• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrasi

Transfer sonucunuzu merakla bekliyorum. Umarim olumlu olur seviniriz.bana da umut olur. Benim dondurulmusum yok sıfırdan tedavi olacam :KK43:kizimin 1 yasini doldurmasini bekliyorum
Yani orda sifirdan mi tedaviye basladiniz bide sonuc belli oldumu guzel haberi nezaman vericeksiniz❤
Kızlar selam🤗 ben dayanamadım erken yaptım kan testini 276 değerim :)

Belirti oldumu bide hep yattinmi ozellikle yedigin ictigin bisey varmi hemen ucaga bindinmi kibrista hangi merkez cok soru sordum affet kusura bakma❤😔
Hiç önemli değil canım istediğini sorabilirsin :) baştan anlatıyım 😊 merkezimiz gynolife doktorumuz Murat Önal gerçekten çok memnunuz :) transferden sonra bi gece kıbrısta kaldım diğer gün uçağa bindim. Ama ilk transferimde aynı gün binmiştim o da pozitifti yani uçak etkilemiyo korkma :) özellikle bişey yemedim çayı açık içtim kahveyi çok nadir içtim kola vs hiç içmedim çiğ etli gıdalar tüketmedim. Ağır kaldırmadım, bi yerlere doğru uzanmadım. Onun dışında hiç öyle hasta gibi bütün gün evde yatmadım kendimi kısıtlamadım hiç. Belirtim de 4.günden sonra hafif kasık ağrılarım başladı adet sancısına benzer ama biraz daha hafifi. Başka belirtim olmadı :)

Hiç önemli değil canım istediğini sorabilirsin :) baştan anlatıyım 😊 merkezimiz gynolife doktorumuz Murat Önal gerçekten çok memnunuz :) transferden sonra bi gece kıbrısta kaldım diğer gün uçağa bindim. Ama ilk transferimde aynı gün binmiştim o da pozitifti yani uçak etkilemiyo korkma :) özellikle bişey yemedim çayı açık içtim kahveyi çok nadir içtim kola vs hiç içmedim çiğ etli gıdalar tüketmedim. Ağır kaldırmadım, bi yerlere doğru uzanmadım. Onun dışında hiç öyle hasta gibi bütün gün evde yatmadım kendimi kısıtlamadım hiç. Belirtim de 4.günden sonra hafif kasık ağrılarım başladı adet sancısına benzer ama biraz daha hafifi. Başka belirtim olmadı :)
🌷

Merhaba nasil gidiyo hersey yolundadir umarım bi de benim kizimin transferinde dinlenmeye aldiklarinda kasiklarimda hagif agri olmuştu ama sonraki tutmayan transferimde olmadi yani transferin ardindak kasiklarinda hafif bi agri olmusmuydu cunku tutucaksa hemen belli oluyo diyolar bendeki iki transferin arasindaki fark buydu

Ben izmirdeyim dr um israel aruh bende ilkinde ikitane koydurdum biri tutti ikincidede ikitane koyduk ama olmadi araligin 27 siydi transfer gunum subatta adet gorunce tekrar deneyebiliriz dedi doktorum
Merhaba,transferiniz yqpildi mi?Israel beyden memnun musunuz?ben de haziran ayina aldim randevu ve ilk defa tup bebek yaptiracagim nasipse...izmirde ikamet ediyorum.insallah dogru adresten randevu almisimdir

Merhaba,transferiniz yqpildi mi?Israel beyden memnun musunuz?ben de haziran ayina aldim randevu ve ilk defa tup bebek yaptiracagim nasipse...izmirde ikamet ediyorum.insallah dogru adresten randevu almisimdir
Kesinlikle doğru adres guven inan gerisi takdiri ilahi umarim hersey gonlunce olur bol şans

Back