Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ilk denemem negatif oldu ikinci denemem şu anda 16 Ocak test günüm iki embriyo transfer edildi ardışık transfer oldum açıkçası ilkinde çok fazla dikkat etmemiştim Ama ikincisinde oldukça dikkatli gidiyorum öncelikle gerçi kişiden kişiye değişir ama şunu söyleyebilirim ki sürekli yatmaya karşıyım elbette süpürge tutma yükseğe uzanma yere eğilme ama bir yemek yap evin içinde yürü ne bileyim hafif işler yap kafanı sadece oraya yorma her gün mutlaka yarım avokado ve bir yumurta yiyorum kahvaltıda ayrıca havuç da tüketiyorum gün içinde çiğ fındık ceviz badem tüketiyorum mümkünse haftada bir et falan tüketmeye çalışıyorum ayrıca sebze de tüketiyorum Biz anne adayları elimizden geleni yapıyoruz birbirimize tavsiyeler veriyoruz naçizane gerisi Rabbime kalmış umarım gönülden isteyen bu yolda yürüyen emek veren herkes pozitif sonuç alır ve evladına kavuşur benim aklıma gelenler yaptıklarım bunlardı sen sormak istersen bir şey mutlaka cevaplarım sorabilirsin elimden geldiğince
Arkadaşım merhaba ben şu an opu sonrası rahim dinlendirme sürecindeyim daha evvel olumsuz iki transferim oldu araştırmalarıma göre çiğ kabak çekirdeği yenmesini de öneriyorlar Akdeniz tipi Beslenme önemli