Bugün 10. günüm benimde göğüste hassasiyet ve ağrılarım devam ediyor bu 3. Tüp bebeğim hemen hemen herkeste o ağrı oluyor bazen adet ağrısı gibide oluyor korkma henüz test yapmadım canım inşallah ikimizde pozitif sonucu alırızÖncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım benım ikici evliliğim suan maalesef ilk evliliğimde cok kucuktum anneliğimi hic yasamadım cocuklarımıda goremıyorum kacırdılar benden şimdi ki eşimle severek evlendik ve bir cocuk sahıbı olup tatmadıgım yasatmadıkları o annelıgımı yenıden yasamak ıstıyorum benım tek sorunum sezeryana baglı tüplerimin tıkanmıs olmasıydı o yuzden tüp bebek dediler direk.. rahimde yada yumurtalılarda sorun yok dediler 8 yumurtam toplandı 6 sı döllendi 2 embriyomuz oldu doktorum dondurulmus embrıyo transferı yaptı daha ıyı oldgunu soledı 6bb ve 3cc kalitede 6.gün embriyo transferi oldum 8 eylülde benım gibi 6.gün embriyo ile transfer olup hamıle kaln varmı? Bugun transferımın 6.günü kasık agrılarım goguste hasssasiyet basından beri devam ediyo endişeliyim bu durumu yasayanlar varsa yazarmısınız lütfen
Bende bugün 6.gun ama hiç bir belirti yok korkuyorum yaBenim ilk günden beri kasık ve bel ağrım var, hatta yürüyünce markete filan gidince artıyor kasık ağrım ama şiddetli değil. Oturunca geçiyor. Acaba bu durum normal mi? 5. Gün embriyosu bugün 6. Gün
Tutunup tutunmadığının herhangi bir belirtisi yokmuş kasık ağrısı olup tutunamayanda var hiç belirtisi olmayıp tutunanda var, o yüzden içini ferah tut :)Bende bugün 6.gun ama hiç bir belirti yok korkuyorum ya
Merhaba sonuç ne oldu acaba?Öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım benım ikici evliliğim suan maalesef ilk evliliğimde cok kucuktum anneliğimi hic yasamadım cocuklarımıda goremıyorum kacırdılar benden şimdi ki eşimle severek evlendik ve bir cocuk sahıbı olup tatmadıgım yasatmadıkları o annelıgımı yenıden yasamak ıstıyorum benım tek sorunum sezeryana baglı tüplerimin tıkanmıs olmasıydı o yuzden tüp bebek dediler direk.. rahimde yada yumurtalılarda sorun yok dediler 8 yumurtam toplandı 6 sı döllendi 2 embriyomuz oldu doktorum dondurulmus embrıyo transferı yaptı daha ıyı oldgunu soledı 6bb ve 3cc kalitede 6.gün embriyo transferi oldum 8 eylülde benım gibi 6.gün embriyo ile transfer olup hamıle kaln varmı? Bugun transferımın 6.günü kasık agrılarım goguste hasssasiyet basından beri devam ediyo endişeliyim bu durumu yasayanlar varsa yazarmısınız lütfen
Hamileyim Rabbime şükürler olsunMerhaba sonuç ne oldu acaba?
Yaaa ne kadar sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHamileyim Rabbime şükürler olsun
Amin cumlemız inş rabbım herkesin kucagını doldursun bende sizin gibi umutsuzdum ama ınanın okudugum hıkayeler duydugum seylerden sonra bosuna kendımı üzmüşüm dedim embriyo kalitesi düşük olup pozitif olan o kadar cok ki umudunuzu kaybetmeyin hep olacak deyin karnınıza elınızı koyup ya kuddüs cekın bol bol meryem süresi dınleyın ben öle yaptımYaaa ne kadar sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbende 6. gün embriyosu transferi oldum bu 3. denemem. Umudum yok ama hayırlısı diyorum
İnşallah bu sefer tutarAmin cumlemız inş rabbım herkesin kucagını doldursun bende sizin gibi umutsuzdum ama ınanın okudugum hıkayeler duydugum seylerden sonra bosuna kendımı üzmüşüm dedim embriyo kalitesi düşük olup pozitif olan o kadar cok ki umudunuzu kaybetmeyin hep olacak deyin karnınıza elınızı koyup ya kuddüs cekın bol bol meryem süresi dınleyın ben öle yaptım
Çok sevindim sizin adınızaHamileyim Rabbime şükürler olsun
Mrh benimde bugün 8. Günüm ama 3 gündür acayip kasık bel ağrısı ve karın ağrısı yani aynı adet sancılarım gibi sancılarım oluyo ha bugün birde kusma yaşadım mide bulantım da var arada benim gibi olan var mı acabaBugün 10. günüm benimde göğüste hassasiyet ve ağrılarım devam ediyor bu 3. Tüp bebeğim hemen hemen herkeste o ağrı oluyor bazen adet ağrısı gibide oluyor korkma henüz test yapmadım canım inşallah ikimizde pozitif sonucu alırız