Tüp bebek transferi anestezi ile yaptıran var mı ?

ben aşılamayı bile anestezili yaptırıyorum bi fenomende anestezili tüp bebek yaptırdı ikiz hamile şuan mesela

Evet ben anestezi ile yaptırdım nisanda, şükür bebeğim 6 günlük oldu bugün
Oy maşallah darısı başıma bana da dua edin lütfen şimdi doktordan çıktım ocakta transfer olucak nasipse , alttan muayenede zorlanıyorum diye doktorum Bülent bey anestezili dedi.. ama genellikle anestezi alınmıyor ya , merak ettim nasıl süreç ? Anestezi transfer nasıl geçiyor ,? Siz kendiniz mi istediniz anestizili

Evet kendim istedim.
Alttan muayene olabiliyorum ama transferden biraz korktum.
Çok rahat, gece belirli saatten sonra birşey yiyip içmiyorsunuz.
Transfer sabahı tekrar kan alıyorlar (eğer 6 ay içinde alınmadıysa).
Serum yerini açıyorlar sonrasını hatırlamıyorsunuz zaten Uyanınca bitmiş oluyor.
Biraz kendine gelince birşeyler yiyorsun sonra zaten eve geçiyorsun.

Ay bana da dua et canım lausa duası kabul olur

Ay bana da dua et canım lausa duası kabul olur
ben aşılamayı bile anestezili yaptırıyorum bi fenomende anestezili tüp bebek yaptırdı ikiz hamile şuan mesela
aaa ay içim rahatladı , transfer esnasında ters hareket yapmamak için mi

Ben anestezi siz yaptırdım ama anestezi siz yaptırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Embriyonun size transfer edildiği anı görürseniz daha çok motive olursunuz

Ben anestezi almadım, normal vajinal muayene gibi olmuyor acı hissetmiyorsunuz zaten iğne kadar ince ama uzun bir şeyle embriyoları gönderiyor, ekrandan görebiliyorsunuz ben görmüştüm çok farklı bir duyguydu

Ama merak ettiğim bir şey var,Transfer öncesi idrar kesesinin dolu olması gerekiyor anestezili olunca nasıl oluyormuş o?

Detay vermediler ki , ben alttan muayenede zorlanıyorum diye doktorum öyle anesyezili yapalım dedi transferü

Detay vermediler ki , ben alttan muayenede zorlanıyorum diye doktorum öyle anesyezili yapalım dedi transferü
Canım muayene gibi değil korkma sadece spekulum takılıyor ondan bende çok korkuyordum ama benim doktorumun o kadar hafifti ki eli hiç korkmadım yanş alttan hiç bi ağrı sızı Bişey olmuyor tabi ki yinede sizin tercihiniz bence gerek yok anesteziye 5 kez oldum transfer bu arada

Doktorum çok kasıldığım için öyle dedi bana sormadı bile transferde anestezi yaz dedi hemşireye

Senin kendin mi istedin canım
Ben vajinal muayene asla olamayan biriyim. Tüm takiplerim herşeyim karından ultrasondan yapıldı tabi süreç böyle olunca hoca direkt anastezili yaptı ki bende öyle istiyordum. Bu şekilde daha güzeldi benim için. Tek hemşireden tam transfer olurken video çeker misiniz dedim sağolsun çekmiş uyandığımda gördüm

Doktorum çok kasıldığım için öyle dedi bana sormadı bile transferde anestezi yaz dedi hemşireye
Canım muayenede kasılanları da benim doktorum anastezili yapıyordu diğer hastalardan biliyorum. Çünkü hiç o an kasılmamak rahat olmak gerekiyor ki bebek tutunsun çiş konusunu da hiç düşünme gece yatmadan normal bir bardak su iç gece boyu aldığın sıvı ile zaten sabaha idrar kesen doluyor. Oldu da dolmadı yetmedi anasteziliyken idrar torbasını dolduruyorlar. Benim tek korkum uyku anında hoca transfer yaparken çiş yaparsam diye korkuyordum meğer çok yapan varmış hemşire gülerek söylemişti. Doktor da canlı yayın yaparken bu konuyla ilgili konuşurken “şimdiye kadar çiş kaçıranların hepsi bebeği tuttu” dedi çok gülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…