- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Benim akşam ağzım yandı Bidaha dolap yerleştirmek filan yokInşallah Rabbim bu duyguyu sanada tattırsın ...çok dikkat et kendine bu kadar zahmet ediyoruz inşallah
tmm cnm cok.saoll bende ananas yiyodum ama sonra ii.olmadigini duydum :/ ins cnm ins cok dikkat etcemm :)Transferden sonra kullandım. Çünkü tamamen zararsız demişti Dr . Çünkü kabız olmak ve zorlanmak tehlikeli demişti tutmama riski oluşuyormuş tahlile kadar. Ama akşam içme bir faydası olmuyor daha çok gaz yapıyor kahvaltıdan sonra içiyordum ben. Transferden sonra bol Ananas ve Sıkma portakal suyu mandalina yedim çok faydalımış. Ananas tutunmayı destekliyormuş
en azindan 3 ayini bitir cnm riskin kalmasinn yardim edenin yokmu ben hamis olsamm hic bisi yapmam vallaBenim akşam ağzım yandı Bidaha dolap yerleştirmek filan yok
canım sana çok fazla katılıyorum bugun benim transfeimin 3. günü sabahtan beri hastane arıyo yumurtaların çok kaliteli donduralım diye ben istemiyorum zaten yeterince masraflar oldu ilacıydı tüp bebegiydi derken insanı strese sokuyolar srtes yapma diyen kendileri sokan yine kendileri anlatıyorum su anda dondurulmuşlara verecek durumumuz yok diye anlamıyolar 3 dondurulmusa 2lira istiyolartüp bebek maddi manevi bizleri çok yıpratıyor,sonuç iyi olsun da,ama şu bi gerçek öyle bir sektör oluşmuş ki bizlerin en hassas olduğumuz noktayı ticarete dönüştürmüşler,oysa ki özel merkezler de tüp bebeği karşılamalı,devlet hastaneleri karşılıyor da noluyor?,aylarca süründürüyorlar çalışan adam napcak,bilmiyorum......
canmm cok uzuldummKızlar sonucum negatif işyerindeyim ve çok kötüyüm
Annem haftada bir geliyor . Eşim zaten her işi yapıyor. Ben biraBaktım birşeyim yok iyiyim yapayım dedim tövbe artıken azindan 3 ayini bitir cnm riskin kalmasinn yardim edenin yokmu ben hamis olsamm hic bisi yapmam valla
3 dondurulmuş için 2000 lira çok pahalı imiş nerede tedavi oluyorsun canım . Benim 3 taneyi 1390 a dondurdular . Ama aslında Buda bir şans ilerisi için ... 3 tanede az değil ... Inşllh hayırlısı ile bu transferin olumlu geçerde digerlerine gerek kalmazcanım sana çok fazla katılıyorum bugun benim transfeimin 3. günü sabahtan beri hastane arıyo yumurtaların çok kaliteli donduralım diye ben istemiyorum zaten yeterince masraflar oldu ilacıydı tüp bebegiydi derken insanı strese sokuyolar srtes yapma diyen kendileri sokan yine kendileri anlatıyorum su anda dondurulmuşlara verecek durumumuz yok diye anlamıyolar 3 dondurulmusa 2lira istiyolar
merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sabır versin hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Anne olabilmek için hepimiz farklı farklı mücadeleler veriyoruz maddi manevi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın herşey onun elinde 'ol' demesiyle olacak inşAllah. Yaşım henüz 21 yapılan tetkikler sonucunda yumurta rezervi düşüklüğü tespit edildi amh değerim 0.93 ve bugün tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini ögrendim 1.5 senelik evliyim etrafımdaki herkes ısrarla çocuk soruyor. Erken menopoz tehdidi altındayım. Dünyam başıma yıkılmış durumdaTup bebek tedavisindende cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum........
merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sabır versin hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Anne olabilmek için hepimiz farklı farklı mücadeleler veriyoruz maddi manevi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın herşey onun elinde 'ol' derse olacak inşAllah. Yaşım henüz 21 yapılan tetkikler sonucunda yumurta rezervi düşüklüğü tespit edildi amh değerim 0.93 ve bugün tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini ögrendim 1.5 senelik evliyim etrafımdaki herkes ısrarla çocuk soruyor. Erken menopoz tehdidi altındayım. Dünyam başıma yıkılmış durumdaTup bebek tedavisindende cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum........
Desteğin için çok teşekkür ederim canım insan bu günlerde desteğe o kadar çok ihtiyaç duyuyor kii.. yazdıkların moralimi çok düzeltti kadere tabiki inanıyorum ama insanın korkuları insanı ümitsizliğe düşürüyor Allah bebeğini sağlıklı sihhatli kucağına almayi anneli babalı büyümeyi nasip etsin senden dr Allah razı olsun..
Kızlar benimde yaş 31 bir başarısız aşılama bir de blast transferim var ımh 0,89 doktorum moralimi yüksek tutmam gerektigini söylüyor ama korku ve endişelerden arınmak zor daha rahat olabilmek için istifa etttim umarım deger ve bir an önce anne olurum..
merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sabır versin hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Anne olabilmek için hepimiz farklı farklı mücadeleler veriyoruz maddi manevi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın herşey onun elinde 'ol' demesiyle olacak inşAllah. Yaşım henüz 21 yapılan tetkikler sonucunda yumurta rezervi düşüklüğü tespit edildi amh değerim 0.93 ve bugün tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini ögrendim 1.5 senelik evliyim etrafımdaki herkes ısrarla çocuk soruyor. Erken menopoz tehdidi altındayım. Dünyam başıma yıkılmış durumdaTup bebek tedavisindende cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?