• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Canım forumda araştırırken denk geldim mesajına.3. Gün dondurulan ya da transfer edilen embriyoların kaç hücreli idi? Ben 4 kere transfer oldum ilk üç transferim hep 2 tane 3. Gün embriyosu idi tutmadı. 4. Tuttu ama boş gebelik oldu ve kürtajla sonuçlandı (4. Transferde 6. Gün ve 3. Gün birlikte transfer edildiğinden hangisi tuttu bilmiyorum). Doktoru seviyorum ama benden hep 2 embriyo elde edilince havuzlama yapalım dedi.İlk ay 2 tane 3. Gün (5-6hücreli) , ikinci ay yine 2 tane 7-6 hücreli embriyo donduruldu.Eskiler gibi bunlar da tutmaz diye hiç transfer edesim 😞Allah tamamına erdirsin, hamile olduğum için soruyorum senin tutan ve dondurulan embriyolar kaç hücreliydi?
Bana hücre sayısı hiç söylenmedi. Doktorum tüm detayları aktarmadı bana sadece iyi kalite olduğunu bilmen yeterli demişti. Embriyologun dediği tek şey ikisi de iyi kalitedeydi ve ikisi de tuttu. Umarım bu sefer Allah yüzünüzü güldürür ve pozitifi görürsünüz.

Bana hücre sayısı hiç söylenmedi. Doktorum tüm detayları aktarmadı bana sadece iyi kalite olduğunu bilmen yeterli demişti. Embriyologun dediği tek şey ikisi de iyi kalitedeydi ve ikisi de tuttu. Umarım bu sefer Allah yüzünüzü güldürür ve pozitifi görürsünüz.
Teşekkürler cevabın için , 5 yıldır deniyorum yaş oldu 40. Oluşan embriyolar donduruldu, orta kalite, geçen yıllarda bana da transfer edilenler iyi kaliteydi tutmadı.Bu dondurulanlar hiç tutmaz gibi geliyor o yüzden. İyi kalite 3. Gün 8 hücreli oluyormuş, benim maalesef 5-6 hücreli. Yani zamanına göre gelişimi yavaş. Teşekkürler tekrardan. Güzel gebelikler dilerim 💐🌼

Teşekkürler cevabın için , 5 yıldır deniyorum yaş oldu 40. Oluşan embriyolar donduruldu, orta kalite, geçen yıllarda bana da transfer edilenler iyi kaliteydi tutmadı.Bu dondurulanlar hiç tutmaz gibi geliyor o yüzden. İyi kalite 3. Gün 8 hücreli oluyormuş, benim maalesef 5-6 hücreli. Yani zamanına göre gelişimi yavaş. Teşekkürler tekrardan. Güzel gebelikler dilerim 💐🌼
Hiç pes etmeyin, yaşı da düşünmeyin. Ben de 40 yaşındayım ve çok şükür oldu. Yeter ki inanmayı bırakmayın. Evet gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç, Allah herkesin yardımcısı olsun🙏 Çok teşekkür ederm, inşallah siz de en yakın zamanda mutlu haberler alırsınız

Tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Herkes sağlıkla evlatlarına kavuşsun hayırlısıyla inşallahh🥰🥳💐💕

24 yaşındayım
5 gün emriyosu 5aa
Bende pcos var eşimde morfoloji sorunu var yumurtalarım çatlamıyor
1.5 senedir 1 kere hamile kaldım kendiliğimden 10.haftada kalbi durdu ne yazıkki 😒 ilk denememiz olucak heyecan bastı kaş gündür ☺️
Canım eşinin morfolojisi kaçtı ? Sayı ve hız kaçtı acaba ? Ve baş anormalisi ne kadardı ? Çok soru sordum biliyorum ama bizdede morfoloji problemi varda ondan korkuyorum biraz 🥲

