Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar ben ikinci tup bebek transferimi yaptirdim ama 17 aylik kizim var ve dinlenmek zor oluyor benim gibi ilkide tup bebek olup ikincidede tup bebek yaptiranlar cocukla varken zor oluyormu neler yaptiniz
Evet sutten kestim ilaç kullanicam icin dr istedi ama tutmadi malesef bosuna kesmis oldumBenim de ilk cocugum tup bebek bende ikinci cocugu istiyorum1 yasina girince tekrar tup nebek yapacam siz sutten kesip mi yaptiniz tup bebegi
Benim yanimda kimse yok esim yardimci olmaya calisti ama malesef kizim cok hateketli ve bana duskun dikkat etmeye calistim ama tutmadi dondurulmus embriyo idi sizinki ne dondurulmusmu bide uardimci olan varmi nasil yapiyosun ufakliklaMerhaba benim de kızım tüp bebek şuan 18 aylık. Üç ay önce yeniden denedik tuttu fakat kimyasal gebelikti. 18 ocakta ikinci transferimizi yaptık sonuç bekliyorum şuanda :) ama ufaklık çok hareketli olduğu için dikkat ediyorum kucağıma almıyorum kesinlikle ağır kaldırmıyorum.
Benimki de dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu ilk seferimizde baya zorlandık sütten yeni kesmiştim yeni yeni yürümeye başlıyodu bana çok düşkündü ayrıca ailelerimiz bilmiyodu tüp bebek yaptığımızı. Baya zorlanmıştım sonuç pozitifti fakat kimsayal gebelikti maalesef tutmadı. Bu sefer yardımcı tuttuk yatılı bol bol dinleniyorum kesinlikle ağır bişey kaldırmıyorum bi hafta sonra test günüm bakalım inşallaj bu sefer tutar :) sizin kaçıncı gününüzBenim yanimda kimse yok esim yardimci olmaya calisti ama malesef kizim cok hateketli ve bana duskun dikkat etmeye calistim ama tutmadi dondurulmus embriyo idi sizinki ne dondurulmusmu bide uardimci olan varmi nasil yapiyosun ufaklikla
Inşallah tutar gönlünüzce olr umarimBenimki de dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu ilk seferimizde baya zorlandık sütten yeni kesmiştim yeni yeni yürümeye başlıyodu bana çok düşkündü ayrıca ailelerimiz bilmiyodu tüp bebek yaptığımızı. Baya zorlanmıştım sonuç pozitifti fakat kimsayal gebelikti maalesef tutmadı. Bu sefer yardımcı tuttuk yatılı bol bol dinleniyorum kesinlikle ağır bişey kaldırmıyorum bi hafta sonra test günüm bakalım inşallaj bu sefer tutar :) sizin kaçıncı gününüz
Ben yaklaşık üç ay ara verdim kafamı toparlamak için bu sefer çok rahat gittim transfere bakalım hayırlısı :) bizim de ilk seferde iki tane transfer edilmişti biri tutmuştu :) sonra tutar diye tek koydurduk ama tutmadı maalesef şimdi yine iki tane denedik :) inşallah bi an evvel evlatlarımızın kardeşlerini kucağımıza alırızBenimde 5 gun embriyosuydu ikitane transfer edildi ilki tutunca bunuda oyle sandim ama malesef olmadi bidaha nezaman denemeliyim bilmiyorum 3 tane daha var dondurulmuş bizimde aileler bilmiyo bide benim ufaklik herkesten yemek yemiyo zor olmustu yani
Insallah rabbim kimseyi aratmasin umarim guzel haberler verirsiniz burdan cv yazin lutfen bizedeBen yaklaşık üç ay ara verdim kafamı toparlamak için bu sefer çok rahat gittim transfere bakalım hayırlısı :) bizim de ilk seferde iki tane transfer edilmişti biri tutmuştu :) sonra tutar diye tek koydurduk ama tutmadı maalesef şimdi yine iki tane denedik :) inşallah bi an evvel evlatlarımızın kardeşlerini kucağımıza alırız![]()
Amin tabi ki yazarım sizden de iyi haberler bekliyoruz en kısa zamanda :)Insallah rabbim kimseyi aratmasin umarim guzel haberler verirsiniz burdan cv yazin lutfen bizede
Transfere kadar biraz dinlenin kafanızı toparlayın mental sağlığınız çok önemli :) inşallah bu sefer pozitif sonuç alıcaksınız ben inanıyorumBen izmirdeyim dr um israel aruh bende ilkinde ikitane koydurdum biri tutti ikincidede ikitane koyduk ama olmadi araligin 27 siydi transfer gunum subatta adet gorunce tekrar deneyebiliriz dedi doktorum
Amin tabi ki yazarım sizden de iyi haberler bekliyoruz en kısa zamanda :)![]()
Kibris nekadara mal oldu birde burdaki dondurulmus embriyo orda transfer ediliyomuBenim ilk tedavim istanbulda acıbadem maslakta oldu doktorum funda aybar çok ama çok iyidir ❤ İkincisini dondurulmuş embriyolarımız olmasına rağmen erkek istediğimiz için kıbrısta yaptırdık doktorumuzun yönlendirmesiyle. Son embriyolarımızı da transfer ettik inşallah tutar aynı süreci üçüncü kez yaşamak istemiyorum![]()
Kıbrısta euro üzerinden aldıkları için ücreti buradakinden çok daha pahalıya geldi maalesefKibris nekadara mal oldu birde burdaki dondurulmus embriyo orda transfer ediliyomu
Yani orda sifirdan mi tedaviye basladiniz bide sonuc belli oldumu guzel haberi nezaman vericeksiniz❤Kıbrısta euro üzerinden aldıkları için ücreti buradakinden çok daha pahalıya geldi maalesefBiz toplamda 50 bin lira civarında bi fiyat ödedik. İlk başta türkiyeden embriyolarınızı getirtemeyiz dediler fakat sonradan getiririz ama yolda zarar görebilirler dendi. Embriyoloğumuzla konuştuk onların dondurma yöntemleriyle benim yöntemlerim farklı olduğu için 0embriyolar zarar görür dedi. Bi de genetik tanı yapılması için geç bi zamanmış 5.gün dolayısıyla ondan da zarar görebileceğini söyledi
yani her açıdan mantıksız olcaktı bizim için
![]()
Hayırlısı olsun süreç zor biliyorum ama evlat sevgisi için herşeye değerTransfer sonucunuzu merakla bekliyorum. Umarim olumlu olur seviniriz.bana da umut olur. Benim dondurulmusum yok sıfırdan tedavi olacamkizimin 1 yasini doldurmasini bekliyorum
Evet canım maalesef tekrardan başladım sonucum haftaya perşembe belli olcak umarım güzel haberler verebilirimYani orda sifirdan mi tedaviye basladiniz bide sonuc belli oldumu guzel haberi nezaman vericeksiniz❤