Üzme canını vardır bir hayır. Ne kadar masum duygular olsa da içinde bir ticari sektör olmuş umutlar. Sen pıhtılaşmasına da bakmıyorlar genelde. Baktırdın mı bilmiyorum ama aklında olsun. Pozitif ol asıl mesele o. Kendini sıcak tut özellikle bu dönemde. Yatarken su torbası al yanına çok yukarı koymadan bacak arana koy ayaklarına koy üşüme hiç. Ağır iş vs. De yapma. Ben inanıyorum tutacağına. Sabret olacak inşaallah.
Şükürler olsun ki hamileyim İlk test sonucum 230 48 saat sonra 840 saat sonra 2300
Keseyi görmeye gideceğiz bu hafta
Öğrendiğimde ağlayarak dua ettim ama hüngür hüngür ağlıyordum rabbim dedim sen tüm anne olmak isteyenlere ver yaşat bu duyguyu şimdi tek hayalim kucağıma sağlıkla almak
Ve inanın öyle yürekten diliyorum ki hamilenin duası kabul olurmuş rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla evlatlarını kucaklarjna almayı nasip etsin
Her ne olursa olsun hepinizin sorusuna keyifle yanıt vermeye hazırım
Acıbadem maslak hastanesi Bülent Tıraş ve ekibine Neslihan hanıma Yasemin Hanıma ve ismini bilmediğim tüm çalışanlara ayrıca teşekkür ediyorum şiddetle tavsiye ediyorum
Şükürler olsun ki hamileyim İlk test sonucum 230 48 saat sonra 840 saat sonra 2300
Keseyi görmeye gideceğiz bu hafta
Öğrendiğimde ağlayarak dua ettim ama hüngür hüngür ağlıyordum rabbim dedim sen tüm anne olmak isteyenlere ver yaşat bu duyguyu şimdi tek hayalim kucağıma sağlıkla almak
Ve inanın öyle yürekten diliyorum ki hamilenin duası kabul olurmuş rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlısıyla evlatlarını kucaklarjna almayı nasip etsin
Her ne olursa olsun hepinizin sorusuna keyifle yanıt vermeye hazırım
Acıbadem maslak hastanesi Bülent Tıraş ve ekibine Neslihan hanıma Yasemin Hanıma ve ismini bilmediğim tüm çalışanlara ayrıca teşekkür ediyorum şiddetle tavsiye ediyorum