- 21 Mart 2018
- 3.835
- 13.954
- 208
Kızlar selam herkeze beni bilenler biliyor martta tüp bebek sürecine başladık türkiyede sonrasında corona felan derken uzadı .. iki aydır erteleme oluyor değişik sebeblerden dolayı .. artık ertelenme olmasın piskolojikmen beklemekten çöktüm .. süreci bilenler bilir çok zor alsında iğnesinden tutunda zorluklarına kadar .. benim derdim şu akıl alabilecek bir diş hekimi yada bunu yaşamış biri varsa bana yardımcı olsun lütfen .. ben şuanda regl dönemindeyim yani allah kısmet ederse önümüzdeki regl dönemi 33/35 gün sonra başlıycam yine bişey çıkmassa transfer hazırlığına .. bu ay diş imlantasyonu ilk kısmı yapılsa diye düşündüm diş dipleri yayılmadan ..hatta pazartesi hemen gidip bu hafta yapılmasını rica ediceğim alt vida kısmı yani , iyileşme süresi hadi 2 hafta olsun sizce önümüzdeki regl dönemi transfer olabilirmi yada olmazmı ? Düşünmekten bi hal oldum . Vida takılması durumunda diş kökleri yayılmaz hem olası bi hamilelikte 9 ay boyunca aceba diş implantasyonu olurmu diş dipleri yayıldımı aceba ya yapılmassa diye düşünmeme gerek kalmaz .. ya nolur bana bi akıl verin .. bu konuyu nereye açacağımı bilemedim
Mune
ne ağız ve diş sağlığı kısmına uyuyor ne tüp bebek kısmına .. senden ricam burada kalması zira en çok bu kısım okunuyor
Şimdiden herkeze teşekkür ederim
![Mune](/data/avatars/s/11/11473.jpg?1681331027)
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)