- 16 Ekim 2024
- 189
- 90
- 35
-
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
O an bence de çok duygulu o an gözüm doldu benimBen anestezi siz yaptırdım ama anestezi siz yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Embriyonun size transfer edildiği anı görürseniz daha çok motive olursunuz
Benimde çok ağrım oldu hatta progestan olan bölgeleri temizlediler canım o an o kadar yandı ki. Ama o transfer anını görünce herşeyi unuttum çok duygulu bir anAneztezili isteyen anestezili yaptırsın gerçekten ben çok acı çektim tekrar olursa kesinlikle anestezili isterim. Hiç böyle yorumlarla karşılaşmamıştım aslında rahat girdim vajinal muayene de sorun yaşamıyordum hatta smearda yaptırdım daha önce. Ancak artık spekulum metal miydi neydi bilmiyorum 15 dk sadece acı çektim sökerken bile çok canım acıdı. Neden böyle olduğu konusunda hiç bir fikrim yok
Benimde gözlerim doldu gerçekten hayatımda görebileceğim en duygusal anlardan biriO an bence de çok duygulu o an gözüm doldu benim
Bende ekrandan takip ettim sadece bitsin diye dua ettimBenimde çok ağrım oldu hatta progestan olan bölgeleri temizlediler canım o an o kadar yandı ki. Ama o transfer anını görünce herşeyi unuttum çok duygulu bir an
Peki sonuç ne oldu canım ?Ben vajinal muayene asla olamayan biriyim. Tüm takiplerim herşeyim karından ultrasondan yapıldı tabi süreç böyle olunca hoca direkt anastezili yaptı ki bende öyle istiyordum. Bu şekilde daha güzeldi benim için. Tek hemşireden tam transfer olurken video çeker misiniz dedim sağolsun çekmiş uyandığımda gördüm
Sonuç ne oldu canımAnestezisiz oldu acısız da oldu aynı zamanda acıdıysa da farketmedım çünkü ekrana kilitlenmiştim dua okuyordum embrıyoyu oraya koyuşunu görünce dedim aldın kuzularını :) yalnız mezhanem çok doluydu hemşire ultrason cihazını fazlaca bastırıyordu :) 5 dk demeden lavaboya gittim sonra uzandım :)
PozitifSonuç ne oldu canım
İlk evet canım , 35 yaşındayım, 2 genetiklim var , Senin genetikli miydi canım ? Yaş kaç ? Hamile misin doğdu mu canım ufaklıkSizin ilk deneme mi olucak yaş kaç :) kaç embriyo var :)
Yaş 31 yaşındayım genetik falan yaptırmadık 2 aralıkta transfer oldumİlk evet canım , 35 yaşındayım, 2 genetiklim var , Senin genetikli miydi canım ? Yaş kaç ? Hamile misin doğdu mu canım ufaklık
İkiz mi tek mi canımYaş 31 yaşındayım genetik falan yaptırmadık 2 aralıkta transfer oldum
İki embrıyo konuldu … bilmiyorum ki daha cumartesi günü öğrendık pozitif olduğunu kese falan yok daha ortadaİkiz mi tek mi canım
Doğrudur canım nasıl rahat edeceksen öyle yaptır İnşaAllah sağlıkla tutunsunDoktorum çok kasıldığım için öyle dedi bana sormadı biletransferde anestezi yaz dedi hemşireye
Amin canımmmm Amin Aminnn çok AminnnDoğrudur canım nasıl rahat edeceksen öyle yaptır İnşaAllah sağlıkla tutunsun
Kim doktorunuz?Detay vermediler ki , ben alttan muayenede zorlanıyorum diye doktorum öyle anesyezili yapalım dedi transferü
Pozitif canım 18 haftalığız şuanPeki sonuç ne oldu canım ?