- 22 Temmuz 2024
- 12
- 5
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs ağrınız ve hassasiyetiniz tedavi sürecinde iğnelerden de oldu mu acaba?Merhabalar, transferin 6. günündeyim ilk transfer kasık ağrılarım, göğüslerde hassasiyet, hazımsızlık, gibi şeyler var ama bu sanırım progestanın etkiside olabilir test günü 26 sı. Bu belirtiler sadece ilaç kaynaklı mıdır bu şikayetleri yaşayıp negatif sonuç alan var mı?
evet nisan ayındaki transferimde herseyi yasadım , bel ağrısı baş dönmesi de dahil hepsi ilaçların yan etkileriMerhabalar, transferin 6. günündeyim ilk transfer kasık ağrılarım, göğüslerde hassasiyet, hazımsızlık, gibi şeyler var ama bu sanırım progestanın etkiside olabilir test günü 26 sı. Bu belirtiler sadece ilaç kaynaklı mıdır bu şikayetleri yaşayıp negatif sonuç alan var mı?
Yüksek hormon alındığı için ondan kaynaklı diye düşünüyorum ama bugünde geçti o şikayetlerimGöğüs ağrınız ve hassasiyetiniz tedavi sürecinde iğnelerden de oldu mu acaba?
Buradaki yorumları görünce test yaptım idrarda ama çok silik bişey çıktı doğru olmayabilirde tabievet nisan ayındaki transferimde herseyi yasadım , bel ağrısı baş dönmesi de dahil hepsi ilaçların yan etkileri
umarım sonuç pozitif olur ama belirti aramayın , ne olumlu ne olumsuz bişey ifade etmiyo
Çok geç yaptım bile :) net değil amaBence belirti aramayın hepsi psikolojik... Test gününüzü bekleyin erkenden de test yapmayın
inşallah artarak ilerler çok çok sevındımBuradaki yorumları görünce test yaptım idrarda ama çok silik bişey çıktı doğru olmayabilirde tabi
Amin hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşaAllahilaçlardan kaynaklı olabilir. hiç belirti aramayın bence. benim de transferimin 9. günü. hiç belirti aramıyorum kendimi dinlemiyorum açıkçası. Bu 4. tüp bebek denememiz. ilk denemelerde göğüslerde siskinlik ara ara kasık ağrısı batmasi bel ağrısı bende yaşadığım için bunları belirti sanıyordum. herkesin bünyesi farklıdır gerçi. belki de sizin tutunduğu için oyledir bilemeyiz. 2 gün önce adet olacağım sandim korktum uzandım ayaklarımın altına 2 minder koydum yarim saate geçti bir daha olmadı. onun haricinde benim de kasiklarim da ara ara batma oluyor ama kendimi kaptırmamak için üstüne düşmüyorum artık. allahim insallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. insallah hayirlisiyla pozitifi görürsünüz
Çok silik arka fonda testin kendi görüntüsüde olabilir pozitif gibi yorumlamadım sonra üzülmeyeyim diyeinşallah artarak ilerler çok çok sevındım
içini söküp baksaydınız :) erken gebelik testi miÇok silik arka fonda testin kendi görüntüsüde olabilir pozitif gibi yorumlamadım sonra üzülmeyeyim diye
Amin inşallahAmin hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşaAllah
Ocak ayında negatif denemem oldu bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı mide bulantısı bile hissettim ama sonuç negatif, bu transferimde hiç kulak asmadim hep ilaclarin etkisi diye kendimi dizginledim hiç belirti yaşamadım neredeyseMerhabalar, transferin 6. günündeyim ilk transfer kasık ağrılarım, göğüslerde hassasiyet, hazımsızlık, gibi şeyler var ama bu sanırım progestanın etkiside olabilir test günü 26 sı. Bu belirtiler sadece ilaç kaynaklı mıdır bu şikayetleri yaşayıp negatif sonuç alan var mı?
Bu denemeniz nasıl sonuçlandı pekiOcak ayında negatif denemem oldu bütün belirtileri yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı bacak ağrısı mide bulantısı bile hissettim ama sonuç negatif, bu transferimde hiç kulak asmadim hep ilaclarin etkisi diye kendimi dizginledim hiç belirti yaşamadım neredeyse
Bugün öğrendim pozitifBu denemeniz nasıl sonuçlandı peki
Harika bir haber Allah hayırlı etsin inşaAllahBugün öğrendim pozitif
Çok teşekkür ederim rabbim size de yaşatsın bu sevinci inşallahHarika bir haber Allah hayırlı etsin inşaAllah
Amin bekleyen herkese müjdeli haber almayı nasip etsin inşaAllahÇok teşekkür ederim rabbim size de yaşatsın bu sevinci inşallah
Yumurta toplanınca bu göğüs ağrısı hassasiyeti geçiyor mu? Doktorum bana bir kaç gün önce tarlusal günde 3 kere başlattı hayatım da ilk defa bu ilacı kullandım. Adet gecikmesi yapmaz değil mi? Bu haptan hassasiyet oldu diye düşünüyorumYüksek hormon alındığı için ondan kaynaklı diye düşünüyorum ama bugünde geçti o şikayetlerim