- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Haklısın arkadaşım ... Fakat sadece devlette suç özel merkezlerde değil devlet çünkü bizim gibi Olanları düşünmüyor özel merkezlerede bizim le ilgili BÜTÇE ayırmıyor. Sağlık bakanlığı buna bir çözüm getirmesi Şart. Hadi bizlerin imkanları var yaptırıyor . Olmayanlar ne yapacak? Geçen bir bayanla tanıştım 3 4 yıldır üniversite hastanesinde uğraşıyormuş hala sıra gelmemiş çünkü torpili yok. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahtüp bebek maddi manevi bizleri çok yıpratıyor,sonuç iyi olsun da,ama şu bi gerçek öyle bir sektör oluşmuş ki bizlerin en hassas olduğumuz noktayı ticarete dönüştürmüşler,oysa ki özel merkezler de tüp bebeği karşılamalı,devlet hastaneleri karşılıyor da noluyor?,aylarca süründürüyorlar çalışan adam napcak,bilmiyorum......
cnm rabbim sewindirsin inssalah guzel haber ver bizee :) transferden sonra neler yatinKızlar yarın test yaptırıcam çok heycanlıyım.... sabah olur mu acaba ??
Bir umutlanıyorum bir korkuyorum
aynen oylee cnm allah herkese yardim etsinn zar zor toplanio iste bibyil icinde 15 bin gitti olsunda artiknonemi kalmazHaklısın arkadaşım ... Fakat sadece devlette suç özel merkezlerde değil devlet çünkü bizim gibi Olanları düşünmüyor özel merkezlerede bizim le ilgili BÜTÇE ayırmıyor. Sağlık bakanlığı buna bir çözüm getirmesi Şart. Hadi bizlerin imkanları var yaptırıyor . Olmayanlar ne yapacak? Geçen bir bayanla tanıştım 3 4 yıldır üniversite hastanesinde uğraşıyormuş hala sıra gelmemiş çünkü torpili yok. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Rabbim herkesin yardımcısı olsun bizim bu daha ilk ti tüpbebek+ilaçlar+dondurma+yol masrafları +yemeiçme(şehirdışıolduğu için)rahimfilmi(2kere)+bütüntahliller+Endokrinücretleri=yaklaşık 18bin gitti ... Rabbim inşallah imtihan etmesinaynen oylee cnm allah herkese yardim etsinn zar zor toplanio iste bibyil icinde 15 bin gitti olsunda artiknonemi kalmaz
oyy aynen cnm emeklerimiz bosa gitmesinRabbim herkesin yardımcısı olsun bizim bu daha ilk ti tüpbebek+ilaçlar+dondurma+yol masrafları +yemeiçme(şehirdışıolduğu için)rahimfilmi(2kere)+bütüntahliller+Endokrinücretleri=yaklaşık 18bin gitti ... Rabbim inşallah imtihan etmesin
Amin inşallah... Allah'a sonsuz inancımız var o dilerse olacak dilemeZse isyan edecek halimiz yok ... Fakat akşam biraz lekelenmem oldu Dünyamız karardı bugün Dr a gittim Elhamdülillah sıkıntı yok ... Dua ileoyy aynen cnm emeklerimiz bosa gitmesin
aynen cnm Allah buyukk :) transferin oldumu senin cnmAmin inşallah... Allah'a sonsuz inancımız var o dilerse olacak dilemeZse isyan edecek halimiz yok ... Fakat akşam biraz lekelenmem oldu Dünyamız karardı bugün Dr a gittim Elhamdülillah sıkıntı yok ... Dua ile
Ben 11+0 oldum inşallah... Bakalım en riskli haftalar deniyor Rabbim hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsinaynen cnm Allah buyukk :) transferin oldumu senin cnm
cnm hayirlisi.oldun :) transferden sonra neler yaoiodun o agrilar nirmal cnmmBence hamilesin ne gibi belirtilerin olmuştu? Benim transferimin 5.günü ara ara kasık ağrım dışında bir belirtim yok bide nezleyim şu anda çok kötü
nasi yani anlamadim tam cnm :)Ben 11+0 oldum inşallah... Bakalım en riskli haftalar deniyor Rabbim hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin
Ben hamileyimnasi yani anlamadim tam cnm :)
a a cok sevindim cnm ya :) amin ins neler yaptin transferden sonraaBen hamileyim... Rabbim sanada en kısa zamanda yaşatsın inşllh
