- 22 Temmuz 2024
- 12
- 5
- 39
Beta 215 değerle pozitif Rabbim herkese nasip etsin benim için zor bir süreçtiAmin bekleyen herkese müjdeli haber almayı nasip etsin inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta 215 değerle pozitif Rabbim herkese nasip etsin benim için zor bir süreçtiAmin bekleyen herkese müjdeli haber almayı nasip etsin inşaAllah
Çok sevındım sizin adınıza bende de aynı belirtiler var ayın 6sı test günüm ınsallah hayırla pozitif olur benımdeBeta 215 değerle pozitif Rabbim herkese nasip etsin benim için zor bir süreçti
Hangi belirtiler var sizde? Benim de 6 si test günümÇok sevındım sizin adınıza bende de aynı belirtiler var ayın 6sı test günüm ınsallah hayırla pozitif olur benımde
Hangi belirtiler var sizde? Benim de 6 si test günü
Rahim ara ara batma ve adet olmadan önceki o ağrılar .ilk günde bel ağrım olmustuHangi belirtiler var sizde? Benim de 6 si test günüm
Hmmm. Benim de belirgin batmalar vardı 7. Ve 8. Günde adetin ilk günü olan aşırı ağrıdan vardı. Bugün hepsi kayboldu ama hiçbişey yokRahim ara ara batma ve adet olmadan önceki o ağrılar .ilk günde bel ağrım olmustu
Ne zaman transfer oldunuz? Ben 29una oldum test günüm benimde 6agustosHmmm. Benim de belirgin batmalar vardı 7. Ve 8. Günde adetin ilk günü olan aşırı ağrıdan vardı. Bugün hepsi kayboldu ama hiçbişey yok
, tedirginim biraz
25 inde transfer oldum, transfer gününü saymıyoruz, buna göre 12.gün test yapmak söylendiNe zaman transfer oldunuz? Ben 29una oldum test günüm benimde 6agustos
Bana dr bey 8. 9.gun dedı test için .biraz erken gibi ama demekkı çıkabiliyor. Heyecanla bekliyorum idrar testi yapmamak için tutuyorum kendımı25 inde transfer oldum, transfer gününü saymıyoruz, buna göre 12.gün test yapmak söylendi
Ben de aynı yapmamak için zor duruyorum vallaBana dr bey 8. 9.gun dedı test için .biraz erken gibi ama demekkı çıkabiliyor. Heyecanla bekliyorum idrar testi yapmamak için tutuyorum kendımı
Hadı dayanalım şunun şurası ne kaldıBen de aynı yapmamak için zor duruyorum valla
Valla mecbur dayanıcam eşim istemiyo idrar testi yapmamı memlekete gelirken evdeki testlerden yanımda getirmiştim ne olur ne olmaz yaparım diye aldı attı hepsini sanki çıkıp alamicamHadı dayanalım şunun şurası ne kaldı
O zaman hiç yapma bekleyelım görelimValla mecbur dayanıcam eşim istemiyo idrar testi yapmamı memlekete gelirken evdeki testlerden yanımda getirmiştim ne olur ne olmaz yaparım diye aldı attı hepsini sanki çıkıp alamicam
İkinci teste iki katı geldi ama bugün biraz ağrı ile kanama oluştu yarın tekrar test vereceğim inşaAllah transferin19. günü henüz kese için ultrasona girmedimÇok sevındım sizin adınıza bende de aynı belirtiler var ayın 6sı test günüm ınsallah hayırla pozitif olur benımde
Yerleşme kanaması olabilir bence. Beta laf güzel yükseliyorsa endıselenmeyın iyi olur ınsallahİkinci teste iki katı geldi ama bugün biraz ağrı ile kanama oluştu yarın tekrar test vereceğim inşaAllah transferin19. günü henüz kese için ultrasona girmedim
Bende 29 unda transfer oldum bugün 6. Gün idrar testi yaptımNe zaman transfer oldunuz? Ben 29una oldum test günüm benimde 6agustos
İnşaAllah bakalımYerleşme kanaması olabilir bence. Beta laf güzel yükseliyorsa endıselenmeyın iyi olur ınsallah
Bende 29 unda transfer oldum bugün 6. Gün idrar testi
Birsey bellı oldu mu bende yapmamak için zor duruyorum