- Konu Sahibi Rapunzel56
Bende 2.5 yillik evliyim. Ilk 6 ayda 2 dusuk oldu. Sonra tup bebege basladik yumurta rezervi az ve saglikli olani veriyorlar düşük olmaz diye basladik. 4 deneme ve sonuc negatif. Yas 40 olucak martta. Işi birakip stressiz evde olsaydim doğal yoldan yine hamile kalabirdim. Ama yaş geçiyor olamayabilir diye hem is hem tup bebek evim kendi ailemin saglik sorunları inan evlendigime cok pisman oldum. Evlilik bumu dedim bu kadar talaşın icinde eski yasam enerjim kalmadi. Ekimde nefatifi aldim. Aralikta son raporum kaldi onu kullanip yine opu trransfer surecine giricem. Harcadigim 150 bin en az. Kredi ödüyorum calistigim doktora gidiyor hep. Ve stres tavan. Calisip doktora vereceğine hayata sakince uyum saglamak lazimki cocuk olsun. Aralikta cocuk tutarsa isi birakicam. Cunku calistigim evin ekonomisine katki saglamiyor doktora gidiyor ve sen cektiginle kaliyorsun. Yakindaki kisiler seni anlamaz. Benim esimde aileside calismami istiyorhayat cok zor evet amabu sekilde at yarışı gibi kosmak istemiyorum ben cocuk istiyorumSu an ne is yapiyorsunuz inanin muhasebeden tiksindim hesap kitap fatura gormek istemiyorum :) smmm olucam diye yola çıktım ofis sartlarindan bunalip on muhasebeye gectim duzeni oturmamis bir firmaya tecrubem burayi duzene sokmaya yetmiyo malesef destek goremiyorum kimseden hallolur gider diyo patron mali musavir kendileri rahat butun stresini ben cekiyorum..