TÜP BEBEK TRANSFER SÜRECIMIN 8.GÜNÜNDEYIM

Kubranur A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
15
28
26
Merhabalar :)
Ilk tüp bebek sürecimin transfer sonrasi 8.günundeyim.Dondurulmuş 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Çatlatma ignesi va kullanmadım transferde.Beta hcg test günüm 12 mart ama meraktan dün ve bugün erken gebelik testi yaptım. 4 gündür ciddi şekilde bel ağrısı yaşıyorum,ve kasiklarimda adet sancısı gibi sancılar var.
Test 1-7.gün, test 2-8.gün de yapıldı(transfer günüm 28şubat) acibadem maslakta yaptırdım. silik bi cizgi çıktı sizce sonuç??

Eklentiler

• IMG-20240306-WA0002.jpg
    IMG-20240306-WA0002.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.107
Son düzenleme:
Doktorum şöyle söyledi bizde sorun çıkmasa da sperm yumurta birleştikten sonra embriyo oluşma esnasında kromozom hatası verebiliyor dedi o yüzden her embriyoya pgt yapıldı
Doktorum şöyle söyledi bizde sorun çıkmasa da sperm yumurta birleştikten sonra embriyo oluşma esnasında kromozom hatası verebiliyor dedi o yüzden her embriyoya pgt yapıldı
embryo kromozom analizi yapılıyor anladığım kadarıyla yumurta toplama işlemi 1 defamı yaptırdınız siz bize iki defa yaptırmamız önerildi

embryo kromozom analizi yapılıyor anladığım kadarıyla yumurta toplama işlemi 1 defamı yaptırdınız siz bize iki defa yaptırmamız önerildi
Evet embriyolara kromozom analizi yapılıyor
Benim yumurta sayım fazlaydı o yüzden 1 toplama yapıldı.Size havuz yöntemi önermiş olabilirler
Ama benim ilk analizde 7 taneden hiç sağlıklı gelmedi.2. Denemede 2 tane geldi çok şükür

Evet embriyolara kromozom analizi yapılıyor
Benim yumurta sayım fazlaydı o yüzden 1 toplama yapıldı.Size havuz yöntemi önermiş olabilirler
Ama benim ilk analizde 7 taneden hiç sağlıklı gelmedi.2. Denemede 2 tane geldi çok şükür
evet canım bize havuz yöntemi önerdiler yani aynı fiyata çalışıyorlar sadece yumurta toplama 2 defa

evet canım bize havuz yöntemi önerdiler yani aynı fiyata çalışıyorlar sadece yumurta toplama 2 defa

Merhaba cnm amh değerin kaç? Havuz yöntemi ve diğer ücretler için ne fiyat aldın acaba ?

Bende dün hazırsanız başlayalım dedi doktor fiyattan sonra biz baslayamayacagimiza karar verdik çok yüksek geldi bize. Toplama transfer 62000 ilaçlar iğneler 40-50.000 tutacak diye beklerken biz havuz yapacağım dedi doktor ve prp havuz içinde kaç ay sürer belirsizmis 39.000 tl istediler her toplama için. Prp fiyatını bilmiyorum o da bi 20-30.000 civarı vardır. Yani toplamda sanırım 250.000 civarı 300 u de bulabilir tutuyormuş

Benim amh 003 😢 kritik noktadayım doktor sizden maksimum 2 yumurta çıkar o da içi dolu da olmayabilir 3.yumurta çıkmaz dedi. Eşime fiyat çok yüksek geldi başlayamıyorum malesef bu ayda doktorun uygun gördüğü durumda yumurtalarım ama para sıkıntısı yüzünden kaldı bizim

Merhaba cnm amh değerin kaç? Havuz yöntemi ve diğer ücretler için ne fiyat aldın acaba ?

Bende dün hazırsanız başlayalım dedi doktor fiyattan sonra biz baslayamayacagimiza karar verdik çok yüksek geldi bize. Toplama transfer 62000 ilaçlar iğneler 40-50.000 tutacak diye beklerken biz havuz yapacağım dedi doktor ve prp havuz içinde kaç ay sürer belirsizmis 39.000 tl istediler her toplama için. Prp fiyatını bilmiyorum o da bi 20-30.000 civarı vardır. Yani toplamda sanırım 250.000 civarı 300 u de bulabilir tutuyormuş

Benim amh 003 😢 kritik noktadayım doktor sizden maksimum 2 yumurta çıkar o da içi dolu da olmayabilir 3.yumurta çıkmaz dedi. Eşime fiyat çok yüksek geldi başlayamıyorum malesef bu ayda doktorun uygun gördüğü durumda yumurtalarım ama para sıkıntısı yüzünden kaldı bizim
Merhaba devlet hastanesinde yaptırabiliyorsanız onu araştırsanız. Sanırım amh düşük olunca devlette hakkınız oluyor. Sadece ilaç parası ödersiniz ?

Merhabalar :)
Ilk tüp bebek sürecimin transfer sonrasi 8.günundeyim.Dondurulmuş 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Çatlatma ignesi va kullanmadım transferde.Beta hcg test günüm 12 mart ama meraktan dün ve bugün erken gebelik testi yaptım. 4 gündür ciddi şekilde bel ağrısı yaşıyorum,ve kasiklarimda adet sancısı gibi sancılar var.
Test 1-7.gün, test 2-8.gün de yapıldı(transfer günüm 28şubat) acibadem maslakta yaptırdım. silik bi cizgi çıktı sizce sonuç??
Hayırlı olsun bende bülent b.3 yoldan fazla tedavi gördüm yapışıklık var dediler 3 kez histerskopi oldum.rahim inceliği var dediler kök hücre oldum.7 embriyodan genetik taramadan 3 saglıklı geldiler.tek tek transfer yaptı.kendiliğinden hamileliklerim vardı kalp atışı duruyordu tekrarlayan gebelik kayıplarım olduğu için tek tek transfer yaptılar.3.transferimde kesin gözüyle tutacak diyordu tutmadı.sonra 4 ay ara vermek zorunda kaldım yurt dısında mecburi Türkiye’ye gelemedim o esnada yine kendiliğinden hamile kaldım.ama bilmiyorduk tedavi için Türkiye’ye geldim bana tüp bebeğe en baştan başlıcaz dediler adetli gelmen gerekiyor dediler bende 2 hafta önce adet olduğumu sanıyordum climen istedim bir an önce adet olmak için hemşirem climen yazdı aldım.ama baktım lekelenmelerim bi türlü geçmiyordu bende bulunduğum şehirdeki Acıbadem gittim 7haftalık hamile olduğumu öğrendim direk hemşiremi aradım geleyim bülent hoca baksın hamileymişim iyiki climeni kullanmadım adet olmak içindi.bana dedikleri hoca normal gebeliklere bakmıyor şaka gibi hastasıyım ama beni kabul etmediler sonra bebeğimin kalp atışları durdu şimdi ise hangi doktora gidecegim bilmiyorum kararsızım tekrar Bülent’e gitcem bakayım ne dicek beni üzen beni muane etmemesi bu kadar yolluk hastası olmama rahmen

Merhaba sizinle sürecimiz aynı gidiyor sanırım Bülent’ tıraşta histerekopi oldum spiral takıldı 2 ay kaldı onu çıkardılar film çekildim şimdi rahim hazırlık sürecine başladık Nisan 7 de lucrin siye bir iğne verdiler onu yap iki haftaya rregl olacaksın 2 yada 3. Günü gel dediler gelmeden öncede kan tahlili istediler b 12 d vitaminine falan bakacaklar

X