yaa kızlar bişey sorcam size.ben nisan ayında tüp bebek yaptırdım ve ayın 16 nda regl oldum negatifle sonuçlandı.ve bu ayın 2 nde tekrar regl oldum.Hepinizin hep gecikmeli olmuş ama benimkide çok erken oldu ve tamda regl olamadım.benim gibi olan varmı aranızda acaba ? merak ettim valla ?
sağolun arkadaşlar desteğiniz için.bugün adetimin 3. günü hormon tahlillerimi yaptırdım bi sorun var mı diye.Allaha şükür heeepsi normal çıktı.
canım sen hangi tesleri yaptırdın?
sen yine de gebelik testi yaptırdın mı SELENSU?benim de daha testgününe 3 gün kala kanamam olmuştu.test falan yaptırmadım.moralim çok bozulmştu.
ben de sabırsızlanıyorum ama maalesef bu iş sabır işi yine tutacağının garantisi yok işte ne yazık ki.Allah yardımcımız olur da bi daha kinde oluverir hayırlısıyla ikimizin de.mayısta önce histereskopi yaptırıp sonrasında da 2. ye start vericez nasipse.başka ileri tetkiklerimize de baktırdık bu arada.genetik testi,pıhtılaşma ve bağışıklık gibi hepsi normal çıktı.sadece hashimoto hipotiroidi tespit ettik bu sürede gebe kalmayla tiroit in alakalı olduğu söyleniyo.umarım öyledir de sorun herneyse çözülmüştr ve bebeğimiz olur,çünkü bunun tedavisine de başladık ve zaten sınırın biraz üstünde olan tsh hormonum da normale döndü şu an.işte böyle çırpınıp duruyoruz hedefimize ulaşmak için napalım.zaman da akıp gidiyo.millet 2. yi doğurdu.biz daha neden olmadığının sebebini bile bulamadan nerdeyse 5 yıl geçti.
canım histeroskopi neden yapılacak,bende internet üzerinden bir doktora soru sordum,rahimde çok küçük bir polip var dedim,2.tüp bebek denemesinden önce histeroskopi yapılıp bakılsın sonra tüp bebek denensin dedi,sen nerde yaptıracaksın,acaba maliyeti nedir bunun bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim,bu arada benim 6 yılım geçti bu yolda bu stresle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?