Tüp bebek transferimden sonra kanama

Esrapembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
35
8
36
43
Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini döllemişler ve 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gününe kadar hiçbir sorun yoktu 7. Gün hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gün lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gün idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Çizgi hafif çıktı ve kan testide yaptırdım aynı gün hcg 46.17 pozitif çıktı.9. Gün kanamam hafiften başladı ve çoğalarak devametti.12. Gün hcgmin düşüşe geçmesiyle doktorum kullandığım ilaçları kesmemi söyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende düşük yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.Bu gün 18. Gün ve kanamam devamediyor hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gününden sonra)
8. Gün 46.17
10. Gün 71.03
12. Gün 49.58
14. Gün 85.70
17. Gün 251.55
19. Gün ..?
23 haziranda yaptırıcam hayırlısı olsun.Benim gibi kanaması olup olumlu sonuç alanlar varmı? Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama Hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bir süreç.

Merhaba embriyo transferinden sonra bugün 10.günüm sabah kalktığımda hafif kahverengi leke vardı bende forumları okudum ve olabileceğini ve bu durumun olabildiğini okudum telaşa düşüp panik yapmadım kahvaltı yaptım ve yattım tekrar geriye 4 saat sonra uyandığımda lekelenmenin arttığını gördüm sonra tuvalate gittim ve koyu kırmızı yada kiremit rengi arası bir akıntı gördüm çamaşırım baya ıslanmıştı Protestan tablet vaginal yoldan kullanıyordum hemen tüp bebek merkezini aradım corasprin ve Protestan vaginal tableti bırakarak acil bir biçimde Protestan 5mg 2 kapsül iğne yaptırdım şimdi eve geldim kımıldamadan yatıyorum şimdi baktım akıntı kahverengi ama baya azaldı dua ediyorum bebeğime bişey olmasın bu arada normal adet günüm yarın ve bugün Cumartesi gebelik için kan testimi Pazartesi günü yaptıracaktım 2 gün kala böyle bi şok kolay değildi İnan’ın ama şimdi bekliyorum Pazartesi günü sonucu da paylaşacağım inşallah gebelik pozitif çıkar yarın 24 Haziran şeçim günü Pazartesi günü seçimden çok şirkette benim gebelik testim konuşulacak biliyorum insanlara ne diyeceğim kendime teselli vermeme çalışırken insanlara iyiyim merak etmeyin diyeceğim çok zor ben onları teselli edeceğim bi daha denersem eğer kimseye söylemeyeceğim

Çok geçmiş olsun canım. Ne oldu sonuç yaptırdın mı tahlil?
Bol bol dinlenseydin

Çok geçmiş olsun güzelim İnşaallah bebeğin seninledir. Pozitif ol Tam belli olmadan herkese söylemeseydin iyi olurdu. Bol bol dinlen inşaallah bir sorun olmaz

zor
Bol bol dinlenseydin
Teşekkürler ,
Bol bol dinlenseydin
Teşekkürler,
8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59 çıktı bu gün, 2 katı değil ama hayırlısı artık.

Çok geçmiş olsun canım
Düşmemiş bhgc ama
Benim düşük oldu aynı şekilde 2 defa

Canım başta ikiside tutunup sonra biri düştü ise beta hcg değerlerinde böyle dalgalanma yapabiliyor. Bi de artışın 2 günde %66 olması yeterli. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur

zor

Teşekkürler ,

Teşekkürler,
8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59 çıktı bu gün, 2 katı değil ama hayırlısı artık.

Aynı değerlere yakın değerlerde dış gebelik geçirmiştim, inşallah sizinki sağlıklıdır. Doktorunuz kan dışında bir şey yaptı mı?

Aynı değerlere yakın değerlerde dış gebelik geçirmiştim, inşallah sizinki sağlıklıdır. Doktorunuz kan dışında bir şey yaptı mı?
Geçmiş olsun, şimdilik kan değerlerinden takipediyoruz, değerler yükselirse ultrasondan kontrol edicez.

Herkese merhaba...
Benim 5.tüp bebek denemen. 5.gün transferi oldum. Sonuç şükürler olsun positiv 9.gün Hcg değerim 29. 14.gün hcg değerim 145. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Ama bugun kahverengi lekelenme oldu. Sanki hastalancam gibi. Kasık agrım da var.Içimi korku sardı... Inşallah herşey yolundadır...ayni durumu yaşayan var mı?

8. Gün 46.17

10. Gün 71.03

12. Gün 49.58

14. Gün 85.70

17. Gün 251.55

19. Gün 412.59

21. Gün 408.25

Hayırlısı olsun , yoruldum tatile ihtiyacım var. Ben elimden geleni yaptım , artık umudum kalmadı bu deneme başarısız oldu. İnşallah donmuşlarla başarılı oluruz. Dış gebelik ihtimali beni korkutuyor, sağlıkla atlatsam bu denemeyi rahatlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin , amin.

Dış gebelik olma ihtimali var gibi bi başka doktora daha mı görünseniz dış gebelikse bile iğneyle kurtulma olanağınız olur en azından

Bol bol dinlenseydin
ÇOK ÖZÜR DİLERİM.Sorularınıza cevap veremedim evet test yaptırdım ve gebe olmadığımı öğrendim İnanın maddi ve manevi çok zor bir süreç Tekrar denemeye karar verdim ve dondurulmuş embriyolarımın transferi için gün sayıyorum 24 ekimde sonucu paylaşacağım.
Rabbim Tüm anne olmak isteyenleri mutlu etsin

Çok geçmiş olsun güzelim İnşaallah bebeğin seninledir. Pozitif ol Tam belli olmadan herkese söylemeseydin iyi olurdu. Bol bol dinlen inşaallah bir sorun olmaz
kesinlikle kimseye söylememek konusunda haklısın bebeğimizin tutunamadığını öğrendik ben buna doktorun ihmalkarlığı neden oldu diyorum. herkes iğne kullanmış bana iğne filan verilmedi kanama olunca verdi ,iş işten geçtikten sonra.
Şimdi Bülent Traş a gidiyorum Acıbadem MASLAK a dondurulmuşlar ile deneyeceğiz iki embriyo transferi düşünüyorum.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Aslında aklıma takılan bir konu daha var embriyo transferi sonrası neden 5. gün mesela ultrasonla bakmak takip etmek gibi bişey söz konusu olmuyor?
Birde gebelik oluşmadığında doktor yada hastane durumla ilgili anneyi çağırıp acaba hangi nedenle olmadı gibi bir konuşma yapmıyor .
Oratada kalmış gibi hissettim.
ARAYIP SONUCA GÖRE OLUMSUZ DİYORLAR BU KADAR BASİT OLMAMALI

Üzme canını vardır bir hayır. Ne kadar masum duygular olsa da içinde bir ticari sektör olmuş umutlar. Sen pıhtılaşmasına da bakmıyorlar genelde. Baktırdın mı bilmiyorum ama aklında olsun. Pozitif ol asıl mesele o. Kendini sıcak tut özellikle bu dönemde. Yatarken su torbası al yanına çok yukarı koymadan bacak arana koy ayaklarına koy üşüme hiç. Ağır iş vs. De yapma. Ben inanıyorum tutacağına. Sabret olacak inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…