TÜP BEBEK VE BELİRTİLER

AySeGuL2306

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
9
2
28
Merhaba kızlar... Bugün benim transferimin 9.günü ve yarın kan testine gideceğim. Ama hiç belirtim yok . Aranızda böyle olup hamile kalan oldu mu yada ne gibi belirtileriniz oldu?

Merhaba, gebeliğin 6.haftasından itibaren belirtiler başlıyor. Daha öncesinde belirti olması çok zor, tüp bebek olduğu için çok fazla ilaç kullanıyoruz değişiklikler o yüzden oluyor. Birinci transferim negatif, ikinci transferim pozitif oldu ilk transferimden tek fark adet sancısı gibi sancılarımın biraz daha az olmasıydı. Umarım güzel haberi alırsınız 🙏🏻

Merhaba, gebeliğin 6.haftasından itibaren belirtiler başlıyor. Daha öncesinde belirti olması çok zor, tüp bebek olduğu için çok fazla ilaç kullanıyoruz değişiklikler o yüzden oluyor. Birinci transferim negatif, ikinci transferim pozitif oldu ilk transferimden tek fark adet sancısı gibi sancılarımın biraz daha az olmasıydı. Umarım güzel haberi alırsınız 🙏🏻
Çok tesekkur ederim. Benimde 2.transferim bu ilkinde kimyasal olmustu ve sonrasinda sol şiş tüpümü aldı doktorum. Rahime çizik attı . İlk transferimde acayip sancım ve agrım olmustu. Şuan hicbirsey yok sadece arada biraz kasık agrısı bende merak ettim boyle olanlar var mı diye🙂

X