• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....

Canim cogumuz ayni sureclerden geciyoruz..3. Gun once idrarda negatifi şak şak şak gordum..2. Deneyim oldugundanmidir nedir bu sefer cok uzulmedim..saglik olsun dedigin gibi..🤗🤗umudumuzu yitirmeyelim..guzel Allahim hep yanimizda ole dusunelim..cok gecmis olsun..benimde yarin test gunum ..ama negatif buyuk ihtimalle..bende bi sure ara verip..bir kere daha denemeyi duaunuyorum ..Allah izin verirse..ama kesinlikle doktorumu degistiricem..aslinda doktorumdan memnunum..ama ust uste ayni yere gitmek istemiyorum artik..
Doğru canım, hepimiz çok yıprandık. Hele bide olumsuz sonuç alınca başka branşlar için bile olsa o hastaneye giresim gelmiyor. Sen de üzülme hayırlısı olsun. Belki testin güzel çıkar. İdrarda uzun süre çıkmıyor zaten

Doğru canım, hepimiz çok yıprandık. Hele bide olumsuz sonuç alınca başka branşlar için bile olsa o hastaneye giresim gelmiyor. Sen de üzülme hayırlısı olsun. Belki testin güzel çıkar. İdrarda uzun süre çıkmıyor zaten
Insallah canimmm..amin..🙏🙏

Üzülme canım, hayırlısı olsun. Yine teste gidecek misin? Değerin kaça düşmüş?
Canım 10 a düşmüş üç dört gün sonra tekrar yaptır dediler ama ben yaptırmayacağım sanırım ne gerek var ki..

Canım 10 a düşmüş üç dört gün sonra tekrar yaptır dediler ama ben yaptırmayacağım sanırım ne gerek var ki..
Sen bilirsin tabi ama doktorun yaptır dediyse bi test daha yap istersen. Hem değerlerini kontrol amaçlı. Allahın takdiri, böyle hayırlı görmüş. Ne diyelim. Üzülme yıpratma kendini sakın. Diğer dondurulmuş embriyolarını ne zaman transfer düşünüyorsun?

Sen bilirsin tabi ama doktorun yaptır dediyse bi test daha yap istersen. Hem değerlerini kontrol amaçlı. Allahın takdiri, böyle hayırlı görmüş. Ne diyelim. Üzülme yıpratma kendini sakın. Diğer dondurulmuş embriyolarını ne zaman transfer düşünüyorsun?
Tatlım 41 yaşındayım o yüzden bekleme lüksüm yok pek hemen regl ile tekrar başlayacağız kısmetse

Canım çok üzüleceğimi kendimi yıpratacağımı düşünmüştüm şükür öyle olmadı hep hayırlısını diledim Rabbime teslim oldum demek hayırlısı buymuş tutup da sonra aksilikler yaşasaydım daha çok üzülürdüm

Canım çok üzüleceğimi kendimi yıpratacağımı düşünmüştüm şükür öyle olmadı hep hayırlısını diledim Rabbime teslim oldum demek hayırlısı buymuş tutup da sonra aksilikler yaşasaydım daha çok üzülürdüm
haklısın canım, benim de yaşım var. Zaman akıp geçiyor.

Kızlar selam benimde transferin 8.günü bende de hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah

transferin 10. Günündeyim 7. Ve 8. Gün test yaptım pozitif çkmıştı. Cuma kan testi günü inşallah doğrudur sonuç 😏

Bugun transferimin 7. Günü.. kafam atti kendimi hastanede kan verirken buldum.. dedim ki icimden bugun 7 gun hic sonuc cikmayadabilir. Buna hazirlikli ol aptal bugun neden geldin ki sanki 😛😛 ve sonuc 48,78 çıktı.. ben şaşkın ben şok tabi . :halay: savas kazanmis baskomutan gibi hissettim kendimi o an :KK53: simdi 48 saatte bir 2 kat articakmi oni takip edicem.. 2 kere daha beta hcg olcturucem.. Allahim insallah herhangi bir proglem olmaz da bebislerimize kavurusuruz.. :anneadayı::KK200: Allah isteyen herkese pozitif mutluluğunu yasatsin.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Kizlar hepinizinki pozitif cikar insallah.. Hepinize bol bol dua ediyorum.. :KK25:

Bugun transferimin 7. Günü.. kafam atti kendimi hastanede kan verirken buldum.. dedim ki icimden bugun 7 gun hic sonuc cikmayadabilir. Buna hazirlikli ol aptal bugun neden geldin ki sanki 😛😛 ve sonuc 48,78 çıktı.. ben şaşkın ben şok tabi . :halay: savas kazanmis baskomutan gibi hissettim kendimi o an :KK53: simdi 48 saatte bir 2 kat articakmi oni takip edicem.. 2 kere daha beta hcg olcturucem.. Allahim insallah herhangi bir proglem olmaz da bebislerimize kavurusuruz.. :anneadayı::KK200: Allah isteyen herkese pozitif mutluluğunu yasatsin.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Kizlar hepinizinki pozitif cikar insallah.. Hepinize bol bol dua ediyorum.. :KK25:
Az

Kaçıncı gün embriyosu canım. İdrarda pozitifse pozitiftir sağlıkla al kucağına 😊
Insallah canim🤗🤗kacinci gun embriyoauydu..kalitesi neydi
inşallah ya Kanda görmeden emin olamıyo insan. 5. Gün embriyosu a kalite
İnş yükselir. Bi arkadaş az demiş değerinize benim bildiğim kadarıyla 50 üzeri normal sizinki de 50 ye çok yakın endişe etmeyin artacaktır değeriniz üstelik 7. Gün değeri bu 😍çok iyi bnce 🤲

Back