Lekelenme olabilir canım bir kac gun icinde biter yerlesme kanamasi ise. Hayirlisiyla nasip olsun inşallahHerkese merhaba ben ardışık transfer oldum 3. Tüp bebek denememiz . 10. Gün çok açık pembe damla damla kanamam geldi sonra arttı 1 pedi dolduracak kadar . Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir panik yapma dedi. İğne verdi 1 tane onu yaptırdık. Pazartesi kan testi vereceğim. Aranızda böyle birşey yaşayıp pozitif olan var mı çok korkuyorum
İğneyi vurulduktan sonra kesildi birdaha gelmediLekelenme olabilir canım bir kac gun icinde biter yerlesme kanamasi ise. Hayirlisiyla nasip olsun inşallah
Progestan fitil kullaniyor musun peki? Kirmizi olmadıkca korkmaİğneyi vurulduktan sonra kesildi birdaha gelmediama ben çok korktum yarın kan testi vericem inşallah
Evet sabah 2 akşam 2 kullanıyorum . Yok çok açık pembeydi kırmızı gelmedi hiçProgestan fitil kullaniyor musun peki? Kirmizi olmadıkca korkma
Sizin kanamanizin günü, yerlesme kanamasi zamanlari ile uyumlu. Ama benim transfer gunu dahil 4.gunde kahve leke geldi. O yüzden supheliyimMerhaba. Benim 7. Günde önce kahve sonra kırmızı kan geldi. Regli oluyorum sandım. Beni acile gönderdiler test yaptırmaya. Pozitif çıktıkanamadan dolayı yatış verdiler corasprin kestiler. Sonrasında kırmızı kan bir daha gelmedi ve lekelenmeye döndü kahverengi. 3. Gününde bitti. Birkaç gün daha yattım sonra kalkmama izin verdiler. Birkaç gün sonra corasprine başladım tekrar. 2,5 haftadır başka kanama görmedim.
Ben ecopirin kullanıyorum ama doktor kesmedi o ilaçı . İğne verdi 1 tane onu vurulunca kesildi kanama. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu arada siz kullandınız mı acaba ?Merhaba. Benim 7. Günde önce kahve sonra kırmızı kan geldi. Regli oluyorum sandım. Beni acile gönderdiler test yaptırmaya. Pozitif çıktıkanamadan dolayı yatış verdiler corasprin kestiler. Sonrasında kırmızı kan bir daha gelmedi ve lekelenmeye döndü kahverengi. 3. Gününde bitti. Birkaç gün daha yattım sonra kalkmama izin verdiler. Birkaç gün sonra corasprine başladım tekrar. 2,5 haftadır başka kanama görmedim.
Bence dert etmemeye çalışın. Çok ayakta kalmayın. Ben o dönem yatakta yemek yedim. Tuvalet harici bir şey için kalkmadım. Birkaç gün sonra kan testi yaptırırsınız. Benim 7. Günde pozitif gelmişti.Sizin kanamanizin günü, yerlesme kanamasi zamanlari ile uyumlu. Ama benim transfer gunu dahil 4.gunde kahve leke geldi. O yüzden supheliyim
Ben oldukça yüksek miktarda progestan alıyorum. Ekstra bir şey vermediler sanırım o sebeple. Oksapar da kullanıyorum onu hiç kesmediler. Zaten corasprin ve oksaparın görevi farklı biri kırmızı kan hücreleri ile ilgili diğeri beyaz. Eczacı arkadaşım söylemiştiBen ecopirin kullanıyorum ama doktor kesmedi o ilaçı . İğne verdi 1 tane onu vurulunca kesildi kanama. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bu arada siz kullandınız mı acaba ?
Evet bendeki iğne de oksapar . Akşamları vuruluyorum 1 tane . Progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullanıyorum . Progestan iğne de kullanıyorum.Ben oldukça yüksek miktarda progestan alıyorum. Ekstra bir şey vermediler sanırım o sebeple. Oksapar da kullanıyorum onu hiç kesmediler. Zaten corasprin ve oksaparın görevi farklı biri kırmızı kan hücreleri ile ilgili diğeri beyaz. Eczacı arkadaşım söylemişti
Teşekkür ederin:)Bence dert etmemeye çalışın. Çok ayakta kalmayın. Ben o dönem yatakta yemek yedim. Tuvalet harici bir şey için kalkmadım. Birkaç gün sonra kan testi yaptırırsınız. Benim 7. Günde pozitif gelmişti.
Benim de benzer şekildeEvet bendeki iğne de oksapar . Akşamları vuruluyorum 1 tane . Progestan fitil sabah 2 akşam 2 kullanıyorum . Progestan iğne de kullanıyorum.
İnşallah yarın güzel haberler alırımBenim de benzer şekilde
Hamileyimİnşallah yarın güzel haberler alırım
Hayırlı olsun, tebrik ederim. Ara kanamamar artmadıkça normal dedi doktorum benimde bi kere kanamam oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı.Hamileyimdoktorum aradı değerim 416 çıkmış
Teşekkür ederimHayırlı olsun, tebrik ederim. Ara kanamamar artmadıkça normal dedi doktorum benimde bi kere kanamam oldu çok şükür bir sıkıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?