Sağolasın... Benim opu m çok zor geçti çok sancılı idi 2 tane çok ağır ağrı kesici vurdular banamısın demedi... Transferim çok rahattı fakat sonrası çoğunluk oluyor bende Eylül Olmasına rağmen grip oldum . Progrstron dan dolayı çok gaz sancım oldu dubbalac kullandım . Hiç ağır kaldırmadım halada kaldırmamaya çalışıyorum süpürgeyi çamaşır asmayı filan sağolsun eşim yapıyor. O şekilde ağır kaldırmadım kendimi hiç yormamaya çalıştım fırsat buldukça yatmaya çalıştım tahlil Gününe kadara a cok sevindim cnm ya :) amin ins neler yaptin transferden sonraa
Dün biraz ilkkez mutfak dolaplarını yerleştirdim fakat akşam lekelenme başladı çok panik olduk fakat inşallh sıkıntı yok... Şuan Dr um takip e aldı 1 hafta içinde tekrar olursa hastaneye alıcam takip edicem dedi ama inşallah tekrarlamazSağolasın... Benim opu m çok zor geçti çok sancılı idi 2 tane çok ağır ağrı kesici vurdular banamısın demedi... Transferim çok rahattı fakat sonrası çoğunluk oluyor bende Eylül Olmasına rağmen grip oldum . Progrstron dan dolayı çok gaz sancım oldu dubbalac kullandım . Hiç ağır kaldırmadım halada kaldırmamaya çalışıyorum süpürgeyi çamaşır asmayı filan sağolsun eşim yapıyor. O şekilde ağır kaldırmadım kendimi hiç yormamaya çalıştım fırsat buldukça yatmaya çalıştım tahlil Gününe kadar
Dua ile....Dün biraz ilkkez mutfak dolaplarını yerleştirdim fakat akşam lekelenme başladı çok panik olduk fakat inşallh sıkıntı yok... Şuan Dr um takip e aldı 1 hafta içinde tekrar olursa hastaneye alıcam takip edicem dedi ama inşallah tekrarlamaz
ayy aynenn cnm benimde opumm oyleydii o agir agri kesicileri bende yedim ama hala dewam sancilarSağolasın... Benim opu m çok zor geçti çok sancılı idi 2 tane çok ağır ağrı kesici vurdular banamısın demedi... Transferim çok rahattı fakat sonrası çoğunluk oluyor bende Eylül Olmasına rağmen grip oldum . Progrstron dan dolayı çok gaz sancım oldu dubbalac kullandım . Hiç ağır kaldırmadım halada kaldırmamaya çalışıyorum süpürgeyi çamaşır asmayı filan sağolsun eşim yapıyor. O şekilde ağır kaldırmadım kendimi hiç yormamaya çalıştım fırsat buldukça yatmaya çalıştım tahlil Gününe kadar
ilk uc gun yattinmi bu gaz icin rahatsizim bende hemsireme soledim dubbalac kullan dedi banada transferden sonrada kullaniliomuu bebislere bisi olmazmiayy aynenn cnm benimde opumm oyleydii o agir agri kesicileri bende yedim ama hala dewam sancilaranladim.cnm benm suan
ins cnmm allah buyukk bidicik olmaz siki siki tutnurlar anneciginee ayy bendee bu hisdi tatcskmiyim acaba :)Dün biraz ilkkez mutfak dolaplarını yerleştirdim fakat akşam lekelenme başladı çok panik olduk fakat inşallh sıkıntı yok... Şuan Dr um takip e aldı 1 hafta içinde tekrar olursa hastaneye alıcam takip edicem dedi ama inşallah tekrarlamaz
Transferden sonra kullandım. Çünkü tamamen zararsız demişti Dr . Çünkü kabız olmak ve zorlanmak tehlikeli demişti tutmama riski oluşuyormuş tahlile kadar. Ama akşam içme bir faydası olmuyor daha çok gaz yapıyor kahvaltıdan sonra içiyordum ben. Transferden sonra bol Ananas ve Sıkma portakal suyu mandalina yedim çok faydalımış. Ananas tutunmayı destekliyormuşilk uc gun yattinmi bu gaz icin rahatsizim bende hemsireme soledim dubbalac kullan dedi banada transferden sonrada kullaniliomuu bebislere bisi olmazmi
Inşallah Rabbim bu duyguyu sanada tattırsın ...çok dikkat et kendine bu kadar zahmet ediyoruz inşallahins cnmm allah buyukk bidicik olmaz siki siki tutnurlar anneciginee ayy bendee bu hisdi tatcskmiyim acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?