Tüp bebek transfer sonrası

Htcorcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
28
12
3
30
Merhaba arkadaşlar dün tüp bebek transferi oldum aşırı derece gaz ve şişkinliğim var bu normal mi başka ağrım sızım yok böyle olan var mı bı de tutması için neler yapabilirim tutan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Taze taransfer ise şişkinlik olabilir..onun dışında yediklerinizden galiba. Kabız olmamaya özen gösterin bunun çok önemli oldgunu düşünüyorum , ilk üç gün dinlenin sonra normal hayata kendinizi yormadan dönebilirsiniz. Çay azaltın,kahve bitki çayı vs içmeyin . Çiğ kabak çekirdeği iyi geliyor ilaclarinizi zamanında alın inşallah pozitif pozitif haberlerle sonuçlanır

Gaz ve şişkinlik genel yan etkilerden. Birkaç gün içinde geçecektir

Bugunde benim transferim oldu canim bendede ayni sekilde gaz sikayetim basladi , karin sisligim ve asiri kasik agrilarim insallah Tutunmasina yardimci olur Allahim gönlümüze göre versin inşallah

Bugunde benim transferim oldu canim bendede ayni sekilde gaz sikayetim basladi , karin sisligim ve asiri kasik agrilarim insallah Tutunmasina yardimci olur Allahim gönlümüze göre versin inşallah
Benim tuttu çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah

Benim tuttu çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Ayyy ciddimisin cok sevindim canim gozun aydin Darisi Bizlere olsun insallah Neler yasadin ? Kacinci gun emrio ? Kac tane verildi? Belirtilerin nelerdi kisa bi ozet gecermisin acaba bende bugun sabah oldum Cok heycanliyim k transferimm

Ayyy ciddimisin cok sevindim canim gozun aydin Darisi Bizlere olsun insallah Neler yasadin ? Kacinci gun emrio ? Kac tane verildi? Belirtilerin nelerdi kisa bi ozet gecermisin acaba bende bugun sabah oldum Cok heycanliyim k transferimm
Benden 3 tane toplandı 5. Gün 2 tane transfer yapıldı transferin 12. Günü teste gittim 1410 çıktı . Ama son güne kadar hiç bişey hissetmiyordum hatta doktoru aradim bende belirti yok ben bişey hissetmiyorum diye çok erken daha olmaz dedi ve gerçekten de öyle oldu daha yeni yeni belirtilerim oluyo

Ay degerin cok guzel canim masallah Saga saglim kucaginada al insallah cok sevindim❤ Darisi Bizlere olsun insallah bende 12 gun idrae testi yapmak istiyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…