Allah Umuttepe yi bildiği yapsın vallahi sırf maddiyattan yüzünden tercih etmiştim , dediğin gibi bende aşılamadan sonra hemen ayağı kalktım ve zaten aşılamaları asistanlar yapıyor 🤷 aynen öyle hayırlısı böyle imiş Rabbim ol demeden olmuyor bişey dua etmekten başka bişey yapamıyorum sabahtan beri Rabbi yessir duasını okuyorum 🤲
Benim de aşılamalarım tutmadı. Tutanlar az zaten. İlk tüp bebek denememizde pozitifi gördük çok şükür. Allah Emek bey ve ekibinden razı olsun. Yüzlerce kişiyle uğraşıyorlar. Ben her konuda onları anlayışla karşıladım. Aşılama tüp bebek ayağa kalkıp kalkmamanın etkisi yok. Araştırın isterseniz. Yurtdışında hiç yatırmıyorlar. Ben tüp bebek sonrası ev işi de yaptım hemen işe de başladım. Koşu yürüyüş spor da yaptım. Sadece ağır iş yapma onun dışında transferi unut aklından çıkar dedi hemşireler bana. Uzun yola gitmek isteyen vardı. Gidebilirsin dediler mesela. Allah nasip ederse zaten oluyor.

Benim de aşılamalarım tutmadı. Tutanlar az zaten. İlk tüp bebek denememizde pozitifi gördük çok şükür. Allah Emek bey ve ekibinden razı olsun. Yüzlerce kişiyle uğraşıyorlar. Ben her konuda onları anlayışla karşıladım. Aşılama tüp bebek ayağa kalkıp kalkmamanın etkisi yok. Araştırın isterseniz. Yurtdışında hiç yatırmıyorlar. Ben tüp bebek sonrası ev işi de yaptım hemen işe de başladım. Koşu yürüyüş spor da yaptım. Sadece ağır iş yapma onun dışında transferi unut aklından çıkar dedi hemşireler bana. Uzun yola gitmek isteyen vardı. Gidebilirsin dediler mesela. Allah nasip ederse zaten oluyor.
Ondan değil mesela benim sol tüpüm hsg de tıkalı gözüküyor Muş ben onunla 2 aşılama ve tüp Bebek olmak üzereydim tüp Bebeğe devam ederken cetrotide alerjim oldu diye günlük 350 -350 ve 500 doz gonalf oldum ben üstüne pcr testim pozitif geldi iptal ettik konak Şeyma hocaya geçtim Mart'ta hemen rahim filmimi görür görmez transfer den önce bunu yenilememiz lazım sol tarafın tıkalı gözüküyor başarı şansımızı düşürür kataterle açtılar solumu ve yeni çekildiğim hsg de polip de çıktı 3 tane bunlar gebeliğe engel şeyler eğer ki Umuttepe de transfer olsaydım ve negatif olduğunda sebebini dahi bilemiyecektim o yüzden ben kendi adıma memnun kalmadım ama ona bakarsan benim kendi öz abimlerin oradan İkizler ri var cetrotide alerjim den kaynaklı opu yu erken yapmak yerine alerji hapı vermek aklına gelmedi ama konakta ki doktor um alerji hapı verdiği için kızarma dı bile iğne yeri

400 TL oldu şuan. Ama 15 günde bir alıyor. Örneğin aynı hafta üç dört kez gittiğim oldu tek muayene parası verdim. İmkanınız varsa Şerife hoca gerçekten alanında iyi bir doktor.
Merhaba tebrik ederim gebeliğinizi. Biz de bu ay Şerife hoca ile başlayacağız tüp bebeğe. Meraklı ve heyecanlıyız. Sizin süreciniiz nasıldı? Tüp bebek mi yaptırdınz

bazı kişilerde hiç belirtide olmayıp pozitif olanda çok var onuda biliyoruz ama insan belirti arıyor işte:) benimde 6 tane daha var 5.gün embriyosu 4 ü çok çok iyi kalite 3 ü iyi kalitedeydi bende merak ediyorum tutmazsa 2 tane transfer eder mi diye benim doktorum gerçekten çok iyi çok memnunum banada inatla 1 tane koydu olucak dedi hep. yaşımdan dolayımı benimde bilemem mecidiye köy mehmet koç a gidiyorum özel muahanesi var ama anlaşmalı hastanesi kolon hastanesi orda aldum transferi sen nereye gidiyosun?
Merhaba bende mehmet koç a gidiyorum
Şişli kolan da toplama oldu muhtemelen transfer de orada olur.
Kendisinden cok memnunum bende de 1 embryo ya inat ediyor benimde yumurtalarin kalitesi iyi dedi yaşım daha 32 ondan tek ile başlayalım dedi ilk defa olacak sizin sonuç ne oldu

