek çıkıyo nedense. Senin daha zor tabi. Şeker çok illet bi hastalık 25 yaşımdan berı diyabetliyim. Allah yatdım etsın. Bide ben yurtdışındayım 3 yıldır bi taraftan diyabete hakım ol bi taraftan hamilelikle ugras dil ögren stres hat safhada.

Stres de şekeri etkiliyor benim çok duzenliydi simdi allak bullak oldu inş düzelir. Bizim verdiğimiz emek caba bambaşka inş kucağımıza almak nasip olur. Beta hcg batırdın mı bu arada yoksa daha zamanimi var ne durumdasn.

Aslhnozel yok canım henüz baktırmadım. 11 nisanda transfer oldu. 25 nisanda bthcg yaptırcam. Daha var zaman. Diyet listesi kişiye özel oluyo ama sen yeni diyet listeni alınca biraz bahsedersen çok sevinirim.

Tip
Aslhnozel yok canım henüz baktırmadım. 11 nisanda transfer oldu. 25 nisanda bthcg yaptırcam. Daha var zaman. Diyet listesi kişiye özel oluyo ama sen yeni diyet listeni alınca biraz bahsedersen çok sevinirim.
Listemden birde karbonhitrat sayımını ogretcek doktorum bahsederim sanada birde gece yaptığım insülini 2 ye çıkardı doktorum gebelerde genellikle yapıyorlar yükseldiği için.

Tip

Listemden birde karbonhitrat sayımını ogretcek doktorum bahsederim sanada birde gece yaptığım insülini 2 ye çıkardı doktorum gebelerde genellikle yapıyorlar yükseldiği için.
Tmm canim cok tsk ederim.
Hamileligim kesinlestigide bende doktorumla goruscem oyle soyledi kendisi. Bide hamilelik olunca kan sayimini her ay gibi yapiyorlar. Yoksa 3 ayda bir oluyor.

Merhaba benimde transferim olalı 3gün oldu,fakat bu tup bebek ilaclari bnm sekerimi alt ust etti , açlık 98 iken topluk birden cok cok az yememe rağmen 200lere fırlıyo ve cok korkuyorum. Diyabetli olup tüp bebek yaptıranların arasında boyle durum yasayanlar var mı acaba, kullandığım ilaçlar prednol , estofem, monodoks, kan sulandirici iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…