Ankara Memorial Tüp Bebek

Herkese merhabalar 🤗 Eylül ayında prof.dr .Aygül demirola gittik tup bebek icin🌸 Ekimin 30unda iğne tedavisine başladık, kasimin 9 unda opu oldum. , 13 yumurta toplandi 11 i dolu 2 si boş çıktı, 9 tane döllendi 4.gune kadar hepsi gitti 4.gun de transfer oldum 6 tane doldurduklarıni söylediler 2 tanesi kalitesizmisti. 1 tanesi bana transfer ettiler ama tutmadı. Hersey cok güzel gidiyordu. Doktorumdan memnundum ama olmadi 😪 histereskopi yapmak istedi, 7 ocakta oldum. Rahim ici prp ve çizik attığını söyledi. 1 ay dinlenmek istedim bu ayki adetimde gidicem. Benim gibi Aygül demirola giden oldumu? Tedaviniz ne ile sonuclandi ?aynı merkeze gidip yazan olursa çok sevinirim🌸🤗
Bende 2 yıl önce başladım Aygül hocada 3 emriyom donduruldu histeroskopi önerdi yaptırıp bir ay dinlenip transfere gittik tutmadı, kalan iki embriyomu da bir dondurmuşlardı biraz ara verdik bu ay da o embriyolarımızı denedik ama yine tutmadı ve elimiz boş kaldık tekrar deneyelim diyorlar eski paketlerden uygularız falan ama maddiyatımız kalmadı güvenim de açıkcası çok büyük ümitlerle başlamıştım oraya ilk tercihimdi orası, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 😔

Bende 2 yıl önce başladım Aygül hocada 3 emriyom donduruldu histeroskopi önerdi yaptırıp bir ay dinlenip transfere gittik tutmadı, kalan iki embriyomu da bir dondurmuşlardı biraz ara verdik bu ay da o embriyolarımızı denedik ama yine tutmadı ve elimiz boş kaldık tekrar deneyelim diyorlar eski paketlerden uygularız falan ama maddiyatımız kalmadı güvenim de açıkcası çok büyük ümitlerle başlamıştım oraya ilk tercihimdi orası, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Merhaba ne yaptınız nerde devam ediyorsunuz tedaviye