Bugunde benim transferim oldu canim bendede ayni sekilde gaz sikayetim basladi , karin sisligim ve asiri kasik agrilarim insallah Tutunmasina yardimci olur Allahim gönlümüze göre versin inşallahMerhaba arkadaşlar dün tüp bebek transferi oldum aşırı derece gaz ve şişkinliğim var bu normal mi başka ağrım sızım yok böyle olan var mı bı de tutması için neler yapabilirim tutan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Benim tuttu çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallahBugunde benim transferim oldu canim bendede ayni sekilde gaz sikayetim basladi , karin sisligim ve asiri kasik agrilarim insallah Tutunmasina yardimci olur Allahim gönlümüze göre versin inşallah❤
Ayyy ciddimisin cok sevindim canim gozun aydinBenim tuttu çok şükür Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Benden 3 tane toplandı 5. Gün 2 tane transfer yapıldı transferin 12. Günü teste gittim 1410 çıktı . Ama son güne kadar hiç bişey hissetmiyordum hatta doktoru aradim bende belirti yok ben bişey hissetmiyorum diye çok erken daha olmaz dedi ve gerçekten de öyle oldu daha yeni yeni belirtilerim oluyoAyyy ciddimisin cok sevindim canim gozun aydin❤ Darisi Bizlere olsun insallah Neler yasadin ? Kacinci gun emrio ? Kac tane verildi? Belirtilerin nelerdi kisa bi ozet gecermisin acaba bende bugun sabah oldum Cok heycanliyim k transferimm
Canim naptın merak ettim nasıl geçiyoBugunde benim transferim oldu canim bendede ayni sekilde gaz sikayetim basladi , karin sisligim ve asiri kasik agrilarim insallah Tutunmasina yardimci olur Allahim gönlümüze göre versin inşallah❤
Ay degerin cok guzel canim masallah Saga saglim kucaginada al insallah cok sevindim❤Benden 3 tane toplandı 5. Gün 2 tane transfer yapıldı transferin 12. Günü teste gittim 1410 çıktı . Ama son güne kadar hiç bişey hissetmiyordum hatta doktoru aradim bende belirti yok ben bişey hissetmiyorum diye çok erken daha olmaz dedi ve gerçekten de öyle oldu daha yeni yeni belirtilerim oluyay
Kasik agrilarim daha azaldi canim Ama Gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun 5.ci gunum onun disinda cok iyim insallah tutunabilmistir yaa hep dualarimdaCanim naptın merak ettim nasıl geçiyo
Amin inşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahAy degerin cok guzel canim masallah Saga saglim kucaginada al insallah cok sevindim❤Darisi Bizlere olsun insallah bende 12 gun idrae testi yapmak istiyorum bakalim
Olmuştur inşallah iyi düşünKasik agrilarim daha azaldi canim Ama Gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun 5.ci gunum onun disinda cok iyim insallah tutunabilmistir yaa hep dualarimda❤
Insallah canim icim cok rahat sanki tutunmus hissi var ama Bilmiyorum❤ ilk tedavim ilk transferimdi onun etkiside olabilir tabiOlmuştur inşallah iyi düşün
Olmuştur inşallahInsallah canim icim cok rahat sanki tutunmus hissi var ama Bilmiyorum❤ ilk tedavim ilk transferimdi onun etkiside olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?