Merhaba benim de dondurulmuş transfer:) henüz olmadım az kaldı ama transferimin olmasına, 2. Adetim çok çok gecikmişti benim de, normal sanırım gecikmesi vücut oturtmaya çalışıyor her şeyi :)
Diğer konularda olacağı varsa olacaktır diye düşün bence , yine de tavsiyem erkenden kan değerlerine baktır zaten tüp bebek merkezleri istiyor, örnek veriyorum benim d vitaminim düşük çıktı ilaç kullanıyorum çünkü doğurganlığı etkiliyor. Bunun gibi şeylere dikkat edebilirsin zaman varken , bol su iç yürüyüş yap şimdiden alışkanlık olsun, beslenme için de bence yüzde 70 80 iyi beslenmeye çalış , ben de bazen çok iyi beslenmiyorum ama elimden geldiğince sulu yemek ev yemeği yiyorum , ekmeği tam çıkaramasam da azalttım , bence bu da bi şey, bir de paketli ürünlerde şeker şurubu oluyor onlar çok zararlı , tavsiyem canın bi şeyler çekerse abartmamak kaydıyla evde yap en azından içinde katkı maddesi olmaz :) yani benim fikirlerim böyle. Bu süreçte kendine çok daha iyi dikkat eden kadınlar var onlara hayranım yine de en önemlisi stres yapmamak , kendini deli gibi kısıtladığında mutsuz olacaksan da bi anlamı yok bence en güzeli kararında abartmadan bi düzen oturtmak:)