Insallah emeginiz bosa cikmaz guzel haberler bekliyoruzEvet canım maalesef tekrardan başladım sonucum haftaya perşembe belli olcak umarım güzel haberler verebilirim ❤❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah emeginiz bosa cikmaz guzel haberler bekliyoruzEvet canım maalesef tekrardan başladım sonucum haftaya perşembe belli olcak umarım güzel haberler verebilirim ❤❤![]()
Transfer sonucunuzu merakla bekliyorum. Umarim olumlu olur seviniriz.bana da umut olur. Benim dondurulmusum yok sıfırdan tedavi olacamkizimin 1 yasini doldurmasini bekliyorum
Kızlar selamYani orda sifirdan mi tedaviye basladiniz bide sonuc belli oldumu guzel haberi nezaman vericeksiniz❤
Ayy cok mutlu oldum darisi basimiza❤Kızlar selamben dayanamadım erken yaptım kan testini 276 değerim :)
Amiin sizin de en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorumAyy cok mutlu oldum darisi basimiza❤![]()
Belirti oldumu bide hep yattinmi ozellikle yedigin ictigin bisey varmi hemen ucaga bindinmi kibrista hangi merkez cok soru sordum affet kusura bakma❤Amiin sizin de en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum❤
Amin canım inşallah sizden de güzel haberler bekliyorumCok sevindim darisi basimiza :)cok guzel haber
Hiç önemli değil canım istediğini sorabilirsin :) baştan anlatıyımBelirti oldumu bide hep yattinmi ozellikle yedigin ictigin bisey varmi hemen ucaga bindinmi kibrista hangi merkez cok soru sordum affet kusura bakma❤![]()
Hiç önemli değil canım istediğini sorabilirsin :) baştan anlatıyımmerkezimiz gynolife doktorumuz Murat Önal gerçekten çok memnunuz :) transferden sonra bi gece kıbrısta kaldım diğer gün uçağa bindim. Ama ilk transferimde aynı gün binmiştim o da pozitifti yani uçak etkilemiyo korkma :) özellikle bişey yemedim çayı açık içtim kahveyi çok nadir içtim kola vs hiç içmedim çiğ etli gıdalar tüketmedim. Ağır kaldırmadım, bi yerlere doğru uzanmadım. Onun dışında hiç öyle hasta gibi bütün gün evde yatmadım kendimi kısıtlamadım hiç. Belirtim de 4.günden sonra hafif kasık ağrılarım başladı adet sancısına benzer ama biraz daha hafifi. Başka belirtim olmadı :)
Merhaba,transferiniz yqpildi mi?Israel beyden memnun musunuz?ben de haziran ayina aldim randevu ve ilk defa tup bebek yaptiracagim nasipse...izmirde ikamet ediyorum.insallah dogru adresten randevu almisimdirBen izmirdeyim dr um israel aruh bende ilkinde ikitane koydurdum biri tutti ikincidede ikitane koyduk ama olmadi araligin 27 siydi transfer gunum subatta adet gorunce tekrar deneyebiliriz dedi doktorum
Kesinlikle doğru adres guven inan gerisi takdiri ilahi umarim hersey gonlunce olur bol şansMerhaba,transferiniz yqpildi mi?Israel beyden memnun musunuz?ben de haziran ayina aldim randevu ve ilk defa tup bebek yaptiracagim nasipse...izmirde ikamet ediyorum.insallah dogru adresten randevu almisimdir