Alle hakkında o kadar kötü şeyler okudum ki eledim direk orayı şişli Memorial var Medical Park var bide bildiğim bilmiyorum ki hiç napsam tabi bütçe de önemli tutup Medical Park bana işlemler için sadece 20 bin derse yapamam orada 😬
Sosyal medyanın büyüsüne kapılıp tam 1yıl alle klinik furkan kayabaşoğlu yorumları okudum insanın bazen basireti bağlanıyor bu kadar negatif yorumla inat ettım ya adama içim ısındı gidicem dedim hiç bir sorun yok gider gitmez bana tüp bebek yapalım yaaaa dedi şok oldum daha yaşım küçük ne tüpü aradan 3yıl gectı karar verdık tamam dedım yıne furkana gıdıcem okadar abi gibi içten davranıyorkı baslamadan önce güzel taktik insanın gözü sonradan açılıyor:) tüp bebek sürecini okeyledim ondan sonra asistanlarıyla muhattapsınız furkan bey yok arada gelır serkan bey var muaynenızı o yapar sğrec yeterınce stresli değilmiş gibi bide hikayenızı bile bilmeyen baska doktorla muhattap olmak zorunda bırakılırsınız ben sen varsın dıye 25 bin tl ödedim sırf bu sürece neyse benim basiretim bağlandı ya karsımdakıde doktor sonucta herkese yapılan transfer öncesi kan tahlılı banada yapılcak dıye dusunup sormak aklıma gelmedı.transfer gunune karar vermeden asıstanı sızı bıde ikna odasına alınmıs gıbı gel transfer yapmadan tekrar yumurta toplayalım 2.sefer ıcın ugrasmayalım sansın artsın.. pardonda belkı ılk seferde tutucaktı neden 2.sefer daha ortada bişey yokken aynı süreci yaşıyım hersey ticari düşünülüyor işte görün demiyolarkı okadar pozıtıf pasladıgım yolu kendı cıkarları ıcın oyle negatıfe döndürdüler ki tabiki gebelık olusmadı sonrasında ben kendı kendımı gıttım kan degerlerıme baktırdım kn depolarım bitmiş d vıtamınım cok düşük folat düşük zaten kan değerlerime bakılsa transfer ertelenebilirdi tutmıcagı bellıymıs yanı bu sebeble kendilerine verdiğim 25bin tl çöpe gitmiş oldu benim için kul hakkına girmek çok kolay zaten dernek kurmus sureklı tatılde doktorlugu bırakır yakında işte son enkazlarından biri oldum geçirenler saolsun

