- 8 Mart 2023
- 30
- 1
- 27
- Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR
13 gün oldu transferi olalı erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün sonra dediler kan içinZaten onca gün sonra kan testi vermeniz gerekmiyor mu?
15 gün sonra dediler kan için idrar testi yaptım bu sabah ama maalesef negatif çıktı12.gün kan vermeliydiniz zaten, doğumumu bekliyorsunuz ben 5 gün zor dayandım, sizde peygamber sabrı var maşallah
Çok ilginç, genelde 9. Yada 12. Gün isterler. Siz yinede kan verene kadar ilaçlarınızı bırakmayın15 gün sonra dediler kan için idrar testi yaptım bu sabah ama maalesef negatif çıktı
Hafta sonu geçsin pazartesi kan vercem o zamana kadar adet olmazsam eğer tabiÇok ilginç, genelde 9. Yada 12. Gün isterler. Siz yinede kan verene kadar ilaçlarınızı bırakmayın
Erken olur da çıkmaz moralim bozulur diye erken yapmak istemedim ama yine de çıkmadı pazartesiye kadar adet görmezsem kan vercem pazartesi12.gün kan vermeliydiniz zaten, doğumumu bekliyorsunuz ben 5 gün zor dayandım, sizde peygamber sabrı var maşallah
Bende hep transferden sonra 14. Günü kan testine gittim doktorum öyle gün vermişti kaçıncı gün embriyosu olmasına göre durum değişir tabiÇok ilginç, genelde 9. Yada 12. Gün isterler. Siz yinede kan verene kadar ilaçlarınızı bırakmayın
Umudunuzu yitirmeyin idrarda negatif kanda pozitif gören çok insan oluyor dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allahın izniyleErken olur da çıkmaz moralim bozulur diye erken yapmak istemedim ama yine de çıkmadı pazartesiye kadar adet görmezsem kan vercem pazartesi
Üçüncü gün embriyosu benimki bu sabah da test yaptım yine çıkmadıBende hep transferden sonra 14. Günü kan testine gittim doktorum öyle gün vermişti kaçıncı gün embriyosu olmasına göre durum değişir tabi
İnşallah öyledir ama bu sabah da tet yaptım yine çıkmadı artık sanmıyorumUmudunuzu yitirmeyin idrarda negatif kanda pozitif gören çok insan oluyor dilerim güzel sonuçlar alırsınız Allahın izniyle