Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende salı günü transfer oldum 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilk 2 gün ateş vardı onun haricinde şu an hiçbir belirtim yok bugün 5. Günüm çoğu kişinin bu 5. Günde krampları kasık Ağrıları başlar ama bende yok sizin durum nasıl acaba bu arada 6-7. Gün test yapsam mı acaba çıkar mı ?Merhaba ilk denemem negatif oldu ikinci denemem şu anda 16 Ocak test günüm iki embriyo transfer edildi ardışık transfer oldum açıkçası ilkinde çok fazla dikkat etmemiştim
Ama ikincisinde oldukça dikkatli gidiyorum öncelikle gerçi kişiden kişiye değişir ama şunu söyleyebilirim ki sürekli yatmaya karşıyım elbette süpürge tutma yükseğe uzanma yere eğilme ama bir yemek yap evin içinde yürü ne bileyim hafif işler yap kafanı sadece oraya yorma her gün mutlaka yarım avokado ve bir yumurta yiyorum kahvaltıda ayrıca havuç da tüketiyorum gün içinde çiğ fındık ceviz badem tüketiyorum mümkünse haftada bir et falan tüketmeye çalışıyorum ayrıca sebze de tüketiyorum
Biz anne adayları elimizden geleni yapıyoruz birbirimize tavsiyeler veriyoruz naçizane gerisi Rabbime kalmış umarım gönülden isteyen bu yolda yürüyen emek veren herkes pozitif sonuç alır ve evladına kavuşur benim aklıma gelenler yaptıklarım bunlardı sen sormak istersen bir şey mutlaka cevaplarım sorabilirsin elimden geldiğince
Ben cumartesi günü geçen hafta 3.günMerhaba bende salı günü transfer oldum 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilk 2 gün ateş vardı onun haricinde şu an hiçbir belirtim yok bugün 5. Günüm çoğu kişinin bu 5. Günde krampları kasık Ağrıları başlar ama bende yok sizin durum nasıl acaba bu arada 6-7. Gün test yapsam mı acaba çıkar mı ?
Ya teşekkür ederim biraz olsun rahatladım çünkü kaç gündür belirti aramaya başladım ama yok belirti olmayınca da korktum inşallah beklediğimiz haberi POZİTİFİ alırız inşallahBen cumartesi günü geçen hafta 3.gün
Geçtiğimiz pazartesi 5.gün embriyosu transfer oldum. Ardısık yani buna rağmen yapmıyorum yapmam da kan testi gününe kadar. Bence sende yapma idrar testi güvenilir değil en net kan testi. Belki vardır ama çıkmaz boşuna üzülürsün.
Belirti hiç arama derim ilk transferim de 1 sene önceki sabah bulantisi vardı karın agrısı kasık ağrısı vardı olmadı ama bunlarla pozitif olanda çoktu,hiç belirti görmeyip pozitif alan da çok. Bende çok araştırdım biliyor musun kişiden kişiye cidden değişiyor ve ilaçlar da yapıyor çoğu zaman bence. Sağlıklı beslen kendine dikkat et test günü haberleşelim. Benimde perşembe günü. Heyecan ile bekliyorum
Amin inşallah valla güzel haberlerimizi yazarız buraya. Bende heyecan ile kan testi gününü bekliyorum.Ya teşekkür ederim biraz olsun rahatladım çünkü kaç gündür belirti aramaya başladım ama yok belirti olmayınca da korktum inşallah beklediğimiz haberi POZİTİFİ alırız inşallah
Ahh canııım benim Rabbim emeklerimizin karşılığını inşallah verir. Gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bu zorlu süreçde biz de elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’ın takdiri. İnşallah bebişlerimiz bize tutunur. Ben avokadodan nefret ederim kusarım yani o derece. Ama yumurta ceviz vs onları normal hayatımda da yiyorum. Sadece sigara kullanıyorum ama transfer olunca kesinlikle bırakmam gerek. Sanırım bir tek o beni zorlayacak sizde de var mı sigaraMerhaba ilk denemem negatif oldu ikinci denemem şu anda 16 Ocak test günüm iki embriyo transfer edildi ardışık transfer oldum açıkçası ilkinde çok fazla dikkat etmemiştim
Ama ikincisinde oldukça dikkatli gidiyorum öncelikle gerçi kişiden kişiye değişir ama şunu söyleyebilirim ki sürekli yatmaya karşıyım elbette süpürge tutma yükseğe uzanma yere eğilme ama bir yemek yap evin içinde yürü ne bileyim hafif işler yap kafanı sadece oraya yorma her gün mutlaka yarım avokado ve bir yumurta yiyorum kahvaltıda ayrıca havuç da tüketiyorum gün içinde çiğ fındık ceviz badem tüketiyorum mümkünse haftada bir et falan tüketmeye çalışıyorum ayrıca sebze de tüketiyorum
Biz anne adayları elimizden geleni yapıyoruz birbirimize tavsiyeler veriyoruz naçizane gerisi Rabbime kalmış umarım gönülden isteyen bu yolda yürüyen emek veren herkes pozitif sonuç alır ve evladına kavuşur benim aklıma gelenler yaptıklarım bunlardı sen sormak istersen bir şey mutlaka cevaplarım sorabilirsin elimden geldiğince
Çiğ kabak da yarınki listeye eklendi sağol bebişim ajdhdjdjdArkadaşım merhaba ben şu an opu sonrası rahim dinlendirme sürecindeyim daha evvel olumsuz iki transferim oldu araştırmalarıma göre çiğ kabak çekirdeği yenmesini de öneriyorlar Akdeniz tipi Beslenme önemli
Heyecanını anlıyorum ama en azından bir hafta beklemeye çalış güzelim :)Merhaba bende salı günü transfer oldum 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilk 2 gün ateş vardı onun haricinde şu an hiçbir belirtim yok bugün 5. Günüm çoğu kişinin bu 5. Günde krampları kasık Ağrıları başlar ama bende yok sizin durum nasıl acaba bu arada 6-7. Gün test yapsam mı acaba çıkar mı ?
Hep yattınız mı ? Yemekleri eşiniz mi yaptı? Eşim gün içinde çalışıyor kahvaltıyı öğle yemeğini ben hazırlayacağım galiba ama bir yandan korkuyorum hareket etmek istemiyorumÇok su boll bolll boll ve daha da boll su ben haftada iki somon ızgara, her gün kabak çekirdeği badem fındık ceviz yemiştim farklı olarak. Kahve hiç içmemiştim bir hafta geçtikten sonra haftada bir iki kafeinsiz türk kahvesi içmiştim. Ağzıma paketli gıda sokmadım tatlı falan hiç yemedim abur cubur vs hiç yememiştim. Ama bence beslenmeyle bir ilgisi yok paketli gıda tüketmeyip kafeini sınırlandırıp bol su içseniz de yetecek
Hep yattım sayılır. Eşimle birlikte annemde kaldık işteyken annem yanımdaydı hep yemekleri o yaptı allah başımdan eksik etmesin ama ben her gün progestan iğne vuruluyordum transferden sonraki gün eşimle hastaneye gitmiştik sonraki gün annemle yirmi dk mesafedeki sağlık ocağına yürüyüp gitmiştik çok yorulunca birkaç gün hemşire geldi eve ama sonra her sabah sağlık ocağına yavaş yavaş yürüyerek gittim.Hep yattınız mı ? Yemekleri eşiniz mi yaptı? Eşim gün içinde çalışıyor kahvaltıyı öğle yemeğini ben hazırlayacağım galiba ama bir yandan korkuyorum hareket etmek istemiyorum
Merhaba bende salı günü transfer oldum 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ilk 2 gün ateş vardı onun haricinde şu an hiçbir belirtim yok bugün 5. Günüm çoğu kişinin bu 5. Günde krampları kasık Ağrıları başlar ama bende yok sizin durum nasıl acaba bu arada 6-7. Gün test yapsam mı acaba çıkar mı ?
Öncelikle hayırlı olsun , sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben 5. Günde çok silik çizgiyle şüphelendim bu arada 5.gün dondurulmuş embriyoydu 7.gün tekrar ettim testi biraz daha belirgindi kan verdim değerim 76 çıktı şuan daha test günüme 2 gün var benim 9. Gün bitti bu gece testi tekrarladım baya kırmızı çift çizgi çıktı . Bel ağrım oldu özellikle 6.günden sonra onun dışında belirtim yoktu . İnşallah kese ve kalp atışını da duymak nasip olur .Heyecanını anlıyorum ama en azından bir hafta beklemeye çalış güzelim :)
Eşim de bende hayatımız boyunca hiç kullanmadık sigara amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızAhh canııım benim Rabbim emeklerimizin karşılığını inşallah verir. Gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bu zorlu süreçde biz de elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah’ın takdiri. İnşallah bebişlerimiz bize tutunur. Ben avokadodan nefret ederim kusarım yani o derece. Ama yumurta ceviz vs onları normal hayatımda da yiyorum. Sadece sigara kullanıyorum ama transfer olunca kesinlikle bırakmam gerek. Sanırım bir tek o beni zorlayacak sizde de var mı sigara
Hareket etmekten korkmana gerek yok ağır iş yapmamalısın sadece. Ben transfer olup eve geldiğimden beri yemeği yapıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum mesela normal hayatıma bakıyorum daha dikkatli bir şekilde tabiHep yattınız mı ? Yemekleri eşiniz mi yaptı? Eşim gün içinde çalışıyor kahvaltıyı öğle yemeğini ben hazırlayacağım galiba ama bir yandan korkuyorum hareket etmek istemiyorum
Ben transfer olduğum günden bir gün sonra yemek yapmaya başladım şu an hamileyim çok şükür merak etmeyin hep yatmak da iyi değil ama dikkat edin ağır filan kaldırmayınHep yattınız mı ? Yemekleri eşiniz mi yaptı? Eşim gün içinde çalışıyor kahvaltıyı öğle yemeğini ben hazırlayacağım galiba ama bir yandan korkuyorum hareket etmek istemiyorum
Bende promester iğne oluyorum. Progestanın muadili sanırım ve sağlık kuruluşunda olmam gerekiyor. Büyük ihtimalle transferden sonra da olacağım benim evime de 10 dk yürüyüş mesafesinde sağlık ocağı yürüyüp gitsem bişey olmaz herhalde. Biz bu süreci kimseye söylemedik eşin istemedi. Annemin bile haberi yok tüp bebek yapacağımdan. Yani anlayacağınız eşim yanımda olursa olur. Diğer türlü tüm gün yalnız olacağım (Hep yattım sayılır. Eşimle birlikte annemde kaldık işteyken annem yanımdaydı hep yemekleri o yaptı allah başımdan eksik etmesin ama ben her gün progestan iğne vuruluyordum transferden sonraki gün eşimle hastaneye gitmiştik sonraki gün annemle yirmi dk mesafedeki sağlık ocağına yürüyüp gitmiştik çok yorulunca birkaç gün hemşire geldi eve ama sonra her sabah sağlık ocağına yavaş yavaş yürüyerek gittim.
burda transfer günü hastanede dinlendirilen arkadaşları görünce kafama çok takmış ve korkmuştum çünkü ben transferden sonra sadece 15 dk yatırıldım sonra gidebilirsin demişlerdi eşimi de içeri sokmamışlardı. 15 dk sonra kalktım üzerimi giyindim eğildim ayakkabılarımı giydim bağcıklarımı bağladım tuvalete gittim vs eğil kalk yapınca çok panik olmuştum
Eşim de öyle diyor sen gün içinde yemeğini kahvaltını ye diğer işlere karışma ben haftada bir yaparım temizlik çamaşır bulaşık diye. O yüzden o konuda biraz rahatladım sanırım :)Hareket etmekten korkmana gerek yok ağır iş yapmamalısın sadece. Ben transfer olup eve geldiğimden beri yemeği yapıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum mesela normal hayatıma bakıyorum daha dikkatli bir şekilde tabi