Sosyal medyanın büyüsüne kapılıp tam 1yıl alle klinik furkan kayabaşoğlu yorumları okudum insanın bazen basireti bağlanıyor bu kadar negatif yorumla inat ettım ya adama içim ısındı gidicem dedim hiç bir sorun yok gider gitmez bana tüp bebek yapalım yaaaa dedi şok oldum daha yaşım küçük ne tüpü aradan 3yıl gectı karar verdık tamam dedım yıne furkana gıdıcem okadar abi gibi içten davranıyorkı baslamadan önce güzel taktik insanın gözü sonradan açılıyor:) tüp bebek sürecini okeyledim ondan sonra asistanlarıyla muhattapsınız furkan bey yok arada gelır serkan bey var muaynenızı o yapar sğrec yeterınce stresli değilmiş gibi bide hikayenızı bile bilmeyen baska doktorla muhattap olmak zorunda bırakılırsınız ben sen varsın dıye 25 bin tl ödedim sırf bu sürece neyse benim basiretim bağlandı ya karsımdakıde doktor sonucta herkese yapılan transfer öncesi kan tahlılı banada yapılcak dıye dusunup sormak aklıma gelmedı.transfer gunune karar vermeden asıstanı sızı bıde ikna odasına alınmıs gıbı gel transfer yapmadan tekrar yumurta toplayalım 2.sefer ıcın ugrasmayalım sansın artsın.. pardonda belkı ılk seferde tutucaktı neden 2.sefer daha ortada bişey yokken aynı süreci yaşıyım hersey ticari düşünülüyor işte görün demiyolarkı okadar pozıtıf pasladıgım yolu kendı cıkarları ıcın oyle negatıfe döndürdüler ki tabiki gebelık olusmadı sonrasında ben kendı kendımı gıttım kan degerlerıme baktırdım kn depolarım bitmiş d vıtamınım cok düşük folat düşük zaten kan değerlerime bakılsa transfer ertelenebilirdi tutmıcagı bellıymıs yanı bu sebeble kendilerine verdiğim 25bin tl çöpe gitmiş oldu benim için kul hakkına girmek çok kolay zaten dernek kurmus sureklı tatılde doktorlugu bırakır yakında işte son enkazlarından biri oldum geçirenler saolsun
Alle gerçekten ticarethane mantığı ile ilerliyor çok kötü yorumlar okudum, genelde her yerde asistanlar üzerinden ilerliyor kalan bilgilendirme ama beni hiç başka doktor muayene etmedi bugüne kadar izmit Konak hastanesine gidiyorum ben İstanbul tüp Bebek merkezinin 2. Ayağı aret kamerin merkezi burası da ve ilgileri gayet iyi Medical parkların Memorial ve bahçeci gibi kliniklerin şöhret oranı daha yüksek olduğu için insan ister istemez çekiliyor oralara, inan ki çok büyük hak yemişler insanın umudu parası 2 tğrlğ de çok zor süreçler o iğneleri olmak acıları yaşamak olacak diue Umut edip sonunu hüsran görmek kolay şeyler değil ve bunu para uğruna körleme bir şekilde yapmak bizler için gerçekten hayal kırıklığı 25 bin az mı bu devirde para biriktirmek hiç kolay değil hele de tek maaşsa birde kira varsa Allah yardım etsin birikmez bile zaten para falan normalde tüp bebek öncesi detaylı bir kan testi isteniyor şuan ben yeni bir tedavi ye başlıyorum istedikleri kan testi listesini atarım hatta sadece kadın değil erkek den de alıyorlar onun kan değerlerine de bakılıyor şuan 11150 TL gibi bir vitamin e başlattı mesela bana 2 ay kullanıcam ön hazırlık böyle şeyler önemli ama işte güya meşur herkes ona gidiyor yaptıkları şeylerin acemiliğine bak kime güvenip kendimizi ve paramızı teslim edicez biz dediğin gibi doktor diyorsun bir bildiği vardır diyorsun ne manaaa daha ilk transfer i yapmadan tekrardan yumurta toplamak bu kadar inançları Yok demekki tutacağına dair Allah sana sabır ve kolaylık versin cidden ama Yeni bir seçimde en çok kötü yorumları oku bence bu seçim yaparken daha gerçekçi oluyor

Alle gerçekten ticarethane mantığı ile ilerliyor çok kötü yorumlar okudum, genelde her yerde asistanlar üzerinden ilerliyor kalan bilgilendirme ama beni hiç başka doktor muayene etmedi bugüne kadar izmit Konak hastanesine gidiyorum ben İstanbul tüp Bebek merkezinin 2. Ayağı aret kamerin merkezi burası da ve ilgileri gayet iyi Medical parkların Memorial ve bahçeci gibi kliniklerin şöhret oranı daha yüksek olduğu için insan ister istemez çekiliyor oralara, inan ki çok büyük hak yemişler insanın umudu parası 2 tğrlğ de çok zor süreçler o iğneleri olmak acıları yaşamak olacak diue Umut edip sonunu hüsran görmek kolay şeyler değil ve bunu para uğruna körleme bir şekilde yapmak bizler için gerçekten hayal kırıklığı 25 bin az mı bu devirde para biriktirmek hiç kolay değil hele de tek maaşsa birde kira varsa Allah yardım etsin birikmez bile zaten para falan normalde tüp bebek öncesi detaylı bir kan testi isteniyor şuan ben yeni bir tedavi ye başlıyorum istedikleri kan testi listesini atarım hatta sadece kadın değil erkek den de alıyorlar onun kan değerlerine de bakılıyor şuan 11150 TL gibi bir vitamin e başlattı mesela bana 2 ay kullanıcam ön hazırlık böyle şeyler önemli ama işte güya meşur herkes ona gidiyor yaptıkları şeylerin acemiliğine bak kime güvenip kendimizi ve paramızı teslim edicez biz dediğin gibi doktor diyorsun bir bildiği vardır diyorsun ne manaaa daha ilk transfer i yapmadan tekrardan yumurta toplamak bu kadar inançları Yok demekki tutacağına dair Allah sana sabır ve kolaylık versin cidden ama Yeni bir seçimde en çok kötü yorumları oku bence bu seçim yaparken daha gerçekçi oluyor
Kesinlikle öyleee dediğin gibi kul hakkındanda korkmuyorlar imanları para olmuş 6yıldır evlat hasreti yaşıyoruz zaten herşey zor değilmiş gibi birde güven sağlayıp başta okadar babacan tavırlarla senı tavlıyorlarkı neyse iyi bir ders oldu bana işte tekrar ceseretimi toplayabilirsem bu yola yenıden başlıcam❤️

Kesinlikle öyleee dediğin gibi kul hakkındanda korkmuyorlar imanları para olmuş 6yıldır evlat hasreti yaşıyoruz zaten herşey zor değilmiş gibi birde güven sağlayıp başta okadar babacan tavırlarla senı tavlıyorlarkı neyse iyi bir ders oldu bana işte tekrar ceseretimi toplayabilirsem bu yola yenıden başlıcam❤️
Para olduğu takdirde cesaret bir şekilde oluyor yaa umarım kısa zamanda tekrar başlarsın önümüzdeki ay 2. Ye başlıyorum bende herşey e rağmen devam etmek ve inancımızı sağlam tutmak zorunda yız😊🥰

Merhabalar ben de orada tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordum araştırırken mesajınızı gördüm. Fiyat konusmadık reglinin 1. günü gidip konusacaktık... 25 bin lira demişsiniz bu fiyat 2022 de miydi? Ben 50 binden fazla olur diyordum da ondan soruyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim sevgiler 💖

Canım nasılsın arada girip bakıyorum ozmut ozmut ve sana 🌺
Ozmut uzun zamandan beri girmiyor hala başlamadı sanırım ama ben başladım pazartesi günü opu oldum p yumurtam toplandı 8 tanesi olgun çıktı bugün 3. Günü ve hepsi devam ediyor adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için 🤭🥰

Kızlar merhaba pgt li tüp bebek önerldi..tüp bebek süreci nasıl baslıyor yani dr a gittik ilk muayene sonra nasıl ilerliyor süreç şehir dısında olacak bizim ne kadar orada kalmamız gerekiyor mesela

Kızlar merhaba pgt li tüp bebek önerldi..tüp bebek süreci nasıl baslıyor yani dr a gittik ilk muayene sonra nasıl ilerliyor süreç şehir dısında olacak bizim ne kadar orada kalmamız gerekiyor mesela
Pgt süreci toplanmadan sonra başlıyor zaten ama o konu hakkında pek bilgim yok ama süreç adetin 5. Günü başladım ben tahmini bi 10 kadar sürüyor süreç doktorunun seni kontrole çağırmasına bağlı ben 3 kere kontrol oldum sonra adetimin15.günü opu oldum ama bu süreler ve kontrol sayısı kişiden kişiye değişebilir

Çok geçmiş olsun ben de adı geçen hekime tüp bebek görüşmesi için gittim ve daha ilk gidişimde anladım hayır gelmeyeceğini. Başka hekime devretmesi, ultrasound çekilirken ki hijyen koşulları, asistanlarının tavırları bir görüşmede soğuttu. Hekime birşey sormak istediğinizde asla ulaşamıyorsunuz bu inanılmaz negatif birşey bence. Şuan Prof Dr Engin Oral’la tüp bebek tedavime başladım ve çok memnunum. Tüp bebek tedavisine başlayan insanların psikolojisinin anlaşıldığı çok güzel proaktif bir ekibi var hocamın. Allah bu konudan umut bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